Munchkin

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
viszont van hasonló elmeborult szerepjáték, ami nem "társasjáték"... Gallia névre hallgat, lényegében Asterix és Obelix "világa"..sajnos még nem volt hozzá szerencsém, de haver mesélt róla, hogy irgalmatlan elmebeteg rpg 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lammer
"ahol vettem"
akarodmondani --> VETTUK! <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

light00
Google a barátod 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Semmilyen játékbolt, társasjátékbolt, Tesco, akármi?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
És igen, a poénok fele szerepjátékos alapokon nyugszik, igy ha sohasem szerepjátékoztál, szerintem neten kicsit mélyedj bele az alapokba, hogy 100%ban élvezni tudd a játékot 😉

húú de jó,Szolnokon egy sincs:/

light00
Oh, emlegetnek. 😄
Nos ha bármilyen szerepjátékos bolt közelében jártok, biztos lehet ott kapni. Pesten lehet kapni pl Sárkánytüzben (ahol vettem) Ferenc körút 44 (42? 46? :S nemtom :S) tutira biztosan. Ott mindig van készleten.

Játékboltokban azt hiszem... 😊 (de idhívok valakit, aki megvette az én társaságomnak ezt a játékot)

KM a játékmester, "Kalandmester" (vagy angolul DM = DungeonMaster).
Õ meséli a kalandot, olyan mint a Gyûrûk Urának Tolkien: õ írja a történetet, a karatkereknek õ mondja meg mi történik, stb...

Szóval például az a lap aminek az a neve hogy "Kifizetted a KM pizzáját" valójában szerepjátékos alapokon nyugszik, ami ugye azt jelenti, hogy benyaltál a történetírónak egy kis játékbeli pozitív juttatás miatt... 😄

(nem véletlenül raktam oda a "😄" jelet)

beszerezni hol lehet?😊

tigeroo
"vettem a lapot" 😄
annyira nem ismerem ezeket a dolgokat,de úgy döntöttem hogy szeretnék kicsit elmélyülni ezekben a játékokban.. úgyis jön a rossz idõ, a téli estéken lesz mivel ökörködni majd😊
Ne! Ez úgy izgalmas, hogy a játék közben látod meg õket... no meg persze így garantált hogy az asztal alá röhögöd magad ;D

Tudod mi az a KM (vagy DM)? (mert van egy pár lap, ami arra a bizonyos KM-re hivatkozik, és a poén megértéséhez szükséges😊
(amúgy szerkesztettem a hsz-t)

tigeroo
ez társasjáték!😊))
de amugy a lapokat énis megnézném valahol😊
tigeroo
D&D-hez hasonló "papír" RPG-vel még sohasem. barátaimmal hoztam fel ezt a témát, õk mondták hogy van ez a cucc, ami nagyon jó kezdésnek (mivel annyira nem mélyül el a dolgokban,tehát gyürük ura szintû "tudás" elég hozzá<#smile>)
amugy pc-n kedvelem az ilyen fantasy rpg-ket
+fav😊

honnan lehet letölteni?😄

Igen, és a hír igaz, hogy halálra röhögöd magad egy darab játék után is 😊

Szerepjátékoztál-e valaha? 😊

+fav!! <#smile>

Szerk: hozzátenném, amit mondjuk a hivatalos oldalról is tudni lehet:
Van egy alacsomag, és kettõ kiegészítõ.
Igazából mindegyikbõl egyet érdemes venni, és összekeverni a paklit. Amúgy nagyon egyszerû játszani vele 😊

tigeroo
Üdv! nos, láttam hogy még nincs ilyen téma, pedig szívesen beszélgetnék róla😄
Szóval ez egy ilyen humoros szerepjáték, ami még a hardcore játékosokat is meg tudja nevettetni (sokszor magát a fantasy mûfajt figurázza ki).
A játék célja: eljutni 1-es szintû átlagemberbõl 10-es szintû félistenné. Bármi áron (akár a barátaidat is feláldozva)
Nekem ma meséltek errõl az agymenésrõl, hát nemtudom😄 Ha minden jól megy akkor hétvégén fogok vele majd játszani..
Más kipróbálta már?
← ElőzőOldal 3 / 3