Deezer (Zene azonnal)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mostantól egyre többen fogják 😊
Bár, hogy miket fogtok róla beszélni, arra kiwi leszek 😊
Bár, hogy miket fogtok róla beszélni, arra kiwi leszek 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Használja még valaki a Deezert?
nemnagyon pörög a topic 😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
nem tudjátok, hogy mi lehet most a probléma? tegnap még rendesen mûködött ez a honlap (mp321.hu) és a kedvencekhez is raktam, de most csak klipeket keres.
Hajrá Magyarország!
Huh ez télleg jó oldal, köszi az ajánlást
Amúgy biztos h legális? 😊
Amúgy biztos h legális? 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
mp321.hu is ugyanilyen oldal
(nem reklám)
(nem reklám)
jó oldal,pár hete én is elkezdtem használni egy barátom tanácsára,mivel volt egy olyan album fent a deezeren,amit torrentrõl sehonnan sem tudtam volna lekapni.
igaz,a minõség hagy maga után kivánni valót,de hát nem lehet minden tökéletes 😊 egyik kedvenc oldalam,csak néha nem akar mûködni a lejátszás :\
igaz,a minõség hagy maga után kivánni valót,de hát nem lehet minden tökéletes 😊 egyik kedvenc oldalam,csak néha nem akar mûködni a lejátszás :\
ReaL MaDRid x siempre
Van egy hasonló, www.imeem.com
Letölteni nem tudsz, a hangfolyamot tudod felvenni.
Letölteni nem tudsz, a hangfolyamot tudod felvenni.
okéoké szóval hogyan lehet letölteni a számokat? <#hehe>#hehe>
nekem tetszik
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Tök jó! Ráadásul magyarul kommunikál!
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360