Fast and Furious
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez sokkal feluditobb, ez megint moziban nezos lesz <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
vegre osszetortek megint jopar autot, ez kell a halalos irambanba. <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egyébként a topik címe kapott egy "sorozat" utótagot, csakhogy ne legyen minden résznek külön, így az 5.-nek is ez marad a topikja.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
(
)
tehát:
azt az átvezetõt keresem, ami a Halálos Iramban(1.rész), illetve a Halálosabb Iramban(a folytatás, Tyrese-szel, Eva Mendes-szel stb) közötti történéseket mutatja be.Ott tudhatjuk meg pl hogy Brian hogyan jut hozzá a Skylinehoz, stb.
Érted?<#ravasz1>#ravasz1>
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
vagy öngól?<#wink>#wink>
Az eredeti második szerintem a Gibsonnal készitett, a Halálosabb Iramban... gondolkozni is kéne kicsit.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
üdv ...:: Petyke ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Továbbra sem értem, hogy miért olyan kurva nehéz rátenni a dvd-re angol DTS-t<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Moziban fel sem tûnt hogy a jelenetek fele kb render :S
Vegyétek elõ a 70-es évek akciófilmjeit, ott még igazi akció van. Jó látni ahogy tényleg a fém törik és robban, nem csak a grafikusok majomkodnak. (pl gone in 60 seconds)