Persona 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na itt azért már tisztán látszik,hogy kicsit javítottak a grafikán,részemrõl a környezet sokkal szimpatikusabb lett. Várjuk az angol verzió bejelentését 😄
PSN ID.: Beegabor
Gamefaqs egyik topikjából, nem néztek hülyének melóhelyen mikor itt hahotáztam a kommenten:
-Do they still shoot themselves in the head to release their demons?
-No. Now they use vibrators.
-Do they still shoot themselves in the head to release their demons?
-No. Now they use vibrators.
"nem fegyver lesz az evoker, hanem szemüveg ... :\"
Látom már finomítanak. 😊 Pedig a fegyveres megoldás sztem telitalálat volt. Nem csoda hogy nem merték berakni az animébe...
Látom már finomítanak. 😊 Pedig a fegyveres megoldás sztem telitalálat volt. Nem csoda hogy nem merték berakni az animébe...
Hát épp azt mondom, hogy japó cégeknek sem nagyon akaródzik már kiadni semmit a szigetországon túl. Ha megnézed egyik nagy cég sem ad már ki játékokat,áttértek nextgen cuccokra. A kisebbek nem biztos hogy meg merik kockáztatni az esetleges bukást(most persona 3-mon kívül,általánosságban mondom), ugye a játékok lokalizálása nem semmi költség lehet(angol szinkronszínészek,reklám etc), ezért õk is inkább a biztosabb honi megjelenéseknél maradnak.
Nade nem akarom falra festeni az ördögöt, a p4 szinte biztos hogy jönni fog
Nade nem akarom falra festeni az ördögöt, a p4 szinte biztos hogy jönni fog
Mit érdekel enegem a többi cég. 😊 Ha csak a japók adnak ki Ps2 -ra játékokat az már bõven elég. 😊
Persona 4 trailer
Igen, szinte semmi nem változott 😄
A graf mondjuk jobb lett, a szintek sem lesznek talán olyan monotonok, kamerát lejjebb vitték kicsit, a karakterekhez közelebb van mint a 3-ban. Érdekesen hangzik az idõjárás is,amikor köd van akkor történik vmi,hasonlóan a 3 teliholdjához.
A helyszín is sokkal szimpatikusabb,animékben szerintem ez a nyugisabb vidéki kisváros a gyakoribb.
A fõszereplõ srác mondjuk egyelõre kicsit unszimpatikusabb mint a 3 hõse,kicsit hasonlít trinity soul-os nyomozósrácra,csak más színû a haja.
Már csak azon kell izgulni,hogy legyen angolnyelvû változata(még idén<#wilting>#wilting> ). Japánon kívül szerintem a legtöbb cég már nem nagyon akaródzik kiadni ps2 játékokat,bár látva a 3 sikerét talán meggondolják magukat ^^
Igen, szinte semmi nem változott 😄
A graf mondjuk jobb lett, a szintek sem lesznek talán olyan monotonok, kamerát lejjebb vitték kicsit, a karakterekhez közelebb van mint a 3-ban. Érdekesen hangzik az idõjárás is,amikor köd van akkor történik vmi,hasonlóan a 3 teliholdjához.
A helyszín is sokkal szimpatikusabb,animékben szerintem ez a nyugisabb vidéki kisváros a gyakoribb.
A fõszereplõ srác mondjuk egyelõre kicsit unszimpatikusabb mint a 3 hõse,kicsit hasonlít trinity soul-os nyomozósrácra,csak más színû a haja.
Már csak azon kell izgulni,hogy legyen angolnyelvû változata(még idén<#wilting>#wilting> ). Japánon kívül szerintem a legtöbb cég már nem nagyon akaródzik kiadni ps2 játékokat,bár látva a 3 sikerét talán meggondolják magukat ^^
Vasvillával tökön...! Na ezen behaltam! Majd' leesek a székrõl a röhögéstõl! 😄
Komolyra fordítva a szót: nehéz elképzelni a vidéki koncepciót! A szörnyeket vmi helyi barlangban kell hentelni?
Komolyra fordítva a szót: nehéz elképzelni a vidéki koncepciót! A szörnyeket vmi helyi barlangban kell hentelni?
Na ez jó hír! ÉS Ps2 re jön szóval jeee! Talán majd ez is jön az EU-ba..
"VIDÉKEN JÁTSZÓDIK"
Hõsönk valszeg a helyi agrársuliba jár majd és vasvellával szúrja magát tökön hogy megidézze a Tehén, Ganajdomb, Jánosgazda, Lopós kissebségi, típusú Personákat.
