FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos meghajtóprobléma van, mert azt Te mondtad...
Igaz érdekes, hogy csak bizonyos esetekben romlik el a dolog és szerintem ha baja lenne a meghajtónak, akkor talán más játéknál is jelentkezne hasonló hiba.Szerintem az elsõ 3 gondolatom korrekt, az utolsóba szerettem volna 1 kis poént vinni, de ezek szerint ez nem az az oldal, ahol ezt megtehetem,
mások lehurrogása egy fórumban sokkal ésszerûbb...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha letöltötted, akkor keress másik verziót.
Vagy kezdd újra a Manager módot, hátha úgy jó lesz.
Vagy törd ketté a lemezt, az a biztos<#nyes>#nyes>
De akkor sem értem,hogy miért csak a gyõztes meccseknél csinálja?
BUNDA <#levele>#levele><#wilting>#wilting>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Valami értelmesebb segítség?
vegyél ps3-at
Xbox-on tolom a fifa 10-et,de van egy elég idegesítõ hibája...Meccs végén,elég sokszor elõfordul hogy lefagy a játék,semmit nem lehet csinálni,csak a boxot kikapcsolni 😞
A legnagyobb gáz az,hogy a gyõztes meccseknél csinálja....
Olasz2-ben nyomom,a Piacenza-val.....Kupa,a nyolc közé jutásért,ellenfél a Fiorentina....Idegenben 0-0,itthon egy vért izzadós 1-0...
És erre mi történik?Lefagy az a xar...Ilyenkor azt szoktam csinálni,hogy megint bekapcsolom,és nem játszom le a meccset,hanem szimulálom...Próbáltam 3-szor,mind a 3-szor a Fiorentina jutott tovább....Mit lehet ilyenkor csinálni?
Ez az eddigi legnagyobb szopás,amit játékban láttam 😞
Úgyhogy olyan április 10 körül várható
A xbox live-ról feltöltött replay videót hol tudom megnézni ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Beszereztem a Ultimate team-et. Csak annyi lenne a bajom vele, hogy a store nem elérhetõ és így nem tudok kártyát sem venni. Péntek óta van meg de azóta egyszer sem tudtam belépni.
Valakinek hasonló tapasztalat?
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Akit érdekel XBOX360-re rendezünk folyamatosan Fifa10 bajnokságokat! Emelet természetesen Club meccseket is játszunk egészen jó kis közösségben! Rendszeresen 30-40 közötti csapatszámmal!
Aki akar csatlakozzon hozzánk!
http://fifalivehungary.hu/
Számítunk rád!
Újrakezdtem (könnyített menedzsermódban), aztán ritkajó egy másik híres csapatot vezetni, és újra felépíteni a csúcsig.
Majd ha ezt is megunom, akk az jön, hogy választok egy 1 csillagos csapatot, 5 éven belül jöhet a BL (nehezebb szinten)! 😄
Am ti milyen módban játszotok? Én profi..., de most készülök eggyel dúrvább fokozatra lépni. 😉
Amúgy most már jó sok meccset lejátszottam, minden anyámkínját megnyertem, de meguntam az egészet, mert már nagyon pro a csapatom. (Barcelona).
Mennék át egy másikhoz, de csak ilyen selejt csapatok vannak. XD (3 csillagos vagyok).
Más lehetõség híjján kezdtem egy újat nehezebb szinten egy másik csapattal. 😉 De ez akkor is gáz... 😞
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Minden játékos teljesítményérõl van egy szám. Pl.: 89
Na,
-ha ez a szám piros, azt jelenti, hogy teljesítményén alul teljesít;
-ha narancssárga akk szintén, bár csak átlagon alul egy kicsivel;
-ha fehér, akk hozza a formáját;
-ha világoszöld, akk jól megy neki mostanában;
-ha pedig zöld, akkor meg csúcsformában van;
Ezt a játék nyilakkal is szimbolizálja. Azt szeretném, ha itt minimum mindenki a fehéren, vagy pedig zöldön lenne. 😉
Amirõl te beszéltél az a kimerültségének az állapota. Mennyire fáradt...
És arra tudsz megoldást, hogy menedzser módban valahogy növeljem a játékosok morálját? Szinte mind narancssárga... 😞
Néha beszokott menni, de csak úgy, h elmegy a sorfal közt a labda. Valami csel biztos van, nem?
meg kell venni
FIFA10 pro
De ahogy írtad a lényeg maga a játék és mivel ez lesz elsõ fifad boxra,nagyot fogsz nézni a pc-s után😊
Olyat vegyél ami magyar nyelvû és rajta van a Hajdú B. és Faragó képe a dobozon.
Igaz,hogy a játék nem magyar szinkronosan jelent meg?
Akit érdekel XBOX360-re rendezünk folyamatosan Fifa10 bajnokságokat! Emelet természetesen Club meccseket is játszunk egészen jó kis közösségben! Rendszeresen 30-40 közötti csapatszámmal!
Aki akar csatlakozzon hozzánk!
http://fifalivehungary.hu/
PSN: predi98
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
mûesést hogy lehet csinálni, ha lehet?
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
De mi a helyzet a többi játékossal?
Mert lenyomtunk elég sok meccset,de egyszerûen nem fejlõdnek,a védõink lassúak,a kapusunk nagy potyákat kap.Akiktõl kikapunk,azoknál mind a védelem,mind a támadósor irreálisan gyors,ezért nem értjük hogy megy ez.
Ha valaki megdobna egy magyarázattal,azt nagyon megköszönnénk!