Magány

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuZso
ne tudd meg mekkora élmény😄😄😄

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

vegicsek
Élmény lehet 1 év reakcióidõvel beszélgetni 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

azóta már másik eset van😄

Zillo
most nekem is alakul vm😊 igaz mi nem interneten ismerkedtünk meg.Majd irj,h mi van! remélem összejön neked😊

Alah Alik Ya Sidi!

csgery
Nem halt ki, csak már senki sem magányos...😄
ez is kihalt!😄

Nohab
Akkor nevem senki.
senki nem fogja elhinni amit mondok de alakul egy csaj és köztem valami! eléggé szimpi vagyok neki Interneten keresztül!😄 majd meglátom lehet h lesz valami!

helyes, csak igy tovább.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ne sajnáltasd már magad. menj ki és kész.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

csgery
Koccantak a golyók?😄
marha jót billiárdoztam ma! nesze nektek kimozdultam jee😄😄

Truck Driver001
Tisztelet😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

hunbasser
Bödõcs 😊

ReaL MaDRid x siempre

Truck Driver001
Szerintem nem rossz dolog a magány,ha van veled vlki<#smile>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

sztem nem fan topik hanem azt a címet kellene ennek sok idióta beszélgetésnek adni h "hogyan nevetnek campy hülyeségein?" amit magamnak köszönhetek!

úgyvan, teljesen meg lehet szokni a magányt, de ki is lehet "törni"...viszont ha aztán visszaesel, nah az nemjó érzés 😄

mirõl beszélsz? azt nem hinném!

campy erõsen fan topik gyanús.

Oha, akkor ezek az emberek halhatatlan emberek, mert meddig nem tudják megszokni a halált, addig nem tudnak meghalni (lásd. Önbizalomhiány topik #542) <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Csak egyetlen egy dologt kell megszokni: a megszokásnélküliséget, és ezzel minden rendbe jön<#nezze><#integet2>

És én is mondok egy mondást:
"Ha nem ébredsz fel, az életeddel felépíted saját veszteségedet. Így veszíted el, hatvan, vagy kilencven éves korodra az egész életedet."
ahogy mondod! aki megszokta az megszokta! egyes emberek sosem fognak kitörni! ez van mondásom itt jön érvénybe😄

Wescone
Aki azt mondja, hogy szereti a magányt azért mondja mert azt szokta meg, nem igazán tudja milyen másként.

In Lak\'ech Ala K\'in

Zillo
bizony ;D

de most tenyleg sracok nem jo maganyosnak lenni huzamosabb ideig csak ti hiszitek azt h jo pedig nem

Alah Alik Ya Sidi!

Nohab
Kõ' a hely mi? 😄
Zillo
majd en kirugdosok mindnekit a maganybol :-)

Alah Alik Ya Sidi!

De látod, hogy nem veszem észre, s szavaim hozzád kiáltanak, hogy elmondjad konkrétan mi is a probléma, mert különben nem tudok rajta változtatni, márpedig nagyon szeretnék, úgyhogy kérlek beszélj, s ne térj ki.
a-ra nincs kedvem válaszolni azt észre kéne venned, b nél az van h nem tudom pontosan én mirõl is tehetek? talán 1-2 dologról talán az h elnézést 1-2 csúnya beszólásomért! ennyi másról én nem tudok amirõl én tehetnék! a döntéseim sosem az én kezemben voltak!

Én nem kötözködök.

Feltettem pár értelmes kérdést, amikre szeretnék pár értelmes választ kapni. Ennyi. De sajna mindig félrebeszélsz, illetve nem válaszolsz semmit.

Ennyire kényes ponthoz értünk?

Szóval továbbra is:

a, Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?

b, Mikor hagyod már abba az állandó bûnbak keresést, az én "errõl-arról nem tehetek" illetve az "ez-meg-az tehet róla én semmiképp" szlogen mögé való bújkálást?
"Járj olyan helyekre ahova a magadfajta emberek járnak."

az az igazság h lehet h még szoknak se vágyom a társaságára! leszarom az embereket! ha ilyen érzésem nem tudok mit tenni! és akkor most fog jönni szokásos segítõ dumátok😄😄😄 MosFet most fog kötözködni már alig várom😄😄😛!!!!!!

én már abbahagynám de MOsfet mindig oda szól valamit végezetül!

elég már!

Nohab
Azt a rohadás, mi folyik itt?

Az egyik megsértõdött és itt dúl-fúl, mint egy kis ovis.
A másik...
Nyugodjatok már le!

