Football Manager topik

Oldal 1 / 2096Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Ez rettenetes... A bugokat ki lehet javítani, de ezt az elbaszott kezelőfelületet? Max a 27-ben...
Hello! Ismertek olyan menedzser játékot, amelyben a 90-es évek vagy 2000-es évek válogatottait lehet irányítani?
Sziasztok,tudna valaki segíteni a szerkesztővel kapcsolatban? Kupát akarok készíteni..és elakadtam.. :/
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.Eredeti Football Manager 2007 játékot szeretném telepíteni.Telepítés közben a képen látható üzenetet dobja.Az lenne a kérdésem hogy,mi lehet a baj?
Sziasztok!

Van valami kiegészítő ami valós csoport beosztássá tenné a nemzetek ligája csoportjait?
Sziasztok!

A Football Manager 2023 ezzel a Hiba üzenettel kidobott a játék:DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG.Esetleg tud valaki valami megoldást a hiba javítására?Előre is köszönöm!
Darthmushroom
ha nem túl "új" gépen játszol ajánlom ezt, kicsit gyorsít a játékon
fm23 graphics lite

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sikerült közben, újratelepítettem az fm-et
köszi azért
Szerintem tiltsd le biosból az integrált videókártyát, az kavarhat be.
eddig videókártya nélkül játszottam, még a cpu-m grafikus vezérlője is jobb értékelést kapott a játéktól
rtx2060-ról van szó, minden más fasza, csak az fm nem frankó
ez vajon miért lehet?

Utoljára szerkesztette: geo91, 2022.11.09. 20:10:08
Már készül, itt minden infót megtalálsz róla: FMKockák
üdv, 23 magyaritás lesz e ?
Sziasztok! Xboxon szeretnék majd játszani a játékkal, viszont nem tudom elképzelni, hogy gy kontrollerrel irányítsak mindent, ezért gondoltam egy egér és egy bill beszerzését. A kérdésem a következő lenne: mindegyik támogatja majd a játék vajon, vagy valamilyen speciális márka kell? A válaszokat köszi előre is!

igy elsőre nagyon sok a dm es taktika,mc t meg alig használ
AdaKiller
22 részhez van valakinek magyarítása? fmbetyarok oldala nem elérhető, más letöltési oldalt nem találtam.

Köszi!

Steam Nick: adakiller

FrezeR
Aki már tudja tolni a bétával írhatna pár sort, hogy milyen lett.

elstartolt a béta
//www.youtube.com/embed/l6UWRRCEW38
LasDen
fmnek van Touch verziója, ami egyszerűbb

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hali, ha még valaki idekeveredne:
tudtok ajánlani valami foci-manager játékot, ami az FMnél egyszerűbb, nem vesz el annyi időt? Még az előző évezredben CM előtt játszottam a PremiershipManagerrel, pl valami ahhoz hasonló manapság van, vagy bárkinek bármi ötlet?

köszi
facebookon keresd az fmkockak csoportot, Magyarország legnagyobb FM közösségét
Sziasztok! Az FM21-hez keresek átigazolsi frissítést! Vki tud ebben segíteni? Előre is köszönöm!!!!!!
https://www.mediafire.com/file/nmunyoa6zed5fic/magyar_online33.zip/file?fbclid=IwAR3_6NvXhAkvIyi-eiiVqDb1UQ0is4xQmyCFieM7rW9f9MQA6Rt9HepdaeQ
honnan tudom letölteni? előre is kössz az infot
magától nem javul meg, le kell tölteni az újat
És kell letölteni valami új magyarosítást? Vagy hogy kell javitani? Nekem még tegnap este nem volt jo..
Már javítva van!
Lehet javítani a magyarosítás hogy ne dobjon ki meccs elött??
A Winter update tönkrevágta a magyarítást, a korábbi tökéletesen müködő verziókkal is kifagy.
Sajnos mindenkinek crash-el!
BlueMaster
Köszönjük szépen, de nekem sajnos a meccs előtt mikor az öltözőben lehetne beszélni a fiúkkal crash-el.... <#schmoll2>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Jó játékot srácok!
FrezeR
Szuper, köszi! :)

Köszönjük szépen!!! <#eljen> <#worship>

www.smart-bus.hu

Elkészültünk az FM2022 magyarításával: FM2022 HUN
Jó játékot!
A fordítással lassan végzünk, 350 sor van hátra.
30 EUR-t szerintem simán megér: FM2022 árak
FrezeR
Köszi a választ. Igen, én is akciósan szoktam megvenni, meg gondolom addigra lesz valami már a fordításból is.

