Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Háát, egyelõre nem tudom mit szóljak ehhez a fejleményhez...
Lelouch
Most komolyan ennyi volt az új fejezet?<#falbav>
Lelouch
Szerintem nem volt olyan nagy szám, a jövõheti viszont érdekes lehet, attól függõen, hogy ki, vagy kik érkeztek SS-be.
Na ez aztán ütõs kis fejezet volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyû dolga lesz.
Lelouch
Lassan itt az idõ, hogy bejöjjön a képbe a 0. osztag...
armageddon666
Minden harc Bleachben

Külön kategória van neki! 😄

@

Lelouch
"Ki mondta, hogy nem használom a Kyouka Suigetsu-t a kezdetektõl?" 😄

Amúgy mostanában olyan érzést keltett a manga, mintha elkaszálták volna, és lenne x db fejezet Kubo számára, hogy befejezze. Erre most jött ez az utolsó oldal... Well played, Kubo. 😄
armageddon666
Jeee.

Kubo Tite's: 'Who said that' Series!

"Ki mondta, hogy 1-tõl 10-ig megy a számozás?"
"Ki mondta, hogy csak egy Resurrecionom van?"
"Ki mondta, hogy csak egy kézzel tudom lóbálni a kardom?"
"Ki mondta, hogy én vagyok Juha Bach."

Biztos volt még. Kubo-sensei a legnagyobb troll, ever.

@

Lelouch
Na erre számított valaki? 😊
Lelouch
Ja, Bach megdöbbent feje pont azt mutatja, hogy erre a képességre várt.<#nevetes1> Viszont a megoldás lehet tényleg valami ilyesmi lesz, látva Opie és Allon esetét... Ellenben azt nem látom, hogy Ichigo hogy gyõzhetne miután ez megtörtént... Szvsz jelenleg erõben sehol sincs Yamamoto-hoz képest. Talán egy jó Aizen... 😊 Vagy a 0. osztag, ha már elhintette õket is Kubo.

Amúgy úgy tûnik, már nem tudjuk meg, ki tûnt fel Hueco Mundo-ban, csak ha majd Ichigóval együtt feltûnik SS-ben. Szomorú.
armageddon666
Bach erre a képességre várt, és most a csontkatonákat felhasználja Yamamoto ellen.

Aztán jön Ichigo és megmenti a napot.

@

Klemice
lesz... hidd el... aztán jön a north képesség, aztán megint valami cucc, aztán az öreg kidõl, és jön icsigó, de persze elõtte meghal még 1-2 fõbb karakter, meg 5-10 kisebb

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lelouch
508. fejezet
Innen most nagyon úgy tûnik, hogy ha nem lesz valami asspull, akkor Bach veszít.

Kiváncsian várom, hogyan tovább...
Lelouch
Yamamoto bankai-a nem gyenge. Bár Kubo meglepne, ha hagyná nyerni...
Lelouch
Ha most Yamamoto bankaiát sikerül ellopni, akkor game over... Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy nem ez a quincy invázió lesz az utolsó arc fõ bonyodalma... Ebbõl az ostromból már nem is lehet olyan sok hátra.
Na ez ütõs volt, várom már a jövõhetit <#vigyor>

Lelouch
Nincs mit szépíteni, ez egy rémes fejezet volt, és nem csak Kenpachi miatt...
NEOreg3
kösz Kubo, valami hatalmas volt ez a Kenpachi harc<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Hát nem volt valami nagy szám ez a bankai. Nem csoda, hogy nem harcolt Aizenék ellen...
CharrDen
Na megtaláltam, fura a szokásos holnapok még nem adták ki.

Viszont végre Yamamoto csinál valami érdemlegeset, ez történelmi esemény. És végre megtudjuk, milyen is az a bankai 😄

CharrDen
Hol láttad?

Lelouch
Na a szerdai fejezet kijött hamarabb. Kenpachi a harcai során megint "I don't give a fuck" módban volt. 😄
Yamamoto meg miért nem a quincy nagyfõnök ellen megy harcolni?<#falbav> Mert így megküzdhet a Sasakibe bankai ellen?

