Army Of Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
pozitív :- szép grafika
- jó irányítás
- fegyverek tuningolása
- nagyon jó a a csapatmunka
negatív: - nagyon rövid (6óra)
- könnyü
EEE 1899
Bocsi, ezt muszáj volt 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
egyépként meg nagyon szépen ki vannak dolgozva a karakterek a pályák néhol el vannak nagyolva fedezékbõl lövöldözõs taktikázós játék az irányítá elsõre úgy tünhet hogy rossz de nem az csak furcsa ha egyedül játszunk akkor a d-pad segitségével irányíthatjuk társunkat amire szükség is van
pénz kapunk a küldetésekért és bizonyos pontokon bedobja a gép a fegyverneppert ott tudunk uj fegyvert vásárolni illetve azt upgradelni tunningolni akár lehet aranyból az ak47-es 😊 összességében nekem nagyon bejön ha lenne egy 360-am ami nincs flashelve tuti megvenném hogy tolhassam neten is
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azért az dúrva hogy elöbb le lehet warezolni mint megvenni na mind1
szóval nem értem mirõl beszélsz
PSN ID:(UK) HunMing (USA) MingLeroy
Youtube
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A játék szép,de a játszhatósága iszonyat,ótvar lassú,ezt csak az vegye meg akinek van tartalékba másik kontrollere,mer ezt biztos a földhözbassza. <#vomit>#vomit>
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Buttlefield rulez.
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Army of two hírek.
" Rájár a rúd a két fõszereplõs játékokra. A Kane & Lynch bukása után most a hasonló koncepciójú, de erõsebb taktikát igénylõ Army of Two-t húzta le a szaksajtó.
Az Army of Two egy igen komoly, és átgondolt taktikát igénylõ, hardcore co-operation akciójátéknak lett bereklámozva, ám mindez szertefoszlott, mikor néhány szerencsés (avagy szerencsétlen) játékmagazin megkapta a megjelenés elõtti, béta verziós tesztpéldányokat az Electronic Arts-tól. Az Army of Two-t a Games Radar testvérlapja, az Xbox World illette a legkeményebb kritikával, ahogy õk fogalmaztak, sokkal találóbb lett volna az Army of Poo, vagy az Army of Sh*t cím a játéknak.
A tesztelõk teljesen ki voltak akadva a terrorista vadászos történettõl és a bugyuta karakterektõl, a preview cikkben finoman úgy fogalmaztak, hogy ez a játéktörténelem legkevésbé szerethetõ produktuma. A játékmenet állítólag gyenge és monoton, az események ismétlik egymást, a karakterek pedig olyan kliséket ejtenek el társalgásuk alatt, mint például "We’ll never find Osama; this war is all about oil." Ráadásul állítólag a pályák felépítése is borzalmas lett, az irányítás pocsék, és harminc másodpercenként megzavarnak minket egy elõre megrendezett cut-scene jelenettel. Az Army of Two megjelenése eredetileg novemberre lett kiírva, ám a kiadó négy hónappal eltolta azt, hogy tökéletesíteni tudják a részleteket. Ha szabad hinni az Xbox World munkatársainak, akkor sokat kell még dolgozniuk az EA programozóinak! "
Szerintem ez az oka...
Amúgy nagyon várom már ezt a játékot, remélem king lesz! 😊
Ha meg azért kapott 10-est mert PS3-ra még nem jelent meg egy FPS sem viszonyítási alapként akkor meg nagy gondok vannak a lapnál,mert ha egy játék xar akkor az xar,és a Resistance télleg egy véka mókus ürülék.
A Tekken még véletlenül sincs a listámon,ha már "ütõs" akkor legyen a Fight night round 4 ha kijön végreh.
Az én 10-esem:
Fifa 08
COD4
Killzone2
Virtua tennis 3
BIA:HH
Uncharted
Battlefield:BC
Project Origin (fear)
Resident Evil 5
Eight Days
Üdv
Army of two és a Keane @ Lynch kéz a kézben fog elsûjjedni,ha nem lesz olyan megvásárolható lap ami jó értékelést ír róluk.
Az én csõrömet egy 576konzol teszt bassza amiben 10-esre értékelték a Resistence:Fall of mant.
Kész röhely volt az a játék,5 rugót nem adtam volna érte,jól átqrtak.
De a COD4-et semmi sem veri <#worship>#worship>
Army Of Two háttérképek!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Nem elég véres.
Inkább azt írd le, hogy mi a véleményed a játékról.
a gameplay trailer alapján ez még csak nem is fps, hanem tps.....
DFTBA ಠ_ಠ
Army of Two
AZ Egyesült Államok ma példátlan mennyiségû szerzõdést köt magánkézben lévõ katonai cégekkel (PMC-k), hogy az egész világon jelen lehessenek csapatai. A vietnámi háború óta az ilyen megállapodások száma tízszeresére nõtt és egyre emelkedik. A parancsnoki lánc egyre bizonytalanabb és a katonai feladatokat egyre kevésbé képes ellátni az adott ország, így nem könnyû megmondani, kinek a kezében is van az igazi hatalom.
A hadsereg két volt rangere most egy PMC alvállalkozója. Az ARMY OF TWO játékban az a cél, hogy csapatársaddal együtt harcolva, egymás képességeire alapozva teljesítsétek a küldetéseket, hogy végül a világ leghatékonyabb KÉT fõbõl álló katonai alakulatává váljatok. Akár élõ játékos, akár mesterséges intelligencia a partnered az ARMY OF TWO forradalmi újításai megváltoztatják majd az FPS-ekrõl alkotott képedet.
KÉT ember tevékenykedhet akár mesterlövészként akár ejtõernyõsként, így a játékosok olyan lélegzetelállítóan izgalmas helyzetekben találhatják magukat, ahol minden ravaszságukra, erejükre és teljes, személyre szabható fegyverzetükre szükségük lesz a gyõzelem eléréséhez és az aktuális küldetés teljesítéséhez.
Játszhatsz online vagy offline, fennakadás nélkül válthatsz a mestersége intelligencia és az élõ partner közt, miközben keresztülküzdöd magad a háborún, az öldöklésen és amíg leleplezed azt az összeesküvést, amely az egész világra veszélyt jelent. Amikor egyetlen ember nem elég, kétszemélyes hadsereg kell, hogy megvédjen bennünket.
(Forrás: www.electronicarts.hu)
Megjelenés:
Playstation 3: 2008 elsõ negyedéve
Xbox 360: 2008 elsõ negyedéve
Army Of Two Trailer
Army Of Two - Trailer 2.
Army of TwoArmy Of Two Trailer 3.
army of two gameplay trailer
Army Of Two Gameplay 2.