Magány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Alah Alik Ya Sidi!
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Csak egyetlen egy dologt kell megszokni: a megszokásnélküliséget, és ezzel minden rendbe jön<#nezze>#nezze><#integet2>#integet2>
És én is mondok egy mondást:
"Ha nem ébredsz fel, az életeddel felépíted saját veszteségedet. Így veszíted el, hatvan, vagy kilencven éves korodra az egész életedet."
In Lak\'ech Ala K\'in
de most tenyleg sracok nem jo maganyosnak lenni huzamosabb ideig csak ti hiszitek azt h jo pedig nem
Alah Alik Ya Sidi!
Feltettem pár értelmes kérdést, amikre szeretnék pár értelmes választ kapni. Ennyi. De sajna mindig félrebeszélsz, illetve nem válaszolsz semmit.
Ennyire kényes ponthoz értünk?
Szóval továbbra is:
a, Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?
b, Mikor hagyod már abba az állandó bûnbak keresést, az én "errõl-arról nem tehetek" illetve az "ez-meg-az tehet róla én semmiképp" szlogen mögé való bújkálást?
az az igazság h lehet h még szoknak se vágyom a társaságára! leszarom az embereket! ha ilyen érzésem nem tudok mit tenni! és akkor most fog jönni szokásos segítõ dumátok😄😄😄 MosFet most fog kötözködni már alig várom😄😄😛!!!!!!
Az egyik megsértõdött és itt dúl-fúl, mint egy kis ovis.
A másik...
Nyugodjatok már le!
Campy: Figyelj! Féltem, félek az emberektõl, nehezen ismerkedem usw. DE ha úgy fogod tölteni az egész életed, hogy neked ez így jó, akkor rohadtúl be fogod szívni! Legyél nyitottabb! Kevés barátom van, de nagyon szeretem õket. Hidd el könnyû a "szárnyatlan anygyalokat" megtalálni. Járj olyan helyekre ahova a magadfajta emberek járnak. Törjé má ki ebbõl a hülye gondolkodásból! Így csak elcseszed az életed! Wescone is megmondta már.
Rundstedt 17: Szerintem meg te képzeled, hogy te egy bölcs vagy akinek csak igaza lehet. Egy harmadik személy szemszögébõl próbáld meg elolvasni az üzeneteidet.
Ezt lécci' bõvebben fejtsd ki!
Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?
Mert ennek a végére kell járni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"sosem fogok inni én ezt megfogadtam nem teszem ugy tönkre az életem mint apám!"
<#felkialtas>#felkialtas> Szerintetek mire lehet következtetni ebböl a kijelentésböl?
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem sértõ szándékkal kérdem.
In Lak\'ech Ala K\'in