Alteregó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még beszélgettem is vele egy 5-10 percet.
A többi ember is tök furcsán nézett ránk.
Aztán rájöttem, hog egy tükörrel állok szemben, és inkább kijöttem a plázábúl.
púúúúú
a) tutira megijednék tõle;
b) elfogna a hányinger;
c) belõlem egy is sok.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
amugy õk is ugyanezt gondolhatják másokról, akik egy országon belül nagyon hasonlítanak.
DFTBA ಠ_ಠ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Idén tavaszal volt asszem, hogy ugyanolyan pólóban bringáztunk egymás mellett, kislány az anyukájának:
"Nézd anya, iklek!" 😄
volt egy dagadt haverom általános suliban jó humorral, most van egy ismerõsöm akki dettó olyan, apróbb eltéréssel külsõleg
de azzal akit a villamoson láttam lehet hogy teljesen más személyiségek vagyunk, viszont külsõleg nagyon egyeztünk
volt egy nagy szerelmem még nagyon régen, õt keresem a többi lányban is, erre csak akkor jövök rá amikor valami közöset veszek észre, mondjuk úgy mosolyognak
ez is lehet valami alteregó kutatás
mit gondoltok fontos az ember életében a saját és mások alteregójának/zsánerének keresése?
Én még nem láttam magamhoz hasonlót, én ritkacsunya vagyok😄
A kérdés az, hogy a másik ember is úgy gondolja hogy hasonlítasz rá, vagy csak te ?😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem régen találkoztam a villamoson a hasonmásommal.
Tudom hülyének tûnik a dolog de úgy nézett ki mint én csak pár évvel idõsebb volt és jobban öltözködött.
Egyszer egy lányt is láttam aki akár a testvérem is lehetett volna, ha lánynak születek biztos úgy néznék ki. 😊
Ti már átestetek hasonlón?