Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
nah amúgy megvan 😊

No Comment 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
hát már 100szor megnéztem a Quantum XXL és Face Team közös produkcióját, de ember legyen a talpán, aki azokat meg tudja csinálni, amit õk.. 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
amúgy nem tudja valaki melyik az a tánccsoport, amikor a legnépszerûbb tánccsoportok táncoltak az elsõk voltak és piros ruhában táncoltak a star wars zenéjére??

FrezeR
mert tele van MÁShogy gondolkodókkal 😄

táncversenyt nyertek külföldön csakúgy elárulom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tabáni messze az eddigi gyõztesek közül a legtehetségesebb. És már nincsenek megélhetési gondjai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

borult az elméletem Jenniferrõl😊 a Retek klubnál nõ nem nyerhet úgy látszik...

Paul Potts klónt csináltak ebbõl az ürgébõl...

precision
szerintem USA -ban az aluljáróban 5 perc alatt egy marék tehetségesebb énekes találnék mint Szirota... de elég csak felmenni a youtubera és amatõr covereket nézni 😊

Bazinga!

kill3r21
Igy van ahogy mondod, még a zenéket sem maguk irják, de melletük szoljon hogy akárhol fellépnek nagy showt csinálnak...😊
1, Magyarországon több mint 3 millió nyugdíjas él.

2. Szerintem a legtöbb energiát a Quantum XXL fektette bele (neves táncosok is nyilatkoznak, hogy már 2-3 fõs táncnál is nagyon nehéz a koordinálás, nem hogy 7-nél), ergo nekik adtam volna a fõdíjat.

DE! Én a Jánostól sem sajnálom. Ilyen hanggal kiváló operaénekes lesz. Vannak operaénekeseink, de mind névtelen senki. Gregor József volt az, aki leereszkedett a néphez (TV-s szereplések, klubok). Szóval ha a Mészáros János elek nem felejti el, hogy kik segítették meg egy picit, akkor lehet még Gregor utód is.

Jennifr baromi dögös nõ (utcán nem járkálnak már ilyenek, sok tornacipõs idióta), baromi jó, tiszta, erõs hangja van. Ha USA-ban lenne, már milliomos lenne, két lemezzel és leeht már lefele szállna a pályája (mivel fiatal és nehéz feldolgozni a sikert).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kongy
LMFAO-t azért nem említeném egy lapon a magyar VV-s szennyel.. Tény, hogy a világhírt kb a pénzüknek, meg a lemezkiadó tulajdonos rokonuknak köszönhetik, de én szeretem õket.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Quantumot mondjuk sajnálom, de õk innen is képesek lesznek nemzetköziek lenni...
Egyébként meg nincs az köbe vésve hogy minden nyertesnek celebbé kell avanzsálnia...😊
Kongy
Amúgy Szirota anno azért nem jutott be az X Faktor élõ showba, mert nem volt stílusa, Muri Enikõ dettó... aztán már másodjára valahogy sikerült nekik. Jennifer egészen kikupálódott... De nekem az a jó elõadó, akinek a számát a buszon is hallgatom, és a mostani mezõnybõl, csak Plazma ilyen... nem a jennifer, és nem is az Elek. Jennifer olyan számokat énekel, amiket simán meg lehet hallgatni az eredeti elõadótól, jobb minõségben, semmi stílusa nincs, ordibál, azt csõ...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
lehet nem lesz lemez, lehet nem lesz János celeb, de az biztos hogy megmutatta a mai generációnak hogy hol kezdödik a komolyzene, nem a don omarnál, meg LMFAO meg DJ seherezádénál....és én ezért nem sajnálom tõle....hacsak 10 fiatal átlátta a dolgokat már megérte....szerintem celeb van elég....Elek nem fér be a Kubai ritmus mellé....xD
FrezeR
nem éppen, nagyon sok fellépésük volt azóta is és külföldre is sokat jártak, mondhatom igen szépen megszedték magukat ebbõl

davidka003
4 four dance? Azokra még bárki is emlékszik? Eltûntek a süllyesztõben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

FrezeR
tök mindegy mibe fekteti, megnyerte ez már az õ dolga lesz, de az biztos jobban beosztja majd mint Utasi 😊

Kongy
Felújítja a falu templomát, ha már úgyis presbiter bazdmeg :| Úristen...

davidka003
TV-s szereplõnek azért nézzen már ki rendesen a fogsora.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

precision
nemtom, nekem ez a Szirota annyira nem jön be... nincs stílusa, egyhangú számomra
néha-néha még hamis hangokat is hallok tõle... ordibálni azt nagyon tud, Muri Enikõ módra, az biztos 😊

hol áll az õ tehetsége akár egy Tóth Verához, Tóth Gabihoz, Ruzsa Magdihoz, Oláh Ibolyához vagy esetleg egy Radics Gigihez 😊

Bazinga!

n000rbi
Lehet elõre le volt zsírozva, mert õ lesz a "Gazda feleséget keres" sztárja 😄

