Puzzle Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így kár volt visszatérnie, ekkora hulladékot is ritkán látni.
Na ez se olyan lesz mint a 2 volt kár érte.
Kipróbáljátok majd kedden?
Március 1.-jén jön ki, de eléggé sanszos, hogy csak hülye örlibe ami eléggé szar.
Készül a folytatása gyerekek.
Jó volt a 2. rész is pont most vittem végig csak egy kicsit zavart, hogy a végén level 50-en túl nem lehet fejlõdni, így az utolsó szinten meg a végén a Gorgon leölése után már hiába kaptam Exp-et...pedig az összes side questet meg sem csináltam!
csá!
mér van az hogyha elinditom a jatekot egyszerûen megfagy? fekete kép és nem ragál csak a jól bevált modszer-re crtl-alt-del. nem tud valaki valalmi gyógymodot?
mér van az hogyha elinditom a jatekot egyszerûen megfagy? fekete kép és nem ragál csak a jól bevált modszer-re crtl-alt-del. nem tud valaki valalmi gyógymodot?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Sziasztok. Valaki leírná nekem, hogy ha kigyûjtök 3 vagy több "gyémántot" és az eltünik, AKKOR HONNAN TUDNI melyik irányból fognak behúllani az újjak? Jól jönne hisz mikor olyan van, hogy mindet el kell tüntetni...azokat a pályákat meg se tudom így csinálni😞😞😞
A múlt héten sikerült ezzel a játékkal addikttá tennem a feleségemet. 😊
Én magam még csak pár órát töltöttem vele, de azt hiszem, hogy elég hosszú lesz, mire sikerül végigvinni.
Én magam még csak pár órát töltöttem vele, de azt hiszem, hogy elég hosszú lesz, mire sikerül végigvinni.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nemtudja vki hogy a friendly egységek miért támadnak meg? Zöld galaxis, belépek és 70%-ban Encounter-t ír ki. Ha kinyírom akkor meg megy le diplomácia velük.
Kijött a következõ rész, a Puzzle Quest Galactrix. Este kipróbáltam. Egyelõre jobban tetszik mint a Warlords, több lehetõség van(nyersanyag bányászat,kódfeltörés,fegyverkészítés,persze mindez ugyanúgy az alap csatákhoz hasonlóan folyik,csak mások a szabályok,de jó ötletnek tartom õket)A térkép hatalmas így elsõ ránézésre, van vagy 50 helyszín,azokon belül meg még vagy 5-6.A karaktermenedzsment hasonlóan megy mint az elõdben, szintet lép(ekkor skill pontokat lehet szétosztani különbözõ képességek között), cuccokat vehetünk neki.A csaták hosszabbak lettek,mert az alap energián kívül még a hajók pajzsát is le kell verni.
PSN ID.: Beegabor
Sziasztok...felraktam ezt a játékot (teljes)...elindítom és ezt a hibaüzenetet kapom. Ezt. :S
Vki tud segíteni?
Vki tud segíteni?
Tápolás, Help, Tulajdonságok, .............STB.
Gamempire.extra.hu
Gamempire.extra.hu
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
World Map!
Gamempire.extra.hu
Gamempire.extra.hu
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
ÁÁÁ, tegnap egész véletlenül bukkantam rá a kedvenc casual játékokat felvonultató oldalamon (bár szerintem ez a játék nem az^^, csak a "gyémántos logikai" része miatt került fel), és addikt lettem! Hihetetlen jó!!!! Ha végigvittem, akkor csaták indulhatnak😊
Sok sztorim van Puzzle Questrõl, de elõbb a véleményem.
Remek ötvözése az RPG-nek és a gyémántos logikai játékoknak, ráadásul úgy, hogy története van. Nagyon rá lehet kattanni, meg ugyan olyan gyorsan lehet letenni.
