spanyol nyelv

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ha leírnád a igéket,akkor tudnék segíteni 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jelen idejû ragozásnál is vannak olyan kivételek,amik csak igen kis részét képezik a spanyol nyelvnek,szóval azokat érdemes megtanulni,de az egyszerû múltidõben lesznek olyanok,hogy azokat tényleg be kell vágni.persze,azokban is van némi szabály,de ezeket sokkal jobb bevágni.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
az igaz, hogy csak valoban ennyi lenne, de 2 ora alatt megtanulni 26 szot 6 fajta szemelyben, sokkos. : D aszittem hogy meguszhatom valahogy : D

hunbasser
ezzel egyetértek,hihetetlen,hogy pl. a spanyol és a francia nyelv tanulása mennyire eltörpül az angol és a német mellett kis hazánkban...

ReaL MaDRid x siempre

ZilogR
😛 az a szabály, h ezek a kivételek és csupán annyi a dolgod, h megtanulod õket 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

hunbasser
szabály nincs,de van több féle kivétel,itt elsõsorban a tõváltósokra gondolok,ebben is van -i,-ie,-u,stb tõváltós,és ezeket egy idõ után fel fogod ismerni,de ehhez még jópár igét le kell majd ragoznod 😊

ReaL MaDRid x siempre

ZilogR
kell is egy ilyen topic az angol/német-centrikus világban. szerintem felháborító, ha az alapján döntenek a sorsodról, h tudsz-e angolul vagy németül - legyél bármilyen jó szakember...

remélem sikeres topic lesz és sok sikert minden spanyolul tanulónak!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Zizou5
nekem pl van mar 1 kerdesem is. verbos irregulares

ittvan rohadt sok kivetel szemelyes ragozasnal vagymi, ezekre van szabaly vagy ninsc?

Zizou5
ide olyan embereket varok, akik spanyolt tanulnak, vagy tanultak, vagy tudnak, es hogy ha valamit nem ert valaki spanyolbol, azt megertessuk a masikkal. peldaul, en most keztem tanulni spanyolt, es neha elkene 1 kis segitseg.

← ElőzőOldal 2 / 2