Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,énis tapasztaltam hogy,brutálisan megnőttek a sérültek száma.
indítottam egyet BLASZ2-ben MLTC-vel: van u19 meg reserve squadja is. a bajnokságban is jó pár reserve. van olyan megye ahol 2division van, van ahol 3, összességében sok liga, ha mind betöltöd
maga a csapatok beosztása, hogy mennyire jó helyen vannak azt nem is néztem, a cél az, hogy valami kiscsapat kivigyek Európába
A februári nagy frissítőcsomag óta nektek is brutálisan megnőttek a sérülésszámok? Minden egyes meccsen, kidől, minimum egy játékosom öt hat hétre. Minden meccsen… Már nyolccan vannak rehabon…
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
valaki tud segíteni és linkelni vagy küldeni magyar bajnoksághoz több ligát? FM20. Epicen van meg, viszont ott nincs Editor meg SteamWorkshop se játszik
köszi
ezek voltak a /panels mappába, szóval elméletileg ennek kéne lenni
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Tudja valaki hogy,óriás adatbázis van FM21-hez?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ugyan nem tudom a videós karrierek mennyire érdekelnek titeket, de az FM 21-el indítottam egy vándorkarriert, ahol edzői képesítés nélkül, és játékosmúlt nélkül kezdtem. Már három szezonon túl is vagyok, lassan rajtol a negyedik idény is. Akit esetleg érdekelne, annak itt hagyom a linket a lejátszási listához :)
FM 2021 Karrier magyarul
de legalább fiatalok és tehetségesek, 21 éves korukra pedig mind saját nevelések lesznek/lettek

Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy miután be lett lőve a magyarítás ne felejtse azt el? Mert minden indításnál angolul indul és újra be kell állítani a magyarítást.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.08. 07:29:07
FM20 adatbázis nyelvi fájl (1. verzió:2020/10/18)
Telepítés:
Másold a letöltött nyelvi fájlt a következő helyre:
Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 20xx/languages
Másold a letöltött adatbázis nyelvi fájlt (lang_db_8.dat) a következő helyre (alapértelmezetten a játék főkönyvtára):
C://Program Files(x86)/Steam/steamapps/common/Football Manager 2020/data/database/db/2040/2040fm
Aki használja azoktól kérdezem. Az epices esetében hova kell tenni az első fájlt ugyanoda mint steames esetében?
Tesóm felrakta céges gépre. A második fájlt bemásoltuk telon keresztül ,de azt mondja hogy neki a windows 10-ben nincs olyan hogy users amin belül a dokumentumok lennének. (Gondolom epices is ugyanoda rakná..) Valamit tuti benéz ,mert olyan nincs hogy nincs users...
De a kérdésem az epices is oda teszi amúgy a cumot amit ír a leírás?
\"Never say never!\" W Churchill
munkanélküliként kezdtem, majd 2021 februárjában átvettem romát. Szarul játszunk, de én már a köv szezonra készülök... :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Taktika
Meccsek
Selejtező
EB csoport
Mérkőzések az EB-ig
semmilyen módon nem enged tovább :(
ahogy nézem az si fórumot, már reportorták ezt a bugot.

Utoljára szerkesztette: geo91, 2020.11.13. 19:44:15
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
összedobtam egy vertikal tikitakát, presszinggel, 352 be, lukaku 28 meccsen 50 gólos. fél év alatt decemberben aranylabdát kapott.
február van és még nem kaptam ki.
gyanús, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű a véglegesben
hüje vagy hamán szép nem!4
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
www.smart-bus.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Aztán az idő folyamán elterjedt, hogy egy támadó kp került hátra, mert a 3 csatáros játék kifulladt, nem tud 1 csapat 3 értelmes csatárt összerakni, gyakran egyet sem. Így a szélre tettek szerelni is tudó, de inkább technikás futóbolondokat. Lehet a neve Davies, Alaba, Alba, Trippier, Wan-Bissaka, Alexander-Arnold, mindegy, mert ma már terület védés van, futni kell meg helyezkedni, szerelni nem. Akkor lenne mérvadó Davies hátvéd képessége, ha betennénk középre Süle vagy Boateng helyére és egy az egyben kellene hárítania mondjuk Félix, Mbappe, Lewa, Morata, Suarez ellen.
De addig maradjunk annyiban, hogy Ő egy hátvéd posztról induló támadó.
https://eurosport.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/bundesliga/a-bayern-kanadai-tinedzsere-lenne-a-vilag-egyik-legkivalobb-balhatvedje
„Enyhén szólva így van. Alaba már régóta a világ egyik legkitűnőbb baloldali védői közé tartozik. Az osztrák válogatott futballista közel 150 Bundesliga-fellépést hozott le a Bayern védelmének bal szélén, és így is 15 gólig és 36 asszisztig jutott el, és nyolc bajnoki cím részese volt még a 28. születésnapja előtt. Noha Davies szignifikánsan kisebb számokat ért el ezekben a mutatókban első 23 Bundesliga-mérkőzésén - két gól, öt gólpassz és egy Bundesliga-aranyérem -, a statisztikák egy szintén kiváló balhátvédre utalnak.
A margók rendben vannak és a kanadai keresztmetszete kisebb, de a meccsenkénti átlag szempontjából már meghaladja Alabát a megnyert párharcok átlaga szempontjából (58% vs. 55, 7%); a labdaérintéseknél (94,7% vs. 84,8%); megtett távolságban (6,84 mérföld vs. 6,60); sikeres sprint kísérleteknél (36.3 vs. 28.8); és a végsebességnél is (22 mph vs. 21.4mph). A passzok és a keresztlabdák a két olyan terület, ahol a Bayern 19-ese a második legjobb a csapattársa és mentora mögött. Daviest ezek alapján egyszer Bixente Lizarazuval és Philipp Lahmmal emlegethetik együtt egy lapon.”
"Azt, hogy korábban szélsőként játszott, hátvédként az előnyére tudja fordítani." - mondta róla a Bayern tartalékcsapatának edzője, Sebastian Hoeneß. "A fizikuma az egyik legnagyobb erőssége. Atletikus testfelépítéssel rendelkezik, gyors és nagyon robusztus. Ennek megfelelően a testi ereje a legnagyobb fegyvere. Még nagy sebességgel futva is meg tudja őrizni technikás labdakezelését. Ha fejlődése így folytatódik, akkor minden bizonnyal lehetősége van arra, hogy posztján a világ egyik legjobbjává váljon."
Ez egy merész állítás, de a számok szerint Davies már elérte ezt a szintet.”
https://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-megkerdeztek-a-vilag-legjobb-vedoirol-magat-is-kozejuk-sorolta-2775345
https://miasanmia.hu/2020/08/08/alphonso-davies-mar-most-a-vilag-egyik-legjobb-szelsovedoje/