Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem volt olyan nagy szám, a jövõheti viszont érdekes lehet, attól függõen, hogy ki, vagy kik érkeztek SS-be.
Na ez aztán ütõs kis fejezet volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyû dolga lesz.
@
"Ki mondta, hogy nem használom a Kyouka Suigetsu-t a kezdetektõl?" 😄
Amúgy mostanában olyan érzést keltett a manga, mintha elkaszálták volna, és lenne x db fejezet Kubo számára, hogy befejezze. Erre most jött ez az utolsó oldal... Well played, Kubo. 😄
Jeee.
Biztos volt még. Kubo-sensei a legnagyobb troll, ever.
Kubo Tite's: 'Who said that' Series!
"Ki mondta, hogy 1-tõl 10-ig megy a számozás?"
"Ki mondta, hogy csak egy Resurrecionom van?"
"Ki mondta, hogy csak egy kézzel tudom lóbálni a kardom?"
"Ki mondta, hogy én vagyok Juha Bach."
"Ki mondta, hogy 1-tõl 10-ig megy a számozás?"
"Ki mondta, hogy csak egy Resurrecionom van?"
"Ki mondta, hogy csak egy kézzel tudom lóbálni a kardom?"
"Ki mondta, hogy én vagyok Juha Bach."
Biztos volt még. Kubo-sensei a legnagyobb troll, ever.
@
Ja, Bach megdöbbent feje pont azt mutatja, hogy erre a képességre várt.<#nevetes1>#nevetes1> Viszont a megoldás lehet tényleg valami ilyesmi lesz, látva Opie és Allon esetét... Ellenben azt nem látom, hogy Ichigo hogy gyõzhetne miután ez megtörtént... Szvsz jelenleg erõben sehol sincs Yamamoto-hoz képest. Talán egy jó Aizen... 😊 Vagy a 0. osztag, ha már elhintette õket is Kubo.
Amúgy úgy tûnik, már nem tudjuk meg, ki tûnt fel Hueco Mundo-ban, csak ha majd Ichigóval együtt feltûnik SS-ben. Szomorú.
Bach erre a képességre várt, és most a csontkatonákat felhasználja Yamamoto ellen.
Aztán jön Ichigo és megmenti a napot.
@
lesz... hidd el... aztán jön a north képesség, aztán megint valami cucc, aztán az öreg kidõl, és jön icsigó, de persze elõtte meghal még 1-2 fõbb karakter, meg 5-10 kisebb
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
508. fejezet
Kiváncsian várom, hogyan tovább...
Innen most nagyon úgy tûnik, hogy ha nem lesz valami asspull, akkor Bach veszít.
Kiváncsian várom, hogyan tovább...
Ha most Yamamoto bankaiát sikerül ellopni, akkor game over... Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy nem ez a quincy invázió lesz az utolsó arc fõ bonyodalma... Ebbõl az ostromból már nem is lehet olyan sok hátra.
Na ez ütõs volt, várom már a jövõhetit <#vigyor>#vigyor>
kösz Kubo, valami hatalmas volt ez a Kenpachi harc<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na megtaláltam, fura a szokásos holnapok még nem adták ki.
Viszont végre Yamamoto csinál valami érdemlegeset, ez történelmi esemény. És végre megtudjuk, milyen is az a bankai 😄
Na a szerdai fejezet kijött hamarabb. Kenpachi a harcai során megint "I don't give a fuck" módban volt. 😄
Kubooooooooo! 😄
Yamamoto meg miért nem a quincy nagyfõnök ellen megy harcolni?<#falbav>#falbav> Mert így megküzdhet a Sasakibe bankai ellen?
Kubooooooooo! 😄
Kubo hirtelen betegsége miatt a héten nem lesz új Bleach fejezet. Következõ héten meg Jump nem lesz, így kb. augusztus közepéig várni kell a folytatásra.
kenpachi 3 guincyvel a vállán, kemény. azért remélem most váltás lesz hueco mundora
help
Nem bánnám, de szerintem sajnos úgyse fog gyõzni. :S Túl egyszerû lenne. Illetve túl korán találkoztak egymással.
Hát ellopja a bankaiját, és .... Ja hogy nincs bankaija!
Az lesz hogy mire Ichigo visszaér, Kenpachi a fogát fogja piszkálni a boss bordájával 😊
Az lesz hogy mire Ichigo visszaér, Kenpachi a fogát fogja piszkálni a boss bordájával 😊
@
Amúgy meg Kenpachi most se okozott csalódást. 😄 Kiváncsi vagyok, mire fog menni a quincy fõnök és a közvetlen beosztottja ellen. Az meg érdekelne, hogy Yamamoto már megint hol késik, azt hittem már rég szembe került a quincy vezérrel off-screen...<#zavart2>#zavart2>
Szerintem lehet úgy fogalmazni,hogy átmenetileg, de igen. <#nevetes1>#nevetes1>
nem tudom shinji mit csinál/ki ellen van, de neki van talán a legtöbb esélye quincyk ellen, elég op a shikaija
help
Pontosan, ráadásul Aizen szerint is az a shinigamik eredeti/végsõ formája, így gondolom egyszerûen "transcended" volt és nem volt köze a Final Getsuga Tenshou-hoz.
Itt az idõ újra elérnie, egyelõre mást úgyse tehet. 😊 Az meg még kapóra is jönne, ha a gargantában is úgy tellene az idõ, mint a dangai-ban. Bár szerintem annyi idõ már úgyse kellene annak a transcendent formának az eléréséhez, már tudnia kellene a módját hogy érheti el.
Az csak félrefordítás volt a mangapanda-féle fordításban. A mangastream már rendesen Getsuga Tenshou-nak fordította.
Ichigo használhatná azt a formáját, amivel ki tudott törni Aizen fekete koporsójából. Nem hinném hogy ez a quincy börtön annyival keményebb dió lenne...
Viszont tényleg esélyes, hogy Grimmjow lesz az.
Ne várjunk már következetességet Kubotól 😄
Grimmjow lesz, és training arcon volt míg nem láttuk, és Fullbringer Bankai Segundo Rilízó Espadó lesz...
Grimmjow lesz, és training arcon volt míg nem láttuk, és Fullbringer Bankai Segundo Rilízó Espadó lesz...
@
Opie már a végét járta egyébként is, mozogni is már csak azzal a spéci technikával tudott. Ráadásul egy hátulról érkezõ meglepetés támadásra akár még Grimmjow is képes lehetne. 😊 Opie amúgy se áll azon a szinten, mint a Quincy nagyfõnök, aki leverte Harribel-t. Nel-re meg kb. ugyanaz vonatkozik, mint Isshin-re.