Éjszaka meg egy 256 szintú gigantikus tehénistálóban fogunk nyomulni, a csajok meg igazi túzrölpattant tanyasi menyecskék lesznek. 😊
"VIDÉKEN JÁTSZÓDIK"
Hõsönk valszeg a helyi agrársuliba jár majd és vasvellával szúrja magát tökön hogy megidézze a Tehén, Ganajdomb, Jánosgazda, Lopós kissebségi, típusú Personákat.
Éjszaka meg egy 256 szintú gigantikus tehénistálóban fogunk nyomulni, a csajok meg igazi túzrölpattant tanyasi menyecskék lesznek. 😊
Ha randizol valakivel és nem az iskolából hanem a csapatból az a SC-n kívül ereménez velemi plussz dolgot? Randi, új helyszinek, jelenetek, a végén valami más?
Vagy a játékban elõjjün ha valamelyik csapataglánnyal jóban leszek? Viszonyul hozzánk másként?
Vagy a játékban elõjjün ha valamelyik csapataglánnyal jóban leszek? Viszonyul hozzánk másként?
Azt szeretném még utoljára megkérdezni, hogy hogyan fejleszthetem az "Empress" social linket (Mitsuruval), hogy az is meglegyen. Annyit tudok, hogy a tudásnak maximumom kell lennie, és legalább egy vizsga során legmagasabb pontszámot nekem kell elérni az osztályban. De hiába minden, mert így se sikerül, hiába megyek oda Mitsuru-hoz suli után, leráz XD
Igen
Nagyon köszi a segítséget! Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, de még új vagyok a játékban. A változatosság kedvéért megint lenne egy kérdésem... Lehet randizni Yukarival vagy Mitsuru-val a játék során, hogy a SEES Social linket fejlesszem? Vagy csak yukoval és Chihiroval tudok? Elõre is köszi! 😊
Igazad van, már emlékszem! Csak az insta-kill mudo-t és hama-t fogják.
Vagy egy rakás Homunculus, habár azt hiszem csak a Mudo és Hama képességektõl véd.
Ne féld a halált, mert előbb-utóbb úgyis megtalál; inkább attól félj, hogy nem sikerül kiélvezned azt a rövid időt, ami megadatott!
+ van egy tárgy, ami feltámaszt egyszer, ha jól emlékszem.
Ha easy módot választottad,akkor kapsz 10 folytatási lehetõséget, ha elfogy akkor game over ha meghalsz
Sziasztok, köszi a múltkori segítséget! 😊 Lenne megint egy kérdésem. Mikor a harcban meghaltam "újraéledhettem"... Viszont most már nem éleszthetem fel magam XD Ezekszerint csak párszor lehetett ilyet? Meghalok és automatikusan vége... 😞
Tényleg nem értem miért vágták ki. 😊
Már szinte sajnálom az ellenfeleket. Nincs durvább annál hogy épp harcolsz és már azt hiszed hogy nyertél amikor a fõhõs idéz, és az utolsó dolog amit ebbõl a világból látsz egy feléd süvítõ gigantikus nyáladzó pénisz. 😊
Bár lehet más oka is ennek a lénynek. A aki nem érti az nézze meg a South PArk idevágó Csimpokomon részét. 😊
Ezt bírom a japánokban. Nincs amit ki ne találnának. 😊
Már szinte sajnálom az ellenfeleket. Nincs durvább annál hogy épp harcolsz és már azt hiszed hogy nyertél amikor a fõhõs idéz, és az utolsó dolog amit ebbõl a világból látsz egy feléd süvítõ gigantikus nyáladzó pénisz. 😊
Bár lehet más oka is ennek a lénynek. A aki nem érti az nézze meg a South PArk idevágó Csimpokomon részét. 😊
Ezt bírom a japánokban. Nincs amit ki ne találnának. 😊
😄
ma kezdtem neki PAL verziónak, kb 3 óra volt a "tutorial" tehát onnantól h bármit csinálhatok... de élvezetes csak kicsit elveszve érzem magam a dátumok, fuse-ok, social link-ek között. amúgy nagyon egyszerûen kezelhetõ és személy szerint kifejezettem tetszik, hogy csak 1, a saját karakteremet irányíthatom, jobban lehet azonosulni vele és nem esik szét az "élmény" több kari pimpolásával (jó tudom itt is kell öltöztetni, de valahogy más)
ma kezdtem neki PAL verziónak, kb 3 óra volt a "tutorial" tehát onnantól h bármit csinálhatok... de élvezetes csak kicsit elveszve érzem magam a dátumok, fuse-ok, social link-ek között. amúgy nagyon egyszerûen kezelhetõ és személy szerint kifejezettem tetszik, hogy csak 1, a saját karakteremet irányíthatom, jobban lehet azonosulni vele és nem esik szét az "élmény" több kari pimpolásával (jó tudom itt is kell öltöztetni, de valahogy más)
hehe ez valami farok szörny??
