Pilotak foruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Te hol repülsz, min repülsz?
Miért? Médiasztár vagy? Mert ha nem, akkor felejtsd el😊 Ha vadászgéppel szeretnél repülni szépen kimész az oroszokhoz és cirka 2-2,5 millió forintért elvisznek. Orvosi szempontból tök8 utasként, hogy szemüveges vagy-e. "Spéci manõvereket" Ivánéknál bizti kérésre megcsinálnak, de nem tudom milyen repülõgépes elõéleted van (repültél egyáltalán vmin?), továbbá ahogy elõttem is írták a nagy túlterhelés elviselését tanulni kell és edzeni rá. Ebbõl kifolyólag nem szokás utassal bemutatót repülni. Az meg, hogy te egészségesnek érzed magad rohadtul kevés😊 A gerinc a lényeg, hogy kibírod-e a katapultálásnál fellépõ +25G-s erõhatást, anélkül, hogy lebénulnál...
A tömött fog nem baj egy bizonyos határig, de a szemüveget nem tudom hogy elfogadják-e.
Nekem sajna szemuvegem van de szeretnek egyszer egy vadaszgeppel repulni,tudom az MH-nal is van lehetoseg hogy megreptessenek.
Na most en azt nem tudom hogy a speci manovereket is megcsinalna velem?
Szivem rendbe van,tomott fogam van+a szemuveg de alapvetoen egeszseges vagyok.
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A jogsinál is elkérte az 5k-t és megmérte a vérnyomást a doki és kész volt.
Minden fele repuleshez kell orvosi, bar sikloernyohoz nem biztos.
Es a fu mit zavar? UL-ek, egymotoros gepek boven le tudnak szallni.
csomó magán van amire le se lehet szállni
aztán a nagyrésze füves szar
illetve amik normálisan burkoltak azok meg megint csak nagygépeknek nyitottak, vagy kurvasok lóvéval leakasztanak landing fee címén (LHSM)
Mar miert ne lenne pl. repter? Azert szvsz eleg sokan repulnek hobbibol...
bár a magyar procedurát nem ismerem pontosan, én csak honosítottam az enyim (de minek?) és a gyáli úton elkell menni a magyar medical cert hez egy vizsgálatra, meg kell még erkölcsi bizonyítvány is (lol) a plh-nak (pszicho nem kell)
az a véleményem hogy ppl-t lerakni mo.-on csak úgy kedvtelésbõl nem szabad, mert a repülés nem olyan dolog amit csak úgy összevissza néhanapján gyakorolhat az ember, hanem elkezdi és akkor folyamatosan gyakorlatba kell tartania magát, legalább havonta 4-5 órát repüljön
és mivel itt kurvára nincs meg semmilyen feltétel az ilyen hobbirepüléshez (se reptér, se normális cégek, se normális szabályozás) ez kivitelezhetetlen
Bár köszönöm Reapoernek a skytaxi elérhetõségét mert pl. ezt a céget még nem ismerem, és tényleg korrektnek tûnõ áraik vannak a weboldalon. Csak Õcsény tényleg messze van hogy oda rendszeresen lejárjak.
Na mindegy, mert nem akarok.. csak sima pilóta lenni. 😊
[/spam]™
NFTC vizsga
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van itt azért olyan is, aki tényleg pilóta (rajtam kívül:-D)?😊
Amúgy csak pár kiegészítés a katonai pilótáskodás követelményeihez:
- Felsõfokú diploma, amely lehetõleg mûszaki jellegû legyen
- középfokú angol nyelvvismeret
- maximum 27 életév
- Orvosi vizsgálaton való megfelelés (1/A minõsítéshez pl. max 187cm és 89kg lehet az ember (ennyit bír el a MB katapult), továbbá meg kell felelnie pl. a gerinc röntgenen ill. a pszichológián - ez a két utóbbi a szóró vizsgálat - )
Polgári reppenés elkezdéséhez (PPL-CPL-IFR) meg kis reklámként, ajánlom Õcsényt (LHOY) és azon belül a Skytaxi-t. Tudom nincs közel pl. Pesthez, de bõven megéri árban oda járni, továbbá jók az oktatók...
Sziasztok!
+fav
Ha oda beírtad volna tuti válaszolnak mivel elég sok emberkének bent van kedvencekben (clidey tudtommal pilóta Papírzacsi asszem talán repmérnöknek tanul (vagy már az is?) Fenrir a lufthansa Techniknél nagygépeket szolgál ki és 1-2 pilóta vagy leendõ pilóta is írt már oda.
Jahh link a topichoz
Mg talán indexen van komolyabb reppenõs topic is.
bár ez elég elvetélt kérés mert gyakorlatilag majdnem mindet ismerem, és mind nagy lófasz
ebben a kurva országban polgári repülés mint olyan nem létezik, csak a kereskedelmi nagy gépes
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy megbuktam, mert alacsony testalkatommal biztos nem érem el a "gázpedált. 😄D
[/spam]™