Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lelouch
Hát én nagyon nem emlékszem ilyenre. Be tudnád linkelni?
RAZOR27
mutatták hogy élnek pár fejezettel utána

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kubo szenilis. Már azt se tudja kit tett el láb alól. Meg "utolsó"? Miért? Ishida apját elkaparták egy névtelen sírba? úgy tudtam, hogy még jó egészségnek örvend. Bár lehet komolyan neheztel Õsapura miután szárazra szipolyozta az asszonykáját ébredés után
Lelouch
WTF?
Mi az, hogy Ishida az utolsó élõ quincy??? Meg volt a fejezetben 3 olyan quincy, akiket Yamamoto elégetett, azt hittem azoknak már annyi...
RAZOR27
az új fejezet, kapásból az elsõ oldal allja
ha emlékszel még a kenpácsi icsigó harcra, amikor megszúrta icsigót és elakart sétálni, akkor jött be "zangetsu" a képbe és elrejtette õt az "árnyékba" aztán megis állította a vérzést azzal a blut vene cuccal, emlékszem még mondta is hogy nemsokáig tudja visszatartani és végsõ csapásnál is õ segített be, ott is a kis kép amikor rátette a kezét képletesen icsi kardjára

armageddon666
És hogy gyõzte le? Ez melyik fejezet? És hol olvastátok?

Vajon Ukitake meg a másik duplakardosnál is van valami extra háttérstory?

@

RAZOR27
tetszett hogy kiderült hogy csapta le ichi kenpácsit annakidején, így már van benne egy kis logika, meg tetszik az új zangetsu is, kíváncsi vagyok kap e új képességeket vele, meg magára a bankaira is már most kíváncsi vagyok 😄 biztos renji is fellet tápolva, az õ kardjára is kivi leszek szerintem az övén is fog kubo változtatni valamelyest

Lelouch
Mi volt benne fasza?
RAZOR27
a kutyafáját 😄 szerintem fasza volt az eheti 😄

Lelouch
Imádom az ilyen "tartalmas" fejezeteket.<#smile>
Count Adyn
Huh jobb nem belegondolni tényleg😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Persze. Szórakoztató lehet, érdekes is, csak kb nem az a bleach amit évekig épített. A szereplõk azonosak, a többi minden változott. Ami kb logikus volt és átgondolt az szépen szemen lett köpve. Tiszta Naruto már (azt is szeretem, de az is nagy katyvasz lett. Azzal is megbékéltem ennek ellenére.)
RAZOR27
vannak benne igazságok, de ezek felett inkább elkell siklani szerintem. Ennyi év után már nehéz sallangmentesen visszanyúlni a gyökerekhez 😊 én örülök hogy tart még, Kubo is kitesz magáért hogy szórakoztasson és legalább maradt valami a fiatalkorból ami nem totál szar 😄 meg amúgy a fullbring az csak annyi hogy a sima emberben magas a lélekenergia (kvázi sugárfertõzés 😄) azt akkor lesz valami fika ereje (chad meg inoue), nem számolnám bele Ichi képességeibe, mert nem vérvonal képesség, meg már megsincs neki, bár biztos megtudná újra csinálni ha kéne, de jobb elfelejteni 😄DD

Nem tervezett az elején ennyire elõre semmit Kubo. Csak szegénykét kényszerítették hogy folytassa a Bliccet (az orra alá dugtak gondolom némi készpénzt). Most meg igyekszik belegyömöszölni az új agyrémeit az eddigi keretbe. Picit azért logikai bukfenc az egész, de ne is agyaljunk rajta.

Pár apróság:
- A Fõparancsnok mindenki állítása szerint az ezer év alatt született legerõsebb sintérgámi szemétláda. Aztán az eltaposott Quncyk egy õsatyja/túlélõje toboroz némi sereget a távoli leszármozattaiból és a nagy Õs-shinigami parancsnok csak egy mezei kis mutatványos (kaméleon) tagjukkal bír el, de csak azért mert megparancsolták nekik, hogy fél kézzel harcoljanak. Aztán a fõshintér és Õsf@sz összecsapása annyi, hogy ugyan régen se bírtak egymással, de most simán kivégzi az Ezerévlegjobbját a 900-évnyi-szundi. Na igen. 'nyád!
- ugyanaz a névtelen kis tökátlag közquincy, akivel Nagyöreg szívózott késõbb, elõször lecsapja simán Kempachit csak mer Ken-chan visszafogja magát tudat alatt és nem tud harcolni (ÁÁÁ). Persze neki a legbivalyabb a lélekereje és ugye alapszabály, hogy két lélekenergia ütközésekor a gyengébb sérül. No, mindegy.
- Ugyan elhullottak régen a harcokban a sunyi (korábban erõsen íjas-nyilas harcmodorúnak tûnõ) quincyk, de most visszatértek és reflexbõl minden és mindenki lélekenergiáját elszívja még egy gyenge tiszt is köztük. Pl a lidércek erõsebb verzióit is testestül-lelkestül meg az egész Hueco Mundot. Hiába. Régen minden erõsebb volt. A lidércek is elkorcsosultak. Régen nem bírtak velük, különben besétáltak volna simán hozzájuk és laza feltankolás közben eldõlt volna a harc a lidércfajzatokkal örökre.
- Bicsigó ugyan kis testedzés után mindenkit leszedett korábban félkézzel (Gayzent is széttépte mint Blöki a lábtörlõt), de mint kiderült ez az erejének csak a töredéke volt és az ereje anyai ágon ami furaalak formájában kering a vérében és skizo elméjében ott tett neki keresztbe ahol tudott és szinte teljesen elnyomta végig.
- Ichi kardja/shinigami ereje a shinigami-lidérc Gayzenes kisérletinyúl, aki megpróbálta megszállni régen anyucit
Most csak azt nem értem, hogyha a vérében a quincy õsök miatt ott a quincy erõ, apci shinigami, de nem tõle örökölte a shinigami erejét, hanem a "White"-tól akivel Gayzenék kisérleteztek, akkor mit örökölt Ichi apucitól? A bamba tekintetet? Lényegében akkor most Ichi egy lidérc-shinigami-quincy félvér (harmadvér) fullbright képességgel. Hm. Van még amit nem tudhat? Hülye ez a Kubo. Ha eltekintünk az elsõ párszáz résztõl, akkor talán még jó is lehetne. Így picit azért viccesen következetlen...
Count Adyn
Kíváncsi lennék hogy ezt igy tervezte az eleje óta, vagy csak menet közbe izzadta ki mint magyarázat😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Micsoda dolgok kerülnek itt ki... 😄
armageddon666
tudtam!!! 😄