Kubooooooooo! 😄
Lelouch
Kubo hirtelen betegsége miatt a héten nem lesz új Bleach fejezet. Következõ héten meg Jump nem lesz, így kb. augusztus közepéig várni kell a folytatásra.
Drephis
kenpachi 3 guincyvel a vállán, kemény. azért remélem most váltás lesz hueco mundora

help

Lelouch
Nem bánnám, de szerintem sajnos úgyse fog gyõzni. :S Túl egyszerû lenne. Illetve túl korán találkoztak egymással.
armageddon666
Hát ellopja a bankaiját, és .... Ja hogy nincs bankaija!

Az lesz hogy mire Ichigo visszaér, Kenpachi a fogát fogja piszkálni a boss bordájával 😊

@

Lelouch
Amúgy meg Kenpachi most se okozott csalódást. 😄 Kiváncsi vagyok, mire fog menni a quincy fõnök és a közvetlen beosztottja ellen. Az meg érdekelne, hogy Yamamoto már megint hol késik, azt hittem már rég szembe került a quincy vezérrel off-screen...<#zavart2>
Lelouch
Elérkezett a változás ideje. 😄 Remélem legalábbis.
armageddon666
Ez Bleach...

Itt csak gonoszok halnak meg, azok is ritkán.

@

Lelouch
Arra gondolsz, hogy majd Orihime mindenkit feltámaszt? Én elég kétkedve állok ehhez...
Szerintem lehet úgy fogalmazni,hogy átmenetileg, de igen. <#nevetes1>
Lelouch
502:<#ijedt>
Byakuya meghalt? 😮
Lelouch
Drephis
nem tudom shinji mit csinál/ki ellen van, de neki van talán a legtöbb esélye quincyk ellen, elég op a shikaija

help

CharrDen
Pontosan, ráadásul Aizen szerint is az a shinigamik eredeti/végsõ formája, így gondolom egyszerûen "transcended" volt és nem volt köze a Final Getsuga Tenshou-hoz.

Lelouch
Itt az idõ újra elérnie, egyelõre mást úgyse tehet. 😊 Az meg még kapóra is jönne, ha a gargantában is úgy tellene az idõ, mint a dangai-ban. Bár szerintem annyi idõ már úgyse kellene annak a transcendent formának az eléréséhez, már tudnia kellene a módját hogy érheti el.
armageddon666
Az a formája nem a Final Getsuga Tenshou elõtti volt? Sztem megszûnt az is.

@

CharrDen
Ahh értem. Amúgy reménykedtem, hogy az eheti mangában végre megtudjuk kit látott Urahara...

Lelouch
Az csak félrefordítás volt a mangapanda-féle fordításban. A mangastream már rendesen Getsuga Tenshou-nak fordította.
CharrDen
Na igen... de úgy tûnik van valami új képessége is, "Gekka Tenshou".

Lelouch
Ichigo használhatná azt a formáját, amivel ki tudott törni Aizen fekete koporsójából. Nem hinném hogy ez a quincy börtön annyival keményebb dió lenne...
armageddon666
Mondtam hogy csak a pengét kell nézni 😄

@

Lelouch
Viszont tényleg esélyes, hogy Grimmjow lesz az.
Lelouch
De ebben nincs semmi jellegzetes... 😄
armageddon666
Van 1-2 jellegzetes penge emlékeim szerint.

@

Lelouch
Egy pengébõl elég nehéz lenne meghatározni. 😄
armageddon666
Am nagy Bleach fanok még nem nyomozták le kinek nézett ki így a kardja?

@

armageddon666
Ne várjunk már következetességet Kubotól 😄
Grimmjow lesz, és training arcon volt míg nem láttuk, és Fullbringer Bankai Segundo Rilízó Espadó lesz...

@

Lelouch
Opie már a végét járta egyébként is, mozogni is már csak azzal a spéci technikával tudott. Ráadásul egy hátulról érkezõ meglepetés támadásra akár még Grimmjow is képes lehetne. 😊 Opie amúgy se áll azon a szinten, mint a Quincy nagyfõnök, aki leverte Harribel-t. Nel-re meg kb. ugyanaz vonatkozik, mint Isshin-re.
CharrDen
Grimmjow, Nel lehetne még, de õk meg nem olyan erõsek, fõleg Haribelhez képest.