Campy: Figyelj! Féltem, félek az emberektõl, nehezen ismerkedem usw. DE ha úgy fogod tölteni az egész életed, hogy neked ez így jó, akkor rohadtúl be fogod szívni! Legyél nyitottabb! Kevés barátom van, de nagyon szeretem õket. Hidd el könnyû a "szárnyatlan anygyalokat" megtalálni. Járj olyan helyekre ahova a magadfajta emberek járnak. Törjé má ki ebbõl a hülye gondolkodásból! Így csak elcseszed az életed! Wescone is megmondta már.

Rundstedt 17: Szerintem meg te képzeled, hogy te egy bölcs vagy akinek csak igaza lehet. Egy harmadik személy szemszögébõl próbáld meg elolvasni az üzeneteidet.
Holnap ki lesz a bûnbak?
kamasz kori baromság sajnos amirõl nem tehetek, néha össze visszaságokat beszélek látom ill. érzem magamon!

Wescone
Zavarodott, de nagyon.

In Lak\'ech Ala K\'in

bens
ne kritizálj másokat, mert téged minõsít.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

"te egy nagyon szemét ember vagy"

Ezt lécci' bõvebben fejtsd ki!
Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?

Mert ennek a végére kell járni.
nem szeretnék errõl beszélni! de igazság szerint én az alkoholra fogom a halálát, mert télleg ott ment tönkre az élete h elköltöztünk😞😞, aztán egyik nap nem ébredt fel., ennyi csakhogy megértsed! az Iszákosság nem alkoholizmus! Iszákos ember még az alkoholista elõtt van egy fokkal! na ennyire okosak vagytok! jézusom (n)(n)

nem minden hazugság, felfedhetõ nem tudhatod! de a családi életemrõl miért hazudnék? te egy nagyon szemét ember vagy én csak zavarodott!

vegicsek
Majd rájössz, hogy tényleg neki volt igaza.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bens
arra h szorult beléd értelem

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Oh te meg egy bölcs vagy aki azt képzeli hogy csak neki lehet igaza.

Wescone
<#felkialtas> Mégsem tévedtem eme kijelentésedet illetõen:

"sosem fogok inni én ezt megfogadtam nem teszem ugy tönkre az életem mint apám!"

<#felkialtas> Szerintetek mire lehet következtetni ebböl a kijelentésböl?

In Lak\'ech Ala K\'in

Ne feledd mit mondot õ saját maga --- csak összefantáziál ide nekünk tücsköt bogarat... Még köbgyöke sem igaz annak amit mond...
Wescone
Elnézést kérek, ezek szerint nagyon összekevertem valamit. Bocs!

In Lak\'ech Ala K\'in

most fejezd be! nem iszákos hanem már halott😞 immáron 4 éve! de 4 éves koromban elköltöztünk keveset láttam de nagyon szerettem! anya figyel rám de hogy mondjam keveset beszélgetünk elég sokat dolgozik! , sõt mi az h el is kényesztett még hogy nem figyel rám! én pedig szeretem, és nagyon szégyellem magam de kevés dolgot tettem érte! pl ez h beszélgetünk, meg minden! fõztjét csak dícsérni tudom, de azért segítek is neki amibe tok! bátyámat leírtam a kapcsolatod a tesóddal címû Fórumba! de ez még semmi amit õ róla tudnék írni áhh ti még olyan emberrel életetekben nem találkoztatok!elég hosszú, szomorú és bonyolult ez a családi történet ami nekem van!

Wescone
A szüleid nem igazán figyelnek rád, igaz? Jól emlékszem, hogy korábban azt irtad; apád iszákos?
Nem sértõ szándékkal kérdem.

In Lak\'ech Ala K\'in

a bátorság csak úgy eljön az ember életében de én más típus vagyok! sokkal nehezebb ha ott vagyok vki elõtt mint msn-en! így a gép elõtt bármit meg merek kérdezni, bármit bárkivel meg tok beszélni! csak az a baj az életet nem virtuálisan kell élni! én pedig nagyon virtuális lettem...😞

és akkor most jön az a duma h képes lehetsz rá csak akarnod ismerem már ezeket!😄😄😄 hányszor mondták már! én már nem tudok magammal mit kezdeni! és kössz mindent amúgy értékelem h ennyit foglalkoztok velem! nem akarnék önzõnek tûnni nehogy azt hidjétek! más is szorul segítségre nem csak én, segítsünk máson is!

igen az biztos! valahol a Star Warsban is van igazság!nem véletlenül mondtam😄😄 erre mondaná Mosfet h tv függõ! Hunbasser: ez egy érzés amit nem tudok irányítani! nem vok rá képes!

Oldal 1 / 6Következő →