Kulcsmásolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kínai 468 A géphez szeretnék marótárcsát amin egy 90 fogas kopott tárcsa van, több órás keresgélés után ezeket szűrtem ki. Melyikkel járnék jobban?
1.) 36 fogas: https://www.aliexpress.com/item/4000469234028.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2b1a38daDnwkOU&mp=1
2.) 60 fogas: https://www.aliexpress.com/item/4000505337659.html?spm=a2g0o.cart.0.0.11e938datS3tBu&mp=1 (free shippinget választva)
3.) 90 fogas: https://www.aliexpress.com/item/4000469416670.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6eca18020CDI7n
KB. egy árban vannak és teljesen különbözőek, és nem szeretném csak azért megrendelni mindet hogy megtudjam melyik a jobb.
Ha valaki próbált már hasonlót adjon tanácsot legyen szíves.
Utoljára szerkesztette: Mark1989, 2023.05.06. 14:56:47
Reggel pont azon nevettünk milenne ha valaki beletõrné a kulcsot.. bár csak így jönne be az ötös lottó is :))
Alapból kettõ darabot adnak az autóhoz, tehát van tartalék és lehet másoltatni is, ha ugye elveszne az egyik, de nem bárkinél, hanem az erre kijelölt helyeken (márkaszervíz, de õk is tovább adják szóval mindegy...)
a példám meg arról szólt, hogy amint tudjátok van olyan, hogy mesterkulcs (fõkulcs másnéven), amit általában irodákban használnak és minden zárat lehet nyitni vele. Az ilyet sem lehet másoltatni (hivatalosan legalábbis nem lehetne<#wink>#wink>), de mégis elõfordul, hogy arról kell másolni és akkor már nem biztos, hogy csak egyet másolnak...
de itt nem egyszerû kulcsról van szó, tehát minden további okfejtés felesleges...
The Matrix has you...
Ja és azt elfelejtettem: hogy magát a perforált tollat is alvázszámhoz adják ill. rendelheted meg -ha elveszett- (az alább említett dokumentumok igazolásával), egy márkaszervízben. Ha megjött, akkor értesítenek, majd a lekért kóddal tanítják fel az autódra... Távirányítótól függõen, munkadíjjal olyan 15-20E Ft. pénz lesz. Az autóhoz rendelt perforált toll olyan 2-3 hét alatt jön meg, távirányítót a tollba vehetsz.
Olyan nincs, hogy bemegyek egy márkaszervízbe, és a polcról levesznek neked egy kulcsot, hogy menj marasd bele a tied profilját oszt' jó lesz...
<#wilting>#wilting>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
The Matrix has you...
Az autóhoz kell lekérni -egy márkaszervízben- a kulcs kódot (amihez kérik az alvázszámot, motorszámot, személyi fénymásoltatot stb...) Ha megjön a kód (néhány estben 2-3h is), akkor tudják a számítógéppel "rátanítani" a kocsidra az új kulcsot.
Szetben is lehet venni, de ha jól tudom, csak távirányítót (az is 2 fajta lehet más-más Mhz-en mûködik)De az biztos, hogy azt a perforációt a tollba senki nem fogja tudni neked belemarni...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Csak egy példa volt szemléltetésnek!
Kerestem vmi eldugotamm másolóhelyet, 200ft/db áron megvolt, és kaptam ajándék kulcstartót:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha pesti vagy ajánlom az aranykulcs-ot, google a haverod<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Nekünk is az astra-hoz ilyesmi a kulcs!
Én teljesen más dologra gondoltam de eztinkább nem írom le! :)
Ha jól értem a problémát akkor sztem viszont teljesen mindegy hol másoltatod! Mister minit jutott így kapásból eszembe!
A szett tartalmaz 2db távvezérlõvel ellátott nyers behajthatós kulcsot ( többféle kulcsszárral majdnem minden márkához ) egy vevõ készüléket , kábeleket és természetesen leírást és bekötési útmutatót.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
2 gombos bicskakulcs eredeti VW 433MHz-es
A kulcs tartalmazza a vágatlan betétet, elemet, immochipet, VW jelet !
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
egyébként ha immobiliser-es az autó akkor esélytelen bármilyen másolás!
vettem egy Bicskakulcs készletett ami tartalmazz 2 bicska kulcsot és egy vevõt
de anem tudom hol másolnak kulcsokat autóskulcsokról van szó
ha vki tud ez általá vmi segitséget adni nekem hogy hol másolnak ilyet azt megköszönném
tehát sima kocsikulcsomat rá másolni a bicska kulcsra