Egyébként nem sajnálom se Jennifert, se a Quantum-ot, simán elboldogulnak az elsõ hely nélkül is.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

FrezeR
a Quantum meg fogja csinálni a saját karrierjét nem féltem õket gondoljatok csak a 4 four dance-re akik szintén nem nyertek anno

Hát jah... most komolyan, mihez kezd a nyereményével ez az ember? befekteti szõlõbe?!
nem sajnálom tõle a gyõzelmet, jobban örülök az õ gyõzelmének mint sem muri enikõ döntõbeli helyezésének 😄

õ ezt megnyerte de lemezeladásban nem nagyon kell gondolkodnia míg szirotának beindulhat a karrierje 😊
Õ pénzt nyert , a többiek meg olyan ismertséget amit majd tudnak kamatoztatni...

Broafka: a Quantum ezzel az imsertséggel is kifog törni 😄 többen vannak fejenként 2 milla kb. összesen és kész egész évre 😊 a döntõben sztem tök mind1 ki nyeri mert az eddigi teljesítmény alapján úgy is hívni fogják rengeteg helyre õket...

davidka: miért csinálnák meg a fogát? Annyira nem csúnya, egyedi ismertetõjele 😄

a Quantum volt a legjobb , sõt az eddigi csillag születik legjobbjai viszont gratula Eleknek...
precision
még jó hogy nem nagyon néztem a mûsort, a Quantum -ot mindig megnéztem neten 😊
már megint "szociális" alapon dõlt el az 1. díj sorsa, amolyan "jómagyar" Utasi Árpi módra 😊
mindemelett azért nem tehetségtelen ez a pali, de szerintem a Quantum jobban megérdemelte volna a gyõzelmet

Bazinga!

Kongy
Éppez. Kijött volna abból a pár millióból egy fasza kis turnébusz is...

DeerHunter01
ja 😄

\"Erről van szó!\"

Meg jövõre elhívják vendégfellépni...
Szerintem is a Quantum XXL érdemelte volna meg leginkább a gyõzelmet, és szerintem õk is tudtak volna a legtöbbet nyerni rajta.
Broafka
lol, mindenki ezt mnodja, anyám is 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Krisztiam
megfogta a derekát Lilunak meg Nórának..

89
megérdemelte 😊 Quantum is nagyon jó volt, de megérdemelte 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Kongy
Nem is baj, nem bírom azt az álszent pofáját.

davidka003
1 hónap és már a kutya sem fog rá emlékezni. Lemezt kb senki nem fogja venni, esetleg 1-2 nyugdíjas.

Szirotának azért megcsinálhatták volna a fogát.

szõlõt kötögetõ operaénekes...ez jó.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Krisztiam
jah a sok nyugdíjas nyomta rá az sms-eket tuti..

Broafka
sok nyugdíjas akik éhendöglenek, de felajánlják az összes pénzüket Orbánnak, hogy "szebbé tegye a Világot" de annyi pénzük még van, hogy nyomkodják a gombokat 60X egymás után... istenem, ez borzalmas

DeerHunter01
Mit csinált az a János h beszólt neki Lilu ? 😄 nem figyeltem

\"Erről van szó!\"

Feltûnt, hogy itt rendre a vidékiek nyernek? Tabáni az egyetlen kivétel...
FrezeR
lehet kb annyit hallunk majd róla mint László Attiláról, 2x megemlítik egy évben

Kongy
DAFUQ IS THIS SHIT?!?!?!?!
Utálom ezt a csávót. A QUANTUM XXL VOLT A LEGJOBB VÉGIG!

Broafka
megnyeri egy paraszt ember, és ott van egy Szirota Jennifer, akinek nagy lehetõség lenne, vagy egy quantum akik kitörhetnének, és megnyeri egy szõlõt kötögetõ opera énekes? baszki mennyi nyugdíjas él már Magyarországon?

Krisztiam
megint nem a legjobb nyert, de mindegy.. pfff

Rash87
mint a versmondó... mint a paraszt gyerek,vagy a kuka tabáni... Egy értelmes mondat sose jött ki belõlük.

Bár tény,hogy ezeknél János Elek jobban megérdemli,de akkor is.

Glory, Glory Man. United!

FrezeR
na csak elsírta magát 😊

Broafka
ez hülyeség!!!!

Jáj,Elsirta magát!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shiwo
Puzsér olyan fejet vág, mint egy bánatos kiskutya 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CalebJoe
opera a mai fiatalok zenéje mi<#shakehead>
Krisztiam
Puzsér nem örül..

Rash87
szánalmas ez a mûsor... Hanyadik is? 4? Eddig 4 hullócsillag született.... akinek tök mindegy lett volna,mert semmit se fogunk róla hallani innentõl.
Ha szavazatokon múlt,akkor ismét kiderült,hogy mennyi "értelmes" ember van ebben az országban.

Glory, Glory Man. United!