Sokáig pl. Wc-re is vittem <#banplz>#banplz>
Én személy szerint NDS-en majdnem végigtoltam /kimentésem még megvan/, de akkor hagytam abba, amikor szó szerint, kiesett 2 alkalommal az NDS a kezembõl mert belealudtam fényes nappal. Ez talán az én hibám, talán játéké, de az tény, hogy a vége felé olyan unalmas és hosszú csaták vannak az újratermelõdõ ellenfelek miatt, hogy mélyrepülésen esik át a kezdetben nagyszerû hangulat.
A zenéje -mások szerint és szerintem is- nagyon dallamos, de túlságosan nyugtató, ez is hozzájárul ahhoz, hogy remekül lehet rajta aludni.
2 kép az NDS verzióból:

Remek ötvözése az RPG-nek és a gyémántos logikai játékoknak, ráadásul úgy, hogy története van. Nagyon rá lehet kattanni, meg ugyan olyan gyorsan lehet letenni.
Sokáig pl. Wc-re is vittem <#banplz>#banplz>
Én személy szerint NDS-en majdnem végigtoltam /kimentésem még megvan/, de akkor hagytam abba, amikor szó szerint, kiesett 2 alkalommal az NDS a kezembõl mert belealudtam fényes nappal. Ez talán az én hibám, talán játéké, de az tény, hogy a vége felé olyan unalmas és hosszú csaták vannak az újratermelõdõ ellenfelek miatt, hogy mélyrepülésen esik át a kezdetben nagyszerû hangulat.
A zenéje -mások szerint és szerintem is- nagyon dallamos, de túlságosan nyugtató, ez is hozzájárul ahhoz, hogy remekül lehet rajta aludni.
2 kép az NDS verzióból:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tudom ki hallott már errõl a gyöngyszemrõl( konzolosok elõnyben ^^)
Tegnap akadtam rá véletlen a demójára és annyira lekötött mint mostanában semmi 😄
Tulajdonképpen egy feltúrbózott Bejeweled-rõl van szó , biztos mindenki ismeri valamilyen formában ( 2 gyémánt felcserélésével kell létrehozni 3 vagy több elembõl álló sort, oszlopot,amik aztán eltûnnek,a felettük lévõk pedig lepotyognak.
Namost a csavar ebben a játékban az hogy rpg elemekkel ruházták fel. Rendes sztorija van, a csaták ilyen bejeweled formában zajlanak. Karakterünk tapasztalati pontot kap, fejlõdik, felszereléseket vásárolhatunk, lehet varázsolni,amik befolyásolják a "csatát", sebzik az ellent, kastélyunkat fejleszthetjük stb.
Egyszerû 2d megjelenítés semmi csicsa, karakterportrék animések
Szóval ajánlom mindenkinek, nagyon addiktív, a játéktesztelõ oldalak nagy része 90% feletti értékelést adott rá
Demo az oldaláról tölthetõ, a teljes játék is asszem 19 dodóért, a bolti változat vmikor okt végén jön ki
Homepage
Tegnap akadtam rá véletlen a demójára és annyira lekötött mint mostanában semmi 😄
Tulajdonképpen egy feltúrbózott Bejeweled-rõl van szó , biztos mindenki ismeri valamilyen formában ( 2 gyémánt felcserélésével kell létrehozni 3 vagy több elembõl álló sort, oszlopot,amik aztán eltûnnek,a felettük lévõk pedig lepotyognak.
Namost a csavar ebben a játékban az hogy rpg elemekkel ruházták fel. Rendes sztorija van, a csaták ilyen bejeweled formában zajlanak. Karakterünk tapasztalati pontot kap, fejlõdik, felszereléseket vásárolhatunk, lehet varázsolni,amik befolyásolják a "csatát", sebzik az ellent, kastélyunkat fejleszthetjük stb.
Egyszerû 2d megjelenítés semmi csicsa, karakterportrék animések
Szóval ajánlom mindenkinek, nagyon addiktív, a játéktesztelõ oldalak nagy része 90% feletti értékelést adott rá
Demo az oldaláról tölthetõ, a teljes játék is asszem 19 dodóért, a bolti változat vmikor okt végén jön ki
Homepage
PSN ID.: Beegabor