Nekem pár hete van meg, nem mondanék még véleményt... amiket Piko írt azok nyomós érvek, főleg a dinamikus utánpótlás, de sok minden más meg gyakorlatilag ugyanaz... Én évek óta kivárom a tavaszt a vásárlással, egy 50%-s leértékelésnél érdemes elgondolkozni rajta, de a teli árat szerintem nem éri meg.

www.smart-bus.hu

FrezeR
Szóval részvényes. És akkor te mit gondolsz a 21 és 22 közötti váltásról?

FrezeR
Ok, köszi a választ.

Fejlesztett meccsmotor, sokkal részletesebb sajtótájékoztatók, data hub, okosabb MI, azaz kiismeri a taktikádat, új szerepkör, dinamikus utánpótlás fejlődés stb.......
Steamen van demo, próbáld ki.
Részvényes...

www.smart-bus.hu

FrezeR
Értem, mondanál kérlek pár dolgot, ami miatt ezt mondod?

Mindenképp
FrezeR
Így pár hónap elteltével hogy látjátok, megéri váltani 21-ről az új részre?

frissíts drivereket, ha nem is szépen, de futnia kéne
Sziasztok! Egy régebbi laptopon játszanám a FM 2o21et.. de valamiért a grafikus még a 2D-s gombfocit se játssza le...ennyire gyenge lenne hozzá a grafikusom?

Intel Core i7 2670QM @ 2.20GHz
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 664MHz
1023MB NVIDIA NVS 4200M

1000-ből 1 meccs, amikor teljesen meghülyül a meccsmotor

Magic Boy
Én kíváncsi lennék a sikertörténeted folytatására.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zalaegerszeg 1. szezon:

Gondoltam indulok a magyar bajnokságban, valami nem túl acélos, de mégsem kutyaütő brigáddal, így hát a magyar liga egyik legszimpatikusabb csapatát, a ZTE-t választottam. A célom hogy BL győztes csapatot kovácsoljak belőlük, remélhetőleg fiatal, később nagy profittal eladható játékosokkal. Nevezhetném a magyar Ajaxnak.

Nos, az első szezonról annyit hogy a bajnokság első 5 meccsét kapásból megnyertük, szinte már túl könnyőnek éreztem, aztán jött egy Mezőkövesdi hazai pofon ami újra visszahozta a lábainkat a földre. Ám utána annyira elkaptuk a fonalat hogy a tabella első helyén teleltünk, magunk mögé utasítva a Fradi, MOL Fehérvár csapatait. Nem igazoltam a szezonban senkit, majd csak a második évben fogom megerősíteni a brigádot. Tavaszra a Fradi olyan szinten összekapta magát hogy a bajnokság utolsó 5 meccsében egymással versenyeztünk a bajnoki címért, ám végül az utolsó fordulóban a Diósgyőr szívességet téve megállított egy kőkemény 0-0-val őket, mi pedig nyertünk, így nem volt kérdés a bajnoki cím, hosszú idő után a ZTE csapatáé!! Mázli hogy a gólkülönbség a mi javunkra döntött, hiszen egész évben mint a vaddisznók, úgy támadtunk. Mellesleg szépen csendben menetelve a Magyar kupában a nagyok mar féltávnál kiestek, így az MTK-val játszottuk a döntőt. Sima 3-1-es győzelem, így duplázva az idényben! Beárnyékolta a szezont Futács Márkó sérülése aki egy évre kidőlt, majd vissza is akart vonulni, de lebeszéltem róla, igaz a nyáron ingyen csatlakozik a Pribram együtteséhez, így ott találhat majd új góllövő cipőre. Rajta kívül Szépe János távozik, bár ő nem is tartozott a legfoglalkoztatottabb játékosok közé. Igazolni 1 millió lesz, meglátjuk hogy sikerül igazolni belőle. Részletek később... Ha lenne igény rá.

Tabella
Játékos statisztikák Játékos statisztikák 2
Meccsek Meccsek 2 Meccsek 3
Távozók
Oldal 1 / 2096Következő →