Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
www.smart-bus.hu
Persze... nekem volt pár ilyen vándorkarrierem... NB2 - NB1 - Horvát bajnokság, és itt a 2. évben már sorban álltak a nagy klubok...
www.smart-bus.hu
Érdemes-e kis csapattal új karriert kezdeni, hogy cél a végén nagy csapat irányítása úgy, hogy a jó eredmények hatására jöjjenek az ajánlatok és egyre feljebb lépve.
Mennyire jönnek ajánlatok és meg lehet-e ezt így csinálni?
Egy kérdésem lenne.Nem tud-e esetleg valaki FM19 (19.3.5)- verzióhoz működő Olasz D illetve alsóbb ligákat?
Utoljára szerkesztette: nono28, 2019.08.26. 17:41:27
aztán teszteltem is: csináltam új xml filet, a Debrecen hazai mezét tettem bele. amikor pedig elindítottam a játékot, akkor a Debrecen hazai mezénél nem volt semmi, míg az idegennél ott maradt a generic. szóval az FM látja, hogy be kéne húznia a képeket a graphic mappából, el is tünteti a genericet, de a jót már nem teszi be.
most még újra is telepítettem, de ugyanaz, így meg elég sovány a kinézet
Elöl Lacazett elég ratyi, lövi a gólokat, de csak kiscsapatok ellen, a fontos meccseken nem lehet rá számítani. Auba istenkirály viszont, ő mellé megvettem még tavaly Geubbelst, már kezdenek jók lenni a statjai. Szerintem következő szezonban Laca megy eladásra és Geubbels lesz az állandó beugró csatár Auba mellé. Ja és De Light nagyon nagy vétel, 30 misiért eltudtam hozni még a tavalyi első szezonomban, hát best buy a srác. Instant pótolni tudta Koschielnyt és csak egyre jobb és jobb lesz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ezt akkor amikor kiteszem átadólistára, alul a kitételeknél egyből be is tudom állítani? Majd este letesztelem, jó lenne ha beválna, mert most Bentacour átadón van a Juvéból és unhappy is, elég jó áron eltudnám hozni, de ahhoz Xhakát le kéne passzolnom, mert túl sok lesz a CM és csak veszekedés lenne a dologból :)
FM2019-ben 2. szezonomat tolom az Arsenallal, olyan gondom lenne - ami, ahogy olvasgattam elég széles körben probléma - hogy nem tudok eladni játékosokat. Konkrétan Özilt próbálnám már 2. éve eladni, de senki nem is érdeklődik felőle, illetve most Xhakát akartam kitenni eladásra, de ő sem kell a kutyának sem (pedig elég jól ment neki az előző szezon, mindent megnyertünk amit lehetett).
Természetesen bepipálom, hogy nincs rá szükségem és átadólistára kerül. Elég rossz, hogy nem lehet szabadulni játékosoktól, van erre valami tipp, hogy mit kéne csinálnom ilyenkor? Korábbi FM-ekben úgy emlékszem nem volt ilyen probléma, brutál árakon eltudtam bárkit adni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mentés közben indult újra a gépem, és úgy tűnik nem lehet betölteni a mentést. Van bármi esélyem, hogy megmentsem a karriert?
Ha beteszem a logopackot, akkor törli az összes alap FM címert, viszont az újakat nem mutatja, tehát a mappát jól neveztem el, látja is hogy ott van, azért veszi le az alapot, csak mégse mutatja az újat. FMScoutról letöltött packok, szóval abban se lehet hiba, megnéztem egykét csapatid-t az xml configban, és az is rendben van.
Eddig FM15el toltam, abba még az FM12höz letöltött képeket simán bemásoltam és felismerte, meg tudtam hozzáadni plusz stadion meg csapat háttérképeket - ezután az alap FM elég sivár
tudna alaki segíteni: FM19hez logo, kit meg egyéb grafikákat szeretnék letölteni, de nem működik:
hiába teszem be a graphics/logos stb mappákba nem jelenik meg, sőt az addigi alap FMes kép is eltűnik. Pl beteszek egy logo packot, akkor a kamu angol címerek és minden egyéb címer eltűnik, a helye egyszerűen üres.
Skin meg pl a real name patch az működik, de amit a grapichs mappába tennék be azok nem
Van ötlet? Neten találtam pár hasonló hibáról bejegyzést, de megoldást nem
köszi szépen
Utoljára szerkesztette: zsocmoc, 2019.06.22. 23:27:34
Friss magyar átigazolást nem tud valaki?
Az FM 2018-at kezdtem el csapatni és játékos igazolásokkal kapcsolatban lenne kis gondom. Bármilyen játékost akarok venni, (Arsenal vagyok) mindenki baromi drága! Értsétek ez alatt, hogy ha kinézek pl. egy Andrea Pinamonti szerű 18-éves, de tehetséges játékost, még őt sem tudom 40-50 misi alatt elhozni.... sztárocskákra, jobb játékosokra meg ilyen bődületes 150-180 misis kéréseket kapok.... lehetetlen árak. Emlékeim szerint anno még ez nem volt így a régebbi FM-ekben, ott fiatal tehetségeket azért ilyen 7-10 misi környékén simán meglehetett venni és jobb játékosokat is pl. Pogba, Dybala ilyen 40-60 misiért. A 2018-ban miért vannak így elszaladva az árak? Bezzeg tőlem senkit nem vesznek meg, Bellerínt akarta a Barca elvinni ilyen nevetséges 10 milliós összegért... pedig stabilan hozza a 7.3-as értékelést. Erre valami tipp esetleg? Nagyon zavaró és elgondolkodtam, hogy visszamegyek a 2012-vel játszani, mert abban még nem így volt.
FMBetyarok.hu magyarítás
Szeretnék segítséget kérni.A leírás szerint telepítettem ezt:FM2019 Real Names and German National Team Fix File for FM19 v3.0 és a játék inditás után a játékosok nevei nem eredeti nevek.Eredeti a játék!
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2019.03.09. 21:13:57
FM magyarítás
18/19-es válogatott mezeket honnan tudnék letölteni?Előre is köszönöm a segítséget!
FM Scout weboldal nektek működik?
Vagy csak én bénázok vmit?
Steam név: Belchior10 (HUN)