GameMaker 7.0.5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szlogen: Segítsük egymást és alkossunk nagyokat!
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Az a gond, hogy mióta a YoyoGames ezt teljesen átvette, az összes elõzõ (5.-ig ingyenes) verzióit beszüntette s csak a 8-at árulja pénzért, illetve annak kipróbálható verzióját.
Akinek esetleg megvan egypár régebbi verzió (4.3a, 2., legelsõ, stb.) attól nagyon megköszönném, ha valahova fel tudná tölteni az internetre.
A régebbi verziók egyébként azért jönnének jól nekem, mert az egyszerûbb dolgaimat lehet hogy meg tudnám csinálni egy régebbi verzión, s akkor az EXE-ben kevesebb olyan dolog lenne, amit nem használok, meg talán akkor gyorsabb is.
Látom a magyarok csak az "igazi" program_írókat_ tudják értékelni.
Arra mindenesetre jó volt, hogy a címet sikerült lefoglalnotok. <#mf1>#mf1>
Nem akarok tolakodó,vagy nagyképû lenni,de ha valaki gondolja nyugodtan küldhet nekem anyagot megnézésre! Bár én se tudok egyáltalán programozni 😊,de már 3 éve használom,úgyhogy hátha tudok segíteni. Ezt csak azért írom mert láttam a másik fórumot és ott elég sokaknak akadtak problémái.
Szóval,ha gondoljátok írjatok ide a fórumba,vagy a mailemre.
E-mail: [email protected]
akit érdekel van egy ingyenes leírás ezen az oldalon. www.gmakerlap.extra.hu. asszem még csak egy alap van de, annak a végén az van, hogy lessz több is.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Az van, hogy én nem tanultam sose programozói suliba, csak ugy magamtól..mert érdekel.. és idõmbõl kitelik, szal nekem marad a GameMaker😊..de még ehhez sem értek :S.. de igyexek 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Hivatalos oldal: Gama Maker
Hiv. Magyar oldal: Gama Maker HUN
Információ: Gama Maker LAP.HU
Aki szokott Game Makerral szerkeszteni valamit, akkor itt a helye. Osszuk meg egymással a tudáunkat.
Én régen használtam a progit (Nemvok programozó, se hasonló. Max weboldalt szoktam készíteni.😄 ).. még a 4.3C verziót azóta nem tudom, hogy mennyit változott, de azt tudom, hogy akár kezdõknek is nagyon jó program.
Én szeretnék magasabb szintre lépni a Game Maker használatában, szóval ha van pár magyar nyelvû leírásotok, vagy valaki tudna pár ötletet adni kezdéshez, hogy mit hogyan, akkor annak örülné(n)k.
UI.: Kérem.. csak azok írjanak, akiket tényleg érdekel.. nem kell szét offolni a topicot, hogy bezárás legyen a vége. Köszönöm!