@

Drephis
ch 540.

ez mi<#wow3>

help

Lelouch
Micsoda fejlemény. 😄
Lelouch
Na ja, már éppen ideje. 😄
Lelouch
Meg nem hinném, hogyha most kap is valami plusz erõt, sokat hozzá tudna majd tenni a dolgokhoz...
Ehhez kapcsolódva, szerintem Hitsugaya se fog sokra menni sima kardforgatással. 😄 Soi Fon viszont még lehet ütõképes Yoruichi módjára... Apropó Yoruichi, kiváncsi lennék rá hogy mi van vele is, már nagyon régóta nem szerepelt.<#wow3>
NEOreg3
végre kiderül majd mit(kit?) talált Mayuri a 8. espada laborjában (306. fejezet)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RAZOR27
én mindig is kíváncsi voltam miért van kutya feje, de azért nem annyira hogy a fél fejezet ezzel menjen el amikor sokkal érdekesebb szálak is futnak 😄 fõleg úgy hogy ugyanazt a két mondatot fejtik ki újra meg újra 😄

Lelouch
Most õszintén, kit izgat Komamura? De legalább fel lett vezetve néhány érdekes dolog.
Lelouch
Így is több nappal hamarabb szokott kijönni a fejezet angolul, mint ahogy hivatalosan megjelenik Japánban a magazinban... Nem mindig jutnak hozzá olyan gyorsan a RAW-hoz. De spoiler már van, és a fejezet is kint lesz hamarosan.
RAZOR27
hát nemtudom ilyenkor azért már jópár oldalon kint szokott lenni

Lelouch
Miért ne lenne?
RAZOR27
na mivan a héten nem lesz?

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Hmmm.... CERO!

@

Lelouch
Na és arra milyen magyarázat szolgálna? 😄
armageddon666
Vagy feléled Ichigoban a lelke! 😄

@

Lelouch
Én se úgy értettem, hogy megrendített, csak jó lett volna többet látni belõle. Ezzel így most valószínûleg végleg le lett tudva Kubo részérõl.
armageddon666
Nekem is bejött, de keveset szerepelt hogy bármennyire is megrendítsen.

@

Lelouch
Amúgy Masaki karaktere csak nekem jött be? Annyit legalább elért Kubo, hogy így már tényleg sajnálom a halálát.
armageddon666
Ez szörnyû volt. Antiklimatikus, gagyi, unalmas. Szóval azért vesztette el az erejét, mert elvesztette a tisztavérûségét? Meg Shinigami erõk nélkül mit tudott volna csinálni Isshin? Meg amiket mondtatok. pff....

@

RAZOR27
Nekem az tetszett hogy az apjának nemvolt ereje de megérezte a lidércet ami egyébként elrejtette a reiatsuját 😄 érdekes volt ez így 1 oldalon belül

Lelouch
Egy fejezet alatt le lett tudva. Érdekes...
Ichigo is hogy használt akkor Blut Vene-t, ha Bach 9 éve elvette az összes nem tisztavérû quincy erejét?
Ishida meg no comment. Remélem csak úgy állt be a Vandenreich-hez, mint ahogy Gin tette Aizennél... Mert amúgy nem látom értelmét annak se.
RAZOR27
jöhet újabb 9fejezet visszaemlékezés 😄

Lelouch
Na a következõ fejezetben végre kiderül, mi is történt valójában.
armageddon666
De. 535. Csak. No comment. 😄

@

Lelouch
Már senki se olvassa a mangát? 😄
Lelouch
Mi lett volna, ha a fejezet végén nem harap, hanem mondjuk vág a hollow? Na mindegy...
RAZOR27
oh bocsi 😄 nem esett le a dolog teljesen 😄 remélem kiderül és nem tér át ichigo a kvinszi vonalra, ígyis már volt õ minden, már csak ez hiányzott 😄

Lelouch
Igen, valami ilyesmire akartam kilyukadni én is. Vagyis hogy így Ichigo valószínûleg majd még ki tud valami mást is hozni a shinigami erejébõl, a Getsuga Tenshou-n kívül.
Count Adyn
Én azt olvastam valahol hogy Engetsu az a "csökkenõ" hold, Zangetsu meg a "dagadó" 😄

RAZOR27
beszéltek a getsugáról egy régebbi részben, annyit mondtak róla hogy csak sûrû reiatsu. Megmerném kockáztatni hogy a zangetsunak se az a fõ képessége, de ezt csak kubo tudhatja 😄

Lelouch
A Getsuga Tenshou viszont nem tûz alapú támadás. És ettõl válik érdekessé a szitu...
RAZOR27
hát amikor elõször kimondta a nevét sejtettem hogy köze lesz a tûzhöz, mégha nemis tudok japánul 😄