elégedett pc-tulsjdonosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DEMIKO Számítástechnikai boltban (Székesfehérvár
Távirda u. 12.) NE vegyetek/rendeljetek SEMMIT! Kókler egy banda, szolgáltatási szint egyenlõ a nullával, és ott basznak át mindenkit, ahol tudnak!
Gondoltam szólok, mielõtt más is úgy jár, mint én...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
MX 440rõl Fx 6200-re :D:D:D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
elégedett vagyok, pedig nincs atom brutál vas.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
na szóval , a Konzolos játékok ennyire elnyomják a PC-seket? Pc-re nem tudnának olyat csinálni mint konzolra?
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Szal szerintem a számítástechnika 3-4 éve elérte azt a szintet, ami szinte bármire elég lehet a játékok kivételével. Nemtom meddig fogja még életben tartani a játékipar a pc-s hardware iparágat, de sztem már nem sokáig, a következõ konzolgeneriációt nem biztos hogy túléli már, és akkor a gyártók talán elkezdenek olyan dolgok fejlesztésébe energiát fektetni, aminek nagyobb értelme is van (pl. intelligens otthonok).
én pl semmi kéztetést nem érzek arra hogy fejlesszem a "gépemet" :)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
rám épp a múltkor jött rám ez a vegyünk konzolt láz, de mivel le kellett volna cserélni a tv-m ezért inkább még pihentetem a dolgot!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
de én elégedett vagyok :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1,7 P4
Intel alaplap
ATI All-in-Wounder 7xxx kártya
2x9 GB SCSI Drive + némi PATA
Adaptec 29140 SCSI kártya
256 MB RD RAM
Kontakthibák néha elõjönnek (lehet egyik SCSI wincsi rosszalkodik), olyankor a Millennium Falcon javítási metódikája töléketesen helyrehozza :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Így nézve már lehet megérné egy konzol aztán nagy lcd tvn tolni vele.
Bár sok pc-s netes játék hiányozna az biztos.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az hogy más csíkszélességre állnak át nem fogja azt jelenteni, hogy többet tud majd a gép, hanem kevésbé lesz hajlamos melegedni, illetve idõvel az árát is nyomja majd lefelé.
Szóval semmi köze nincs a különféle verzióknak ahhoz, ami pc téren megy, hogy egy-egy módosítás nélkül nem hajlandó elindulni az épp újnak számító program (én pl. pont ez miatt vettem PS2-t mert felbaszott agyilag az, hogy nem volt hajlandó elindulni egy program, mert "elavult" a videokártyám - pénzben kb. ugyanannyi volt, mint ha videokártyát cseréltem volna, de azóta nem játszottam pc-n és abszolút nem bántam meg). Szal nyugodtan kijelentem, hogy a következõ generáció indulásakor is olyan X360/PS3 játékokat fognak csinálni, amit fognak tudni futtatni a launchkor kiadott gépek).
Annyira nem követem a témát de pl a PH!-t olvasgatva szinte minden hónapban van valami hír, hogy éppen miben fog változni az változatú XBOX360...
Segítek kicsit:
Xbox: 2001. nov 15.
Xbox 360: 2005. nov 22.
PS2: 2000. márc 4.
PS3: 2006. nov 11.
Legnagyobb probléma, hogy folyamatosan változnak a szabványok pl. processzor foglalat, memória stb.
Most elõször voltam úgy, hogy a 2 éve sulinetbe vett konfigomat nem cseréltem le újra hanem inkább vettem bele még memóriát, procit meg videókártyát használtan és így talán még 1 évet is kihúzhat mivel az új játékok max közeli beállítással szépen elfutnak még rajta.
Sokszor gondol arra az ember, egyszerûbb lenne venni egy XBOX-ot vagy valamilyen konzolt és az egy 2 évig kitart amíg kitalálnak valami újat és abban nem kell fejleszteni. De így utánagondolva az is 80-100k és a PC-re sem költ sokkal többet az ember 2 évente és a PC az azért jóval többmindenre használható és a játékellátottságra sem lehet panasz.
Ezt a szinten tartást ezt már hallottam máshol is, de szerintem nem olcsóbb mintha késõbb az egész le van cserélve. Sõt! Szerintem drágább.
Ha valaki maxon akar játszani akkor majdnem a legdrágább VGA kell, amit nem kell évente cserélni. Ha pedig valaki processzort cserél évente,akkor a régit azt el is kell tudni adni jó áron. Ez igaz a közép kategóriájú VGA-kra is. Ha pedig mindent Pl. 2 évente cserél le,akkor megint csak bulik rajta és több pénze megy el. Elõbb utóbb úgyis az egészet le kell cserélni.
Az én konfigom már 4 éves lesz és egyszer cseréltem benne VGA-t. FX 5200-ról 6600GT-re váltottam. Ami nagy teljesitmény növekedést hozott a játékokban. A memóriát is bõvitettem idáig. 256MB-512MB-1,5 GB.
Hát szerintem netezéshez, film nézéshez,zenéhez, és még játékokhoz is kiváló.
Bár a legújabb játékokhoz mint a Crysis,elég gyengécske.
De a PC az nem "csak" játékra való.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Grat ehhez a teljesitmenyhez!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
w77d-el értek egyet ugyan én elözö konfigomat, 2800+ amd64, 9600xt és 1gb ram:) 4évig használtam mire ujat vettem,de rá kellett jönnöm h az se éri meg ha 5évente nagy összeget adsz ki egy gépre, ráadásul addigra a tiéd értéktelen lesz, szoval aki megteheti, évente cseréljen a gépbe 1-1 alkatrészt ujra igy nem kell szvsz sokat rákölteni a gépre, és még a érgi alkatrészt is jó áron beszámitják, ig legalább naprakész konfigja lehet az embernek, amugy az a gond,h sokan megvárják(ahogy én is tettem), h elavuljon a gépe és teljesen értéktelenné váljon
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Minden másra tökéletes lesz még pár évig. Bár a Spore kedvéért hajlandó leszek anyagi áldozatra is - talán.
gamertag: kenobita
nekem ami van gépem, az a wowra elég meg zenét hallgatni.
ilyen-olyan grafikáért meg szerintem hülyeség gépet venni,meg nincs benne érték.
vennél egy konzolt + plazma tévé és kész. warezolnod sem kellene, mert a dvd tok azmár túl drága a többségnek..
parasztvakítás ez az egész játék/pc ipar.
de ide az elégedett fogyasztók gyülnek..hajrá
Fõgépem:
HDD: 500+160 GB-os SATA2-es SAMSUNG
VGA: Inno3D 8800 GTS 320 MB
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
RAM: 2x1 GB Kingmax DDR2 800MHz
Megvagyok vele elégedve, remélem ez így is lesz még legalább 1 évig. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
286-os, CPU-ja: 8 MHz, RAM: 512 Kbyte (beforrasztott),HDD: 120 MB, VGA: 256 Kbyte TRIDENT ISA-BUS. Op rendszere természetesen Dos 6.22 és Win 3.1 :)
Szerintem egy álomgép. :))
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
1,8 gigás cerka, 256 ram és most van benne gef 7600 GS.(Toom, hogy nem hajtja ki a 20 % át sem, de jobb mint egy gef 2.)
Szal a lényeg, hogy a garry's mod úgy süvít rajta mint atom ...van, hogy 50 fps el..De ez változik, ha berakok NPC ket...
Az LFS ~25-40 FPS t megy átlagba...
De kedden jönnek az új alkatrészek, és rakom ösze az újat...
Nekem ez az elsõ gépem, harmadik alaplap van benne, egyik bírta egy évig kb, tönkre ment, aztán a másik se bírta sokáig, pedig mindkettõ ugyanolyan volt(Asus nemtommi), most meg egy msi van :c
Videókártya is második benne, elõzõnek leállt a ventije, s tönkre ment azis :C
Csakhogy témához is hozzászóljak:D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Viszonylag elégedett vagyok,mert már rájöttem,hogy annyi pénzt áldozni a gépbe,mint amennyit a piac megkövetel,egyenesen hülyeség.
A játékokról letettem,mert már nagyon egy sémára épülnek a mostaniak,és hamar megunhatóak.
Ami most érdekelne,az csak a PES2008 meg az új NFS.Meglátjuk,mi lesz belõle...
Zene nélkül mit érek én?
Inno3D 7600GT--- nehogy valaki is innot vegyen :D Mástól is hallottam ilyeneket...
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)