Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv,tudna valaki segiteni a socom3-ban az elsö lengyel pályán mit kell csinálni?Ha lelövöm a terroristákat észre vesznek és vége a missionak.
Helló!Valagi tudna végigjátszást a Disney Bolthoz xbox360ra?Elakadtam az elején.Ha tudtok légyszi,segitsetek, nagy szükségem lenne rá.Elõre is köszi
Rayman 2: The Great Escape tud valaki végigjátszást magyarul?
theone91
köszönöm a megértést 😛

a vegigjatszas.lap.hu-n is van pár
A téma célja talán... zé nélkül.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sadist
Jóhiszemû vagyok, reméltem csak véletlen elgépelte.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pistike 007
Nem Sadist, nem elakadt hanem elakat. Hát nemtudod?<#vigyor3>

Sadist
Nem tudom feltûnt-e, de minden játéknak van külön topikja. Na OTT lehet segíteni a másiknak, ha elakadt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csacsi
www.gamefaqs.com

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

theone91
Az téma célja, hogy segítsetek egymásnak, ha valaki elakat, valamilyen konzoljátékban...