Fast and Furious

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ford gt lopás erõsen húbazzeg kategória 😄

Csabesz6
Jól összeszedtek benne mindenkit😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bertino
nah ezaz, vegre nem jon at azaz atitatott cgi maszlag, ami a 4 vegen volt. latszik ebben is van, de hat ez alapjan ez boven turheto.

ez sokkal feluditobb, ez megint moziban nezos lesz <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
vegre osszetortek megint jopar autot, ez kell a halalos irambanba. <#idiota><#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tyler1
trailer (elbaszottkibaszottbebaszott jólesz ez úgy látom)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bertino
metal.

Tyler1
lesz egy 6. is, ami az elsõ elõtt játszódik<#eplus2>

szóval a 3 az õt, a 4 a három és az 5 a négy.. értem.. <#rolleyes>

Tyler1

Tyler1
elvileg igen 😊

egyébként a topik címe kapott egy "sorozat" utótagot, csakhogy ne legyen minden résznek külön, így az 5.-nek is ez marad a topikja.

és az most a 4 és a 3 között lesz ? <#fejvakaras>

Tyler1
megérkeztek az elsõ forgatási képek, amelyeken sajnos csak Rock látható.

Csabesz6
már láttam egyszer😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
Én tudom a történetet. Elmeséljem? XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Na ezaz...😛, csak zért nem fogom megvenni õket.

bár lehet a 2. rész dvdjén van.. 😄

minden teszkóba megtalálod.. 😄
()

Csabesz6
ezek szerint nem tudsz mondatot értelmezni, hát megpróbálom újra.
tehát:
azt az átvezetõt keresem, ami a Halálos Iramban(1.rész), illetve a Halálosabb Iramban(a folytatás, Tyrese-szel, Eva Mendes-szel stb) közötti történéseket mutatja be.Ott tudhatjuk meg pl hogy Brian hogyan jut hozzá a Skylinehoz, stb.
Érted?<#ravasz1>

háát szerintem... csak egyétek alollam... azt nem kell vissza oltogatni nem tom mi a baj? elvilelg az az átvezetö rész... de hogyha tévedtem AKKOR EZ VAN... EMBERI DOLOG NAA HY

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

Csabesz6
ez kapufa volt barátom.
vagy öngól?<#wink>

rico1
És akkor még Õ olvasson vissza.XD

Ryder7
""eredeti" második "
Az eredeti második szerintem a Gibsonnal készitett, a Halálosabb Iramban... gondolkozni is kéne kicsit.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

már nem azért csabesz de egy kicsit azért vissza olvashatnál ott van a 686-os komment az be van linkelve az átvezetö rész... nem hiszem h az az öt komment vissza olvasása nagy gondot okozott volna.. mi elött kérdezel inkább néz körbe... 😉
üdv ...:: Petyke ::...

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

Csabesz6
Az elsõ, illetve az "eredeti" második rész közötti átmenet videó nincs fent valahol? Anno láttam, csak nem tudom melyik oldalon.

Csabesz6
zomg

Junior0902
Én már láttam és nagyon jó csak az a gond hogy le tartóztatták Tomot mert õk ketten jók voltak.<#banplz>

Csabesz6
köszi, ez nekem is kellett😊

rico1
THX

Fent van Youtube-on

1. rész
2. rész
Mondjuk szvsz sok értelme nincs XD

bertino
átvezetõ.

? 😮

rico1
Le lehet tölteni valahonnan a 20 perces részt?

Willi Betz
Igen.

w77d
srácok ez a rész idõrendileg ugye a Tokio Drift elõtt játszódik? Meglepõdtem amikor Han is feltûnt benne...

schrank
nem köcsögösködök lassítgatással , BRRip-et néztem és full gagyik voltak azok a jelenetek, még az elején a kamionos résznél is a lejtõs út full okádék grafikájú volt ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hát igen.. moziba is látszott, de itt hogy le lehet lassítani, meg megállítani.. :/

schrank
ez egy szánalom szar egy film nem elég hogy dögunalom de amikor akartak belerakni autós trükköt az is egy pocsék cgi-s hányadék lett ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Tyler1
torrenteken már tölthetõ 😊

én nem, csak mesélték... <#buck>

Willi Betz
HD-ben már megis vettem onnan😄DD

(virág)boltba már kapható 😄

Met
Lehet örülni
Továbbra sem értem, hogy miért olyan kurva nehéz rátenni a dvd-re angol DTS-t<#fejvakaras>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

broman191
Még egy HD-t látott ember - szerintem is túlzottan mûanyagnak hatnak bizonyos effektek...amolyan next gen játék fíling...csak ott jól néz ki. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csabesz6
ja😄DD

N o N a m e
válság van, nem lehet Nissan Skyline, BMW M5, Subaru Impreza, meg régi muscle autókat csak úgy összetörni 😄
én is megnéztem, és így HD-ban elég nagy csalódás.
Moziban fel sem tûnt hogy a jelenetek fele kb render :S

Vegyétek elõ a 70-es évek akciófilmjeit, ott még igazi akció van. Jó látni ahogy tényleg a fém törik és robban, nem csak a grafikusok majomkodnak. (pl gone in 60 seconds)

N o N a m e
Most néztem meg HDban, eddig a legjobb F&F film! Mondjuk túl sok volt a speciális effektus benne, de tetszett!
valameik torrent oldalrol toltsd le az eredeti dvd-t, a dvd n megvan...
rico1
Ja, még annyit ,hogy nincs fent az elsõ rész kimaradt jelenetei valahol magyarul vagy angolul? Elõre is köszi a választ!

rico1
Köszi!