Sony SLR: csak a minőség számít

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Felesleges csak a gépekrõl vitázni, a minõséget úgyanúgy meghatározzák a lencsék is.
Ráadásul a jó lencsék sokkal értékállóbbak a DSLR vázaknál, viszont nem kompatibilisek más gyártók vázaival (ha most nem számítjuk a Sigma és Tamron lencséket), így a fotós általában bebetonozza magát valamelyik gyártónál. Fõleg ha úgy vesszük, hogy az ember pár évente lecseréli a vázat.
cloud.strife
Igen, és? 😊

www.digimomentsvideography.com

A tükörreflexes masinák piacát az IDC piackutató szerint a Canon vezeti 46,7 százalékos világpiaci részesedéssel, utána következik a Nikon, 33-mal, majd a Sony 6,2-vel és az Olympus 5,9-cel. A gyorsításra készülõ cég már a jövõ év elejére 7-8 százalékra akarja bõvíteni piaci súlyát. Új, E-3 jelû tükörreflexes gépe jelentené azt a csodamasinát, aminek értékesítése lendületet adna az Olympusnak. Ezt karácsony elõtt kezdik el árusítani Japánban 200 ezer jenes (1715 dolláros) áron.

Nincs olyan, hogy jobb. Sose volt. Aki leír olyat, hogy jobb az elfogult. Akinek pl dinamikaátfogás kell annak Fuji S5. Agyonveri akármelyik Canont dinamikaátfogásban? Igen. Akinek használható Iso6400/12800kell annak Nikon D3. jobb bármely Canon DSLRnél zaj tekintetében? Elég egyértelmûen.

2 meglehetõsen fontos szempont képminõség tekintetében a zaj/dinamikaátfogás de egyébb tekintetben pl ergonomia is lehet sorolni a területeket ahol canon pöppet le van maradva. ld pl az összes új Nikon/Sony gépen ott a 3"os 640*480as képernyõ. Nem egy haszontalan dolog. Meiyik Canonon van ekkora felbontású kijelzõ? Még a csúcs 1dm3on sem?

Canon kitünõ gépeket gyárt, de hogy õ lenne a legjobb az egy nagy maszlaghazugság,aki pedig iylet állít az egy hozzánemértõ fan.

cloud.strife

...es hogy ne kelljen sokat keresgelni aze megegyszer ideirom - dpreview.com elemzeseket olvasni, dcresource.com es steves-digicams.com tesztkepek es elemzesek. ultrazoomban jelenleg nincs uj super-ccd senzoros fuji sajna, vagyis az 5 es 8 seria xart er. a nyerok meg a 6 es 9 szeriak. Canonnal meg az s3 jobb mint az s5.
fuji s8000 , mna az az uj kakukktojas, mivel nem super ccd van benne, ezt belinkeles elott meg kellet volna nezni. best buy - mondom h tesztoldalak es nem statisztikak, ugye ertheto. fanatikus hulye meg az aki aranylag objektiv dolgokat mellozve tartja a maga igazat. mert ha a reklam v a haver szava a szupertuti akkor oszinte reszvetem.
cloud.strife
Drága, kedves fiatal barátom, kicsit demagógnak teccunk lenni....

Egy érdekes teszt az egyik igencsak nívós francia fotós szaklap tollából, azaz mindjárt Best Buy lett az A700, leelozve a Canon 40D-t. Érdekes... 😊

fanatikus hülyék mindig vannak.

nesze neked pl a legjobb uzoom fuji iso100 képminõsége. Fuji
Már elnézést iso100on miezazSZAR?

mindenkinek ajanlom h vesse a fejebe h a sonyihaha a kozepkategoriat kepviseli, aki meg nem hiszi az nezzen teszteket pl. az a700 kepei egy kodos blur ...nekem mindegy h ki teszi ra a nevet a plasztikra a lenyeg h ki a legjobb dslr-ben canon uzoomban fuji
akkor mosz jó gép vagy sem?

szacsi
csíkszem rulez.

:-O http://www.ashes.hu O-:

cloud.strife
Nekem pl tetszik.

Igazából tesztképekkel lehetne mégjobban elhitetni, bemutatni a laikusabb embereknek, hogy a csillivillinek tûnõ elektronikák hogy dolgoznak.
Az A100-al fotóztam már jópárat, a kitobik (a fényerejüket leszámítva) jól dolgoztak, de pár speckó Minolta obival mutatta meg igazán, hogy mit is tud... 😊

Möci
A gépnél tök mindegy, hogy szép-e. Az vagy jó vagy nem jó, de ez a faszi tényleg hasonlít a Badár Sanyira (mégis jó a színpadon, meg a vásznon)!

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

A géphez szólj hozzá, ne a mellékalakhoz.<#dumcsi><#dumcsi>
Zocsi
<#dumcsi><#nyes><#idiota><#taps><#nezze><#pardon1>

mikloss
Jah, azon a kis résen, hogy lát ki?! <#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Requiem88
jaj de csúnya az a faszi 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6