Fejegységek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Végülis semmi akadálya, és nemis szólok bele😊
Mindenesetre az igaz hogy a zene részletgazdagabb lesz, és dinamukusabb mélyhangokat kapsz, és ha profi az erõsítõ semmilyen al és felharmonikus nincs😊 Szal profi lesz, desztem már így is az mert vmi high-End erõsítõ csücsül ebben a kis cucban😊
ajem kisa
Igazad van, de nem az az életcélom, hogy legyen mégtöbb, igyis remegnek a visszapillantok, de ha majd lesz valami jo leértékelés, vagy valami jo árban...akkor lehet beruházok egyre.
Amugy nagy élvezet ha tisztán hallgatom a zenét, és nem a diumdisun zenéket nyomom fullon, nekem ez nem a várost keresztülhajtva 2-es alapjáratba letekert ablak mellé "kell", hanem saját részre! 😉
Majd 1x...😊

csgery
ÉS ha már msot ilyen kuirvajó, minek még melél egy erõsítõ?😄 Kifogod tudni használni az erõsítõ által nyújtott amximális lehetõségeket egy autóban?
ajem kisa
Thx!<#vigyor5>

Annyit a hangzásbeállitásrol, hogy egyszer löttem be a füleimnek, és szinte mindent fa**n nyom le... a jazz-töl a metálig...minden zsirul szol!
A bass az még 0-n figyel most is a loudness sincs bekapcsolva...de igyis (erölködö nélkül) is bazinagyot szol, és 63 a max hangerö, és max 45 ig rakom, mert féltem a hangfalakat...milesz akkor, ha meglesz az erösitö...mélyláda! huhuuuuu😛

Pipör
Gratta 😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Sajnos manapság ezt az egyszerû szerkezetet is túlbonyolítják. A Sonymnál a régi, jól bevált tekerõgombos megoldást választották.

ajem kisa
Megvettem a pioneert, nagyon állat, de az viszont gáz szerintem, hogyha a hangbeállitáson akarok állitani, muszáj belépni elöbb a menübe, aztán ott klikkelgetni, tekergetni, kiválasztani, mit akarok...(a távkapcsoloval egyszerübb, de azt meg hova tegyem, meg eléggé kellemetlen vezetés közben...
Egyszerübb kinézet ide-oda, a beállitások macerásabbak, ami mint mondtam vezetés közben gáz...
A teljesitményével nincs bajom, az ottvan, de ha lesz elöre is az ajtoba normális cucc, meg erölködö, biztos jobban kihasználom majd...
Sok viszonyitási alapom nincs ilyen kategoriában, de az USB tényleg aranyat ér, lemezt még nemis használtam!😊

pulti
húú bocsesz nem ide akartam...

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

pulti
Hy aLl!
Kérdésem volna az igaz e hogy központi kijelzõs kocsikba nem kompatibilisek néhány fejegységek? Na most lehet igy jártam Opel Omega 1997-es központi rádió kijelzõs kocsim van és most vettem bele fejegységet panasonic cq c1323ne a régi ami gyárilag be volt rakva az Blaupunkt Car300. Gondom az hogy a Pana egy hibaüzit ir (lehet nemis hibaüzi) még pedig: "muting 0" ha jól fordítok némítva.. és akármit nyomkodok nem reagál semmire.. cd kitudom venni vissza is rakom kijelzõ mûkszik.. Köszi a segítséget!! ÜDV

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

ajem kisa

Ez is képbe jött, ezen nem direkt az ipod (~5.000Ft-os kábel kell), de az ipod-ra abszolut semmi szükségem, csak a dizájn, ami más...
ALPINE CDE-9882Ri
Szombatig eldöntöm!😊

ajem kisa
Ok, thx!
Nézegettem ilyen árban, a boltosok is ajánlják, mondván ipod is ráköthetö...Épp az, amit szerintem az életben nemhasználnék ki, jobban örülnék olyan cuccnak, ami olvas dvd-t, azis csak mp3-ra kellene, de ha ugynézzük veszek egy 4Gb-os pendrive-ot, az még talán jobb is, mint a lemez!😄
Szoval asszem jövö hét elején megveszem, meg elöre az ajtoba nézek késöbb egy pár hangszorot (JBL, vagy INFINTY...), és megnyugodtam!😉

Pheaper
SZtem jó havernak Pioneer DEH P7700 van és az is jóó szól és akkor ez nem rossz választás lenne 😊)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

csgery
Nagyon cuki kis gépezet, és a 70 k szerintem egyáltalán nem drága, ha figyelembe vesszük, hogy mit is tud. USB, (midenféle zenefájl lejátszása) Bluetooth, távirányító, I-POD-dal össze lehet pároztatni😊, dgrafikus Equalizer, és sorolhatanám😊.
Szerintem nagyon jó válsztás, az ára miatt is, és persze tudásban kb egy Audiovox cuccos szintjén van!
ajem kisa
DEH-P7000UB

ajem kisa
Szerintetek a pioneer mennyire milyen?

Erre gondoltam (mflex véleménye is érdekelne!!!), megörülök zene nélkül a kocsiban, a kenwoodot tesomnak adtam, ugyhogy kell valami jo(bb)!

Pheaper
Pioneer-t ajánlja mindenki szal lehet h azt veszek

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
Szerintem azt kell eldönteni mindenkinek,hogy mennyi pénzt szeretne elkölteni az egész rendszerre.

Ennek a tudatában kell megtervezni a rendszert.

Amelyik a leggyengébb láncszem azon fog bukni az egész.
mflex
Nyilván,mert amit itt felsoraltam az sem a csúcs,csak egy összeállított rendszer,ami kellõképpen "odavág" ,ha kell akár hangosan és akár halkan is..

Csak arra szerettem volna "rávílágítani", hogy a Sony nem szar,csak ahhoz ,hogy ténylegesen meghalld a "hangját" nem fos gyári hanszórokon kell lemérni.

Az általad belinkelt Pioneer valóban jó kis készülék,de megcseszheted, ha csak simán cseréled a gyári fejegységgel..

Ezért néznek néha bután az emberek,hogy kidobtam több 100k-t és szinte semmilyen eltérést vagy jobb hagminõséget nem hall,mert ahhoz ,hogy hallja (sajnos),mint a pc-t fejleszteni kell vagyis megkell hozzá venni a drága hangszórokat a drága kábeleket ,erõsítõt stb...

Persze ,ha valakinek csak azért kell ,mert este hú de faszán nézki,akkor az egy teljesen másik téma..

What about the forests?

desigo
Nyilván nem a csúcs gépekrõl ment a téma.
Nem sokan tehetik meg,hogy több százezer forintot kiadnak csak fejegységre.

Ha már a felsõ kategóriát nézzük akkor szerintem ez a best:

leírás
mflex
Mielõtt bárki lefikázná a sonyt,én nem tudom ,hogy melyik szériát hallgattátok és legfõképpen milyen komponensekkel..

Egy high end fejegység sem fog úgy megszólalni,ha nem cseréled le a kábeleket,ha nem veszel hozzá minõségi erõsítõt,ha használsz kalaptartóba épített (akármilyen drága) hangszórókat.stb...

A hangminõség sok mindentõl függ,elsõsorban függ a fejegységtõl,az most teljesen mellékes, hogy dvd lejátszós tft kijelzõs paraszvakítós faszságról van-e szó..

A kérdés az Te mire szeretnéd használni,zenehallgatásra ,dvdzés-re,esetleg minõségi hifit szeretnél az autódba.

Ha minõségi zenét szeretnél,akkor elsõsorban a fejegysége(ke)t kell meghallgatni, egy olyan boltban ,ahol erre lehetõség van nem pedig a mediamarkt-ban ráböksz egy színeskijelzõs 100k fejegységre,hogy az tuti jó lesz ,mert színes,mert drága,mert Sony,Pioneer,Blaupunkt vagy akármi más...

Nem ettõl lesz (hang)minõség az autódban..

Mivel több mint 100 autõba instaláltam már hifit(afféle autó.hifi buziként),tudom mirõl beszélek és versenyt is nyertem 4 beépítéssel,bár nem kétórás munkáról van szó,hanem 2-3 hónaposókról..

Kicsit eltértem a tárgytól,szóval Sony..

Valóban volt (van) a sonynak olyan márkája,ami nem szól éppen jól,viszont van egy 1 éves szériája ami hangminõségben szinte legyalulja a többi "nagymenõt" ez pedig a CDX-F7750-es...

Most nem írom le,hogy milyen a hangminõsége,mert az hallani kell..bõvebben ittlehet olvasni róla.

Igaz én Amerikából hozattam be ezt a típust,mert annak Burr Brown digitál-analóg átalakítója még szebb minõséget produkál,de az Európai változat is "ott van a szeren"! Az Amcsi változat száma CDX 7715 X.

Azért írom ezt le,mert én nagyon sok fejegységet hallottam már szólni és félévente lecseréltem,de ezt a sonyt még nem nagyon tudta überelni egyik sem,több mint 1 éve bent van az autómban.

Szóval, ha jó és szép hangminõséget szeretnél,akkor a következõkre lesz szükséged:
A általad kiválasztott (meghallgatott) fejegység,1 elsõ szett (50k alattiban ne is gondolkozz),egy monoblock erõsítõ,egy "gyors" mélyláda (zárt),ha kevés az autód generátorának a teljesítménye,akkor legalább 1 farados kondi,az erõsítõ áramfelvételéhez szükséges tápkábel(nagyon fontos),ugyanis,ha nem elegendõ áram jut az erõsítõhõz ,akkor a mélyláda torzítani ,az erõsítõ idõ elõtt tönkre megy és legfõképpen ez miatt "nagyon beleszól" a hangminõségbe!

Kalaptartóba szettet ne szerelj,ha ezek megvannak ugyanis teljesen szétcseszi a hangminõséget,azonkivül a csomagtartóban lévõ mélyláda vagy csõ sem úgy fog szólni,ahogyan kellene,az egész egy ordíbálos hang orkánra fog hasonlítani...

Az autómban jelenleg ez a szett dukál:
Sony 7715 x
Hifonics mélyláda 1600W
Fusion monoblock erõsítõ 1200w
4 farados fusion kondenzátor
Hertz elsõ szett
A tápkábel mérete:35-ös,ami az akkumulátortól 20cm-re egy 80amp bíztosítva! (ez nagyon fontos)

A HANGMINÕSÉG RELATÍV: Én szeretem a minõséget ,ezért a kocsim "kivan bélelve" ,hogy a kaszni se "szóljón" bele a zenébe...

Bocs,ha hosszú voltam..talán 1-2 embernek segíthettem😊

What about the forests?

ajem kisa
Én a vásárlás elött egy sony-t volt szerencsém meghallgatni 1 autoban, de akkor leis mondtam rola, a kenwood maradt, mivel több hangzás volt benne, mint a jvc, pioneer...-ekben, meg ami jobb volt annyi pénzem nem volt!
Aztán nemrég volt nálam 2 hétig egy clarion, az az én szerkomon jobban szolt, mint a kenwoodom, de a kijelzöje elég gázos nappal nemlátni sz**t sem, viszont az USB csatlakozo aranyat ér!!!😊
A következö cucc asszem 99% ALPINE lesz, az egyik legjobb motyó!

Pheaper
én sem!, azért akarom cserélni.

desigo
A Kenwood és Pioneer elég elfogadható szerintem
Hangminõség terén talán az Alpine és a Clarion jobb de inkább a felsõ kategóriás gépeknél jön ez ki.
A Sonyval én nem vagyok megelégedve.
Pheaper
melyik márkát ajánljátok ??

Na ez már nincs messze az elképzelésemtõl.
Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Nekem ilyenem van, jó cucc.. És nem kell folyton CD írással szenvedni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

soma22
szerintem a clarion és a pioneer gyárt leginkább sablonosnak mondható minõségi fejegységet. ezenkívül alpine.ezek mind kiemelkedõek minõségben is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ajem kisa
Nekem ettöl egyel régebbi van, amin nincs USB, ez eléggé diszkrét (szerintem), és nagyot is szol 4db 50W-os JBL-en semmi erösitö nélkül...Bár megérett a cserére!

desigo
ez viszonylag elég kultúrált. Nem csicsás és elég jó.
Csabesz6
<#eljen>htx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

csgery
Rányomod, és automatán elkezdi jáccani. Komolyabb cuccoknál már lépkedhetsz is a zenék között.
Csabesz6
az usb bemenet azt takarja ezeknél a fejegységeknél, hogy rányomom az mp3amat,és onnan jáccom le a cumót? vagy erröl csak tölteni tudom az mp3at ?

Na, ha már itt ez a téma, ajánlhattok nekem is:

Olyat keresek, amin egy darab csicsmicsa ezüst sincs. Se az elõlapon, se a gombok, se a keret, se semmi.

Ezenkívül semmi parasztvakítás nem kell bele, csak mp3 cd-t tudjon lejátszani, meg persze rádió.
ajem kisa
Usb, Sd, Mp3....
Kenwood-ban...
Clarion...
😉
Ezeket megtudod találni otthon is szerintem!

csgery
Blaupunkt cucc😄

Egy SD kártyás cumó😄
Specifikációk:
- elõlapi AUX bemenet
- SD kártya bõvítési lehetõség
- Ipod csatlakoztatása
- levehetõ elõlap
- 25990 ft😄
- 4x45 W teljesítmény
- RDS
- XBass funkció
- 4096 színû kijelzõ😄

25990;-😄
Pheaper
hmm 😄
nekem olyan kéne hogy: mp3,audio,usb,esetleg memokari,és távirányitó hozzá olyat nemtudsz ajánlani?😄

csgery
A kép csak nekem nem jelent meg?
csgery
Nos, tessék😊

Audiovox fejegység, 36990-ért😄
Specifikációk:
Univerzális DVD/CD/CD-R/RW/MP3 JPEG lejátszó, VFD kijelzõvel, infra távirányító, vízszintes és függõleges beszerelhetõség, AV be és kimenet, S-Video kimenet, 720x480 pixel felbontás, jel/zaj viszony 70dB-nél nagyobb, harmónikus torzítás 60dB alatt, Max áramfelvétel 12W alatt, méretek 178x50x186 mm, súly 1,6kg
Ha esetleg meg akarod venni😊
akyyy
ÉN LÁTTAM lcd-set 60ért. dvd-s volt az is, távirányítoval.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csgery
LCD kijelzõ nélküli fejegység simán kijön 30 ezerbõl😄 kutatok is egyet minnyá😄
Pheaper
csak 😄DD
#4 30 at sáznok rá az még úgy jó ár sztem

ajem kisa
Attol is függ (ugye?), hogy mennyit szánsz rá, és mit szeretnél azért a pénzért...😊

csgery

Egy ilyennel találkoztam egy kocsiban itt Kisvárdán, és hát mit is mondjak, nagyon megfogott, de az ára se rossz (kb 200E)...😄
csgery
Audiovox-ot ajánlok😄
Pheaper
hiall
azért nyitottam ezt a topikot kiváncsi vagyok a véleményetekre
sztetek milyen márkájút érdemes venni ? 😊)

Most egy Sony van benne és azt akarom lecserélni 😊

← ElőzőOldal 2 / 2