Kapcsolatod a Testvéreddel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en regen noveremmel rossz viszonyba voltam allandoan verekedtunk stb :D utaltuk 1mast mostanaba miota mar nem 1ut lakunk jol kijovunk meg minden nem csak helo/szia :D amugy pl haverom 16 eves battya asszem 19 1 szoababa laknak de naluk neha meg helo/szia sincs amikor beszelgetnek az annyi hogy "van cigid ?" "van ongyujtod?" :D
Nekem ket kisebb lany testverem van. Az egyikkel nagyon jo mig a masikat egyszer latom egy evben...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem egy bátyám és egy nõvérem van. Mindkettõjüknek külön családja van már én pedig angliában lakom. Bátyámmal jó a kapcsolatom, na nem amolyan mindent megbeszélünk és közös bulik, hanem csak amolyan langyos. Nõvéremmel viszont már nagyon régóta hello szia kapcsolat van.Van nem egy testvérpár ismerõsöm akik nagyon jól kijönnek és ezt irigylem is néha, hogy nekem nincs.
Wolf: én úgy gondolom, hogyha nem akarod, hogy odáig fajuljon a kapcsolatod öcséddel amerre most tart akkor talán le kellene ülni beszélni vele és megkérdezni, hogy merre is haladtok ti ketten.
Wolf: én úgy gondolom, hogyha nem akarod, hogy odáig fajuljon a kapcsolatod öcséddel amerre most tart akkor talán le kellene ülni beszélni vele és megkérdezni, hogy merre is haladtok ti ketten.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
jól megvagyok a tesómmal
ritkán találkozok vele szal nem érdemes haragudni egymásra
ritkán találkozok vele szal nem érdemes haragudni egymásra
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Szevasztok!
Tesómmal régebben nagyon jó volt a viszonyom, együtt jártunk szórakozni, ismertem a haverjait, õ az enyémeket.
Jókat tudtam vele dumálni, szinte a legjobb barátom volt, bármit megtettünk volna egymásért.
Mára nagyon eltávolodtunk egymástól "szeva! szeva! mi újság? semmi" szinjére jutottunk.
Törvényszerû az eltávolodás? Engemet igencsak zavar hogy mára már semmi közös témánk és élményünk.
Ha megnézem a rokonságot és az ismerõsöket, az emberek többsége karácsonykor találkoznak a testvérükkel, na én nem akarom hogy idáig fajuljon a dolog.
Nektek milyen a viszonyotok a testvéretekkel?
(öcsém van, 1 évvel fiatalabb)
Tesómmal régebben nagyon jó volt a viszonyom, együtt jártunk szórakozni, ismertem a haverjait, õ az enyémeket.
Jókat tudtam vele dumálni, szinte a legjobb barátom volt, bármit megtettünk volna egymásért.
Mára nagyon eltávolodtunk egymástól "szeva! szeva! mi újság? semmi" szinjére jutottunk.
Törvényszerû az eltávolodás? Engemet igencsak zavar hogy mára már semmi közös témánk és élményünk.
Ha megnézem a rokonságot és az ismerõsöket, az emberek többsége karácsonykor találkoznak a testvérükkel, na én nem akarom hogy idáig fajuljon a dolog.
Nektek milyen a viszonyotok a testvéretekkel?
(öcsém van, 1 évvel fiatalabb)
← ElőzőOldal 2 / 2