Nibiru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ausztráliában kontinensnyi szárazág van, ami ausztrália teljes elsivatagosodásávval járhat
a szegények éhezni fognak
tuti, hogy nagy felfordulás lesz belőle
<#dumcsi>#dumcsi>
Beharangozták a TV híradóban, hogy a nagy melegtől globálisan pusztulnak a koralzátonyok. Ez azért szembeötlő "jel a teremtőtől", ugye uraim ?
<#falbav>#falbav><#lookaround>#lookaround>
Máma a TV híradóban beharangozták, hogy déleurópában 40-45 C fok lesz, a Szaharából érkezik. Én már 35 C foknál beteg vagyok, 40 C foknál halot vagyok ! Mi ez ha nem egy elhúzódó világvége ?
<#merges3>#merges3> <#pias>#pias>
Nem olyan biztos, hogy elmaradt a világvége, mert lehet, hogy csak évekre elhúzódik: Gondolj a mostani Japán özönvízre és a mostani Japán hőhullámra, ami alatt még az a technikailag nagyon fejlett Japán is meglehetősen roskadozik.
<#wilting>#wilting>
- Nibirui haverjaitok -
Ne reménykedj.
Az ostobaság mindig gyõzni fog, még akkor is ha veszíteni látod.:((((
Lehet, hogy a hívõknek valóban véget ért a világ, csak mi hitetlenek nem vettük észre.
Illetve ott van az a magyarázkodás, hogy be kellett volna lépnünk a fény korszakába(vagy ilyesmi), de ezek(pontosabban meg nem határozott gonosz entitás) megakadályozták.
Nagy az állatkert és alacsony a kerítés.
Itt ez a vén hülye például. Nem volt valami törvénytervezet a rémhírterjesztésre vonatkozóan? Mert szerintem itt erõsen rezeg a léc.
Sajna ahogy látom a legtöbben 2-3 éve be sem jelentkeztek, remélem a rituális öngyilkosságuk miatt, merthát ráébredtek, hogy csúnyán át lettek verve, és nincs már értelme az életüknek...<#mf1>#mf1>
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Bár nyilván kimagyarázná, ezek az ilyesmihez naggyon értenek.
De tudod én is leszarom, mert ha lenne is (semmi sem lehetetlen), mit tehetek ellene?
Walk the Talk.
1. Van egy rakás gondom az életben amit így is nehezemre esik megoldani.
2. Nincs kedvem még azon is izgúlni, hogy jön egy meteor és 2 nap múlva megpusztulok.
3. Úgy sem tudok ellene semmit tenni mert nem vagyok sem isten sem supermen.
4. Úgy is meg kell halni egyszer.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hallgassunk <#violent>#violent>Gyurcsók apánkra........<#falbav>#falbav>
Walk the Talk.
"A The New York Times 1910. február 8-án a Yerkes Obszervatórium erre vonatkozó híradására hivatkozva címlapján foglalkozott Flammarion francia csillagász és más tudósok elméletével, amely szerint az üstökösnek a Föld légkörét érintõ csóvája tele van ártalmas gázokkal, amelyek elpusztíthatják a bolygó élõlényeit. A világvégétõl való félelem, mint látszik, modern tudományos eszközökkel bizonyítottnak hitt tudományos elméleten alapult. A híradás megjelenését követõen emiatt tudósok sokasága igyekezett cáfolni az állítást. E csillagászokat azonban felháborodott támadások érték, mert úgymond, elhallgatják a közvélemény elõl a teljes igazságot."
Mintha csak ma lenne:((((
Walk the Talk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazából még senki. Ez azért van, mert nem felfedezték, hanem kitalálták. Az eredeti copyright a sumérokat illeti, akik Marduk fõisten égi otthonának adták ezt a nevet, miután õ felszabadította a többi istent,és megölte az Annunakikat. Ezt a mítoszt a babilóniak költötték, hogy valamivel igazolni tudják, miért igázták le a sumér kultúra többi városát. Eredetileg Marduk egy kisebb isten volt, és a Nibiru nem is létezett. Valószínûsíthetõ, hogy a Jupitert nibiruzták le, de ezt sem sikerült még bizonyítani.
Az a Nibiru, amirõl mi beszélünk, Zecharia Sitchin író elméjében született meg, aki azt állította, hogy létezik egy tizenkettedik (tehát nem is tizedik!) bolygó, a Nibiru, ami az Annunakik lakhelye, és 3600 évente halad el a Föld mellett. A valódi tudósok Stichin sumér agyagtábla-fordításaiban rengeteg hibás és félrevezetõ adatot találtak, ami nem tartotta õt vissza attól, hogy további könyveket jelentessen meg a témában."
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Szerintük nagyon hamis a biztonság érzetünk. Csak egy nagyon vékony hajszálon függ a létünk.
Ezért útálom ezeket a világvége vészmadarakat. Ha lesz, akkor úgyis mindegy. Addig is mindig szaros gatyában lófráljak.
Walk the Talk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Igazunk van!Igazunk van!- Pár másodperc múlva
-Igazunk volt!-aztán atomjaikra bomlanak.
Meg mi is.
De a lényeg hogy igazuk volt.<#idiota>#idiota>
Nagyon megérte!
Válasz: NEM
Walk the Talk.
Viszont még egyszer se volt világvége.
Ennek ellenére vannak olyanok akik nagyon szeretik ezt várni, és ha lejár az egyik világvége, elkezdik várni a másikat. Õk csinálnak ilyen oldalakat.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Én azt lvastam vhol, h nem is a Nibiru