Gerincmûtét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a harcmûvészetet tudom ajánlani, annak, akinek van türelme hozzá.
Sok szerencset neked!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én Dr. House-t kérném, hogy tekerjen egy spanglit.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez tényleg így mûködik!!!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most hogy tápos vagy hozzá, és még kiütést is összeszedsz, az szerintem nem kizáró ok az úszás ellen, ha egyszer megúszhatnád vele a mûtétet. Persze azt is csak akkor, ha ha hentente többször eljársz úszni.
Félre ne érts, szar dolog lehet kétségek között élni, de egy "kissé" szerintem elkapkodtad a témanyitást.
és ez a végsõ lóvé amit adtok neki a gerinc mûtétért????((szerintem kevés))--bár nem szólhatok bele a saját kasszátokba ,meg nem is látok bele,de én 50-est adtam a profnak.
plussz 20 a altatósnak. stb..
Engem 1 éve mûtöttek strummával,és nagyon jó altató orvost fogtam ki ,igaz ,hogy a professzor ajánlotta be,de nem volt másnap se hányingerem se szédelgés csak az elsõ felálás volt kellemetlen.
1 biztos sok pénzt kell osztogatni a dokitól az uccsó nõvérig bezárólag,hogy még éjjel is rád figyeljenek !
Eddig mindenkit aki mandulamûtétrõl beszélt, altattak közben. Én ültem és kínlódtam. Na, de túl vagyok rajta, igaz hogy utána két évig kísértett az a reszelõs fémérzés a torkomon :p
Nah dejó hogy elolvastam, nekem ilyen gyógyíthatatlan kórházfóbiám van 😄 Az ilyen dolgoktól én annyira tudok félni, még akkor is, ha tudom hogy alaptalan... hogy nem eszek, hányingerem van, leesik a vércukrom és majd szétvet az ideg, még akkor is, ha csak szimplán bemegyek a kórházba, és tudom hogy nincs semmi bajom...
Állandóan van valami szarságom, már unom. A fogamat sem lehet rendesen kihúzni, szájsebészhez kell menni, mert a gumós része letörik a gyökere meg túl erõs és bennemarad, pl. Pfujj, elmegy az életkedvem a kórház gondolatától is. Az a kórházszag, azok a beteg színek, azok a kórházi eszközök. Az a sok beteg ember... pokol áááá
Ilyen felébredés nekem orrmandula mûtét közben volt érdekes volt hogy matat a pofámnál a doki😄 Aztán gyorsan visszaaltattak..
http://goo.gl/gd6Zi5
sok szerencsét hozzá! 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
[szerk.: engem 3 éves koromban mûtöttek sérvvel, és az 1 órás altató 30 percig hatott. mûtét közben felébredtem és láttam a beleim <#zavart2>#zavart2>megnéztem, aztán vagy visszaaltatott egy nõvér vagy doki vagy magamtól aludtam vissza xD de emlékszem a doki ott matatott vagy már varrta össze a sebet 😄 aztán mondtam: "Jóvan alszok tovább xD "
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Olyan, mintha lebénultál volna.
Másik jópofaság, hogy nem tudod tartani a vizeletedet, tehát katéter. Megmozdulni nem szabad, tehát csak háton alhatsz.
Késõbb, ha már múlik a hatása de még benned van az érzéstelenitõ akkor esélyes a hányás.
Þór vígi þessi rúnar