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Van a Persona 3 FES-ben egy ilyen persona, állítólag az amcsi verzióból kivágják, nemtom miért,olyan aranyos 😄
Atyaég! Már el is fogyott! Még mondják, hogy EU-ban nincs igény ezekre a játékokra!
akik a game.co.uk-ról rendelték elõ, kaptak egy art of persona 3-at... na most én múlt csütörtökön rendeltem, majd 1 héttel a megjelenés után, nem is számítottam rá és... küldtek 1et. szal csütörtökön feladták és ma már ide is ért! 😊 50 oldal!
9.908 forint volt postával, 25 font + 2.95 font posta amúgy
9.908 forint volt postával, 25 font + 2.95 font posta amúgy
A könyvet külön vetted? Hol vetted?
Bizonyos szintenként vannak ilyen teleportok(nem a kicsik),amiket ha aktiválsz,akkor utána már oda tudsz menni a fölszintrõl(változó, 10-15 emeletenként vannak). De azthiszem majd csak az elsõ telihold után aktiválódik az elsõ ilyen
Boss-os emeleteken van egy készülék, amit aktiválni kell! Aktiválás után fel tudsz teleportálni arra az emeletre a földszintrõl!
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nemrég kezdem el a játékot, eljutottam a 25. emeletre. Viszont ha befejezem és másnap folytatni akarom a Taurusban, akkor újból kell kezdeni emeletenként... Ezekszerint nem tudok automatikusan arra az emeletre visszamenni ahol legutóljára voltam, hanem elõrõl kell kezdeni?! Mert akkor elég uncsinak ígérkezik.... :/
Most erre azt tudom mondani, hogy megveszem az EU origi verziót, aztán "valamilyen" módon megszerzem az amerikai FES-t. :-/
Igen, a Devil ott álldogál a lámpa alatt.
Nem biztos, hogy spoiler, de jobb a békesség 😉
Nem biztos, hogy spoiler, de jobb a békesség 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szvsz kissé pedó a csóka 😊Elég gáz, hogy egy ilyennek kell hízelegni!
Üdv emberek!
Örülök, hogy lesz angolul a FES. Japán verzió megvan, de nem sokat értek belõle. Új ruhák, új küldetések, új Personák, új jelenetek,
és Episode Aigis. Ja, és "randizhatunk" Elizzel és Aigissel.
Egyébként csak azt akartam kérdezni, hogy valakinek sikerült-e már
legyõznie a Reapert és a titkos nagy ellenséget(Elizabeth utolsó
kérése).
Örülök, hogy lesz angolul a FES. Japán verzió megvan, de nem sokat értek belõle. Új ruhák, új küldetések, új Personák, új jelenetek,
és Episode Aigis. Ja, és "randizhatunk" Elizzel és Aigissel.
Egyébként csak azt akartam kérdezni, hogy valakinek sikerült-e már
legyõznie a Reapert és a titkos nagy ellenséget(Elizabeth utolsó
kérése).
Ne féld a halált, mert előbb-utóbb úgyis megtalál; inkább attól félj, hogy nem sikerül kiélvezned azt a rövid időt, ami megadatott!
Nyugodt lehetsz, szerintem a sima p3-ban is van minimum 50 óra játékidõ, ha végigszaladsz. Ha mindent meg akarsz csinálni,akkor meg 100+
viszont a FES nem jön az EU-ba. 😞 SZóval én majd a mostanit veszem meg...
Még nem volt Devil SL-em a simában,úgyhogy nem fogok tudni különbséget tenni 😄
De ha jól tudom,akkor az az alak aki a nemtudom melyik állomáson álldogál egy piros lámpaoszlopnál nem? Még egyelõre nem áll szóba velem
De ha jól tudom,akkor az az alak aki a nemtudom melyik állomáson álldogál egy piros lámpaoszlopnál nem? Még egyelõre nem áll szóba velem
Sztem a játék nagyon addiktív tud lenni, habár tényleg repetitív néhány helyen. Sztem is érdemes megvárnod a FES-t, mert újrastruktúráltak néhány kapcsolatot. Ha jól emlékszem a Devil például más idõpontban érhetõ el.
Na úgy döntöttem hogy újfent abbahagyom a játékot, másodszor kezdtem el, kb ugyanaddíg jutottam mint legutóbb, 12-13 órám van csak benne. Ééés, várok a FES-re, majd azt elõlrõl kezdem, nem akarok lemaradni az extrákról 😊 Harmadszorra csak be tudom fejezni végre, csak ki ne jöjjenek vmi FES++ verzióval közben 😄
😊 Én PS2 veszek jövõ héten és már alig várom... Már van pág gamem rá de a Persona 3-at tuti megszerzem.
én megfogadtam h csak júniusban vásárolok be (persona 3, gta4, mgs4, gt5) de addig nem fogom kibírni 😄