Project Gotham Racing 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M5!!

Ezis In-game!!!

Sland
<#worship><#worship>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Oké,mindjárt nyomok még képeket 😊

Sland
Szép 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Úgynéz ki nemsokára lesz Banner a topicban.Azaz kész van már csak 1 Moderátorra várok,hogy berakja.Ez lehet?Jó lesz?Banner

Én nem láttam még ilyen szép grafikával rendelkezõ In-game shot-okat!!
Percek kérdése és próbálom a gammát<#vigyor2>

Sland
Ezek kurvajóóók! 😛
MÉGMÉGMÉG! 😊

Ha lehet kérni, akkor az M5-ös Bömirõl pár képet légyszi! 😛

LordAndrew
Kipróbáltam tegnap. Nagyon szép. Szerintem arcade-abb a 3. résznél, ami nekem kifejezetten jó. A belsõ nézet szuper ebben is. Miért van az, hogy az autós játékokból kihagyják általában a belsõ nézetet?

A motorok vezetését szokni kell ("belsõ" nézetbõl tengeribeteg lesz az ember tõle). A pályák szépek, az esõ gyönyörû (különösen a szélvédõn lecsorgó esõcseppek tetszenek). Az NFS új részéig mindenképpen ezzel fogok autózni, aztán majd meglátom...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

<#taps><#eljen> Jó képek.

Nekem tetszik a game,hangok meg a grafika nagyon ott van!!
kicsit szinesitem a topikot ha nem bánjátok.. 😊

Igen.

Holnap kipróbálom.Ma elfelejtettem disc-et venni meló után😞

HUNMarcus
ez a CCCLX verzson tudja a magyar nyelvet???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

CSOCSO
Imadtam a PGR 3 at!!! allandoan elovettem hogy driftelgessek egy kicsit a kedvenc autommal ( clk dtm).

kijott a forza2.. es attertem arra, most kijott a pgr4 es HANYINGER!!! tesom is kiprobalta.. o is imadta a pgr3 at de egyszeruen ez az uj pgr a forza 2 utan ELVEZHETETLEN!

halal gagyi az autok viselkedese, driftelni nemtudok a clk dtm mel. nemtom hogyan de egyszeruen nem megy.. megnyomom a kezifeket es alig erzekeli vagy nem is tudom hogy mondjam.. a pgr3 ban vegigdrifteltem apalyat kezifek nelkul.. itt a clk dtm el meg kezifekkel is csak alig alig sikerul egy ertelmes driftelest osszehozni... haver non stop a kanyar belso falanak csapodik mert ertelmes fizikara szamitva tudja az ember hogy nem ugy fog kanyarodni az auto mintha damilon huznak.. de pedig megis.. szal a pgr4 igy elso kiprobalasra csalodas.. nagyobb csalodas mint a halo3..... forza2 utan egyenesen elvezhetetlen................. 😞
kill3r21
aha
X360-ad van összekötve monitoroddal vga kábbellel?

kill3r21
ez melllet még tdu is elbujhat 😄
Sland
Remélem minél hamarabb visszakapom a boxot a szervízbõl... 😞

kill3r21
és már az elejáén qvikk réééészbe vagy 150 jármü,,motorokkal vegyitve és kurva sok pálya ...idöjárás állitás egybül havazás a favorit
Sland
Faszájos! 😛

kill3r21

Klépek W810i vel tudtam cska uhhogy sorry a minöségért meg monitorrol!
kill3r21
bakker én nem is tudtam hogy ami van release az full magyar 😮😮😮😮
Batár a játék... a motor irányitása igen állat jo lett...na minjá linkelem a képekt de ne számitsatok jo minöségre :S
Sland
Jöhetnek 😛

Live VS In game<#eljen> Link

kill3r21
oks akkor minjá jövöm, shotokkal 😉
Sland
Nekem kurvára tetszik 😄
Sokkal jobban tetszik mint a PGR3, de nem hozott annyira lázba amikor megláttam az lesõ videókat meg infókat, mint amikor a TDU-ról olvastam elöször 😊
Ebben legalább benne vannak a kedvenc autóim, pl M5 és kedvenc moci gsxr600

Õ lenne az ;-)

De profi menü van a game-ben<#eljen>

Szerinted Sland,mint régi tdu gamer😊rendben van a játék?
Próbálja már ki valaki<#buck>
Én sztem csak holnap vagy h.után fogom tudni "tesztelgetni":-)

Ez milyen pancser!Hogy megy azzal a vassal<#csodalk>
Vidi
Így video alapján egész jó a moci benne: Vid2
Tényleg szép a graf meg jó hangok vannak!:Vid3

Sland
Videó

Az M5ös Bömi egyszerûen csodálatos a játékban. a modell, a hangja...<#szeret>

Várjuk az élménybeszámolókat!
Na milyen??
Holnapra talán én is kiprószálhatom!

Röfikapitány
Az xbox-sky on is fenn van tényleg ebben a pillbe tették fel kár hogy ott nincs megfelelõ feltöltésem

Röfikapitány
Hol is van ez?

Sland
Project Gotham Racing 4 XBOX360-CCCLX
Region Free

examinee
PGR 3-al szoktátok még nyomni? Nyomhatnánk magyarok esténként.
Ha valkit érdekel irjon.

Fejes021
Hát ez leszúrhetõ a videókból, de ha már kész van a játék és (állítólag) a demót csinálják akkor vmi konkrétabbat is kiadhatnának.

Egyébként csatlakozom a listához egy 5ös bömössel. (nürnburg ring video+ kép)

http://www.panoramio.com/user/518310

1957 Maserati 250 F, 1963 Chevrolet Corvette Sting Ray, 1978 Lamborghini Countach LP400, 1993 Toyota Supra Turbo, 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano. Ezek az autók benne lesznek és még sok más típus.
Sland
Van már valami autó és motor lista?

Fejes021
Há ja én is furcsálltam hogy ilyen izomluxus autókkal kell havon menni.
Sztem inkább csak fun lesz amúgy meg mindenki normál körülmények között dönget majd.

Véresre sírjuk itt a szemeinket, hogy nem veszel fos-zolt, nem is tudom mi lesz velünk nélküled.
Talán egy rallis játékban jobban kijönne a hó élménye, majd meglátjuk itt milyen lesz.
Fejes021
A nürnburgring csak hóval lesz vagy anélkül is. Mert így pár kört megy rajta az ember aztán ráun az állandó csúszkálásra.<#confused>

Fejes021
Nemtom hol van ehhez a "gagyi" város kidolgozottsághoz mondjuk pölö az NFS Carbon. Egyébként meg 300-nál amúgy se arra koncentrálsz, hogy mi van a kirakatokban. <#rolleyes>

Csabesz6
pf.
mondjuk a game nem erdekel engem sem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

esõ még mindig gagyi a város kidolgozottságához képest, meg az autó fénye a sötétben, replayben, az is kiváló, de az esõ...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Calver
"Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa zoolee vagyok." <#szomoru2>

"The trees move. Do you not see it?"