Bukósisakok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez a sisak mennyire megbizhato? streetfighter sfk06
Vélemény?
Üdv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Honlapom
Teljesen egyediek a designok, egyikbõl sem készül dupla, csak és kizárólag a leendõ tulajnak, így biztosak lehettek benne, hogy nem fogtok összefutni még egy ugyanolyannal :) Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, keressetek bátran!
Egy minta:

Szeretnék vásárolni bukósisakot 30,000 Ft-ig (tudom nem sok) és fontos volna nekem ,hogy kapható legyen hozzá kék irridiumos plexi.
Tud valaki esetleg ajánlani valamit vagy segiteni ebben?
Elõre is köszönöm.
CABERG RHYNO sisak van hely benne a szemüvegnek ugyan is szemüveges vagyok!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Méretprobléma miatt eladó egy Givi X-Modular M-es, matt fekete sisak. Teljesen hibátlan néhányszor használt.
Ára: 49 000Ft
Tel.: 30/423 11 25

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nekem is hasonló a szándékom
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nézzétek meg a weboldalt és amennyiben tetszik akármelyik bulósisak írj e-mail-t és küldök árlistát!!
http://ztechmotor.eu/helmet.html
e-mail: [email protected] [email protected]
telefonszám: 06 30 637 3242
msn cím: [email protected]
Nem tud nekem vki ajánlani egy bukósisak típust, amely nagyjából így néz ki?
Plexi nem érdekes, a lényeg a forma és az a felsõ napellenzõ(szerûség), fõleg az elhelyezkedése.
Kösz!

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
van ELADÓ sisakom jo álapotbanvan csak a plekszi hiányzik
az ára csak 4000Ft nagyon jo
képet csak imélben tudok küldeni:[email protected] elérni
üdv!
olyan honlapot keresek, ahol különbözõ minták, motívumok vannak, amit sisakra szoktak festeni. mittomén pl. halálfej, vagy lángnyelv, stb.
ilyen katalógus-szerû
Hajrá Magyarország!
Emberek, tudtok-e nekem ajánlani olyan sisakot kerékpározáshoz, ami nem teljes, körkörös védelmet nyújt (nemtom szakszerûen elmagyarázni: nem olyan mint egy alap motoros sisak) tehát a száj elõtt nincs fullos mûanyag rész, viszont az áll/száj védelmére valamiféle rács van rajta (olyasmi mint az amerikai focistáknak).
Tudom nem eccerû, valszeg nincs is ilyen, de azért keresek ilyen sisakot, mert immár több balesetem is történt amiben az állam/szám sérült meg viszont nem extreme kerékpározom, így egy fullos motoros sisakot túlzásnak érzek szimplán városi kerékpározáshoz.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Mert én nem találtam sehol :(
és van egy ilyen is:(zöld)
Mind 2 a hivatalos oldalról van nem fotoztam le az enyémeket. A Álvédõst motocrossra a bilit Montira használom:D Szóval király mind2 állat.
Downhill!!
Iszonyat kényelmes.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Shark RSR2 Supra

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyébként jó ötlet volt ez a topic, +fav
vszeg õ lesz a köv. sisakom (ha ezt széttöröm :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.