Fast and Furious

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebbe a sorozatba sajnos illik is a dráma,ami attól erõsebb,hogy egy résszel korábban született gyereke ugye..lesz egy löket a bosszúra a csapatnak..
Én megnéznék egyet.Merre találni olyat?
zalrobto
Nagy kedvencem volt NYUGODJÉK BÉKÉBEN<#szomoru1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Szabi
van takaró nélküli kép is, de nem érdemes megnézni 😞

"Nulla tenaci invia est via"

Hát baszki, ülhettek volna bármilyen autóban...

Szabi
a filmes temetésén hitelesen fognak sírni a színészek 😞

bakkerman
inkább legyen így,és maradjon meg ez a szerep,ez a karakter örökre Paul Walkernek,õ és Vin Diesel vitték sikerre ezt a sorozatot,ennyi kijár Walkernek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Beleteszik es kasszasiker... :/

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
Vajon át írják a forgatókönyvet az új részben,és beleteszik hogy meghal Brian,vagy egy másik színész fogja alakítani Briant?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

skinnyman
Basszus, most olvastam, nagyon durva... RIP

Regards,

Isten nyugosztalja!
skinnyman
Dwayne Johnson shares images from Fast & Furious 7. Plus news on Fast 8

Paul Walker:
"Well, the studio supposedly wants 8, 9 and 10. I’ll be 50. Even if 7 were to , there’s at least an 8. That’s a guarantee. The thing that’s pretty crazy is that neither Vin nor I were going back to do the third one. They were going to do a direct-to-video 4. They were going to dispose it and be done with it. But then, Vin was like, “No, I’ll come in for a cameo,” because it wasn’t testing well. He wanted to set up the fourth one and the studio went for it, and we got a second life. It was supposed to be done already."

Regards,

Tyler1
Lucas Black visszatér, valamint Djimon Hounsou is szerepet kap.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Tony Jaa és Kurt Russel is szerepet kap az új részben.

Tyler1
A horrorra/thrillerre szakosodott James Wan rendezi a 7. részt? Fasza. Mi lesz ebbõl? Valami kibaszott sötét hangulatú japán bosszúfilm?

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gabo91
aha az oké, de át átvágják a rendõrséget a végén.... 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tyler1
Úgy lett újra rendõr, hogy az FBI keresi meg a 2. részben, hogy tisztázzák, ha segít elkapni Verone-t.

gabo91
4-5-6 mindenképp egymást követi, szépen egymásra épül a cselekmény.
1-2 szintén egymást követi (egyben elengedi Torettot, ezért rúgják ki a rendõrségtõl és ezt mondja el majd Roman-nak.
Hiány van a 2 és a 4 között, nem tudni hogy lett újra rendõr Brian, mi lett a pénzelt amit a 2 végén lenyúltak. Ide még lehetne berakni egy részt. Bár nem hiszem, mert akkor a jelenlegi szereplõ gárdát nem tudnák bele tenni, és a mostani felállást ha követik akkor könyvelt a siker...

A toky drift van jelenleg a végén ez egyértelmû, viszont látszik hogy "kár érte" mert most meg nem lehet vele mit kezdeni hogy értelmesen alakuljon a történet...

Ez a tokyoi jelenet...
Eredeti jelenetbõl két kép.

A felsõ kép a korábbi, nem látszik rajta Jason Statham...
A második képen pedig látszik hogy akkor horgásszák ki a merci utasát...
elég gagyi igy

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Oooo😄

akkor jól összekeveredett a sorrend😛)

Szabi
láttad a csajt a Tokyo Drift-ben ? 😄

rég láttam már a korábbi részeket..miért lehetett sejteni,hogy Han barátnõje megfog halni??

Tyler1
De Tokióban hal meg, tehát addig nem mehetett ki, amíg szerepelt valamelyikben 😊

Szabi
nem emlékszem már pontosan a régebbi részekre, de a 6.ban japán jellegû helyen volt, talán az 5. ben is 😄

valahol a 4.rész sorrendbe rakásával bajban vagyok,hiszen abban Han csak az elsõ 10 percben szerepel és ott mondja,hogy most átmegy Tokyóba..aztán megint itt van az 5-6-ban 😊
Tyler1
jáá, akkor helyes a sorrend 😄

Szabi
én kiadás szerint írtam 😄

Tyler1
1-2-4-5-6-3, nem? 😊 Nem lehet az 5. az utolsó, mert abban még él Han, és az a 6. elõtt játszódik közvetlenül.

Szabi
én se azt írtam hogy a drifttel lenne gond, csak így jelenleg a sorrend 1 - 2 - 6 - 3 - 4 - 5

Tyler1
Drifttel semmi gond nem volt, a legnagyobb hibája, hogy egy tipikus, idétlen high school sémára építették a sztoriját.

Szabi
a 3. résznek két hibája van, az egyik hogy igaz hogy akkor vált hirtelen népszerûvé a drift és megkellet lovagolni a hullámot.. de így teljesen logikátlan lett a sorrend 😄

a második hogy megölték a legjobb karaktert.... 😞

csóri 3.részt olyan népszerû lett szapulni,mint a Predator 2-t..ha nincs(enek) benne a kezdõ fõszereplõ(k),akkor már nudli a folytatás?
Tyler1
Kíváncsi leszek, hogy visszahozzák-e a TD karaktereit a 7. részben. Tuti benne lesz a verseny Seannal, kérdés hogy õ is szerepet kap-e. Kár, hogy Lin kiszáll a rendezésbõl, elég necces lesz nélküle folytatni azt a sztorit, amit õ talált ki.

Csacsi
Koszi.ebbol latszik hogy csak egyszer lattam.A legrosszabb resz volt.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szabi

Csacsi
De Hant, nem a kis Jakuza ölte meg a Tokyo Driftben?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én leginkább az autópályás jelenet végén nyerítettem... 😄

De eskü amikor (BIG SPOILER)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Statham kiszállt a Mercibõl, majdnem sikítottunk a moziban, mint valami fangirlök<#idiota>

Szabi
naja, összességében nem volt rossz, sõt.. sokkal jobb mint vártam, de a repülõs jelenetet végigröhögtem annyira gagyi volt 😄

voltak jó poénok benne, de kár a logikátlan idõrendi sorrendért (Tokyo Drift), a film elején már várható volt hogy mi lesz Han barátnõjével.. 😞

viszont továbbra is Han és Tej a két kedvenc karakterem 😄

Hát igen... 😄
De azért jó volt. Csak nagyon nem kell komolyan venni.

Az utolsó 5 másodperc meg epic, engem már azzal a jelenettel megvettek a következõ 5-re is kb. 😄

Szabi

ide rakom be,mert szerencsére nincs topikja,viszont szégyen gyalázat😊

Tyler1
Jövõhét csütörtöktõl.

AlieN911
Tud valaki valamit, hogy mikor lesz a mozikban?

Honda - The Power of Dreams

Szabi

Szabi

Tyler1
Kijött az extended is

Kicsit megint elborult az agyuk. De tetszik amit látok <#idiota>

Trailer:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

toysoldier
nagyon jóféle lesz <#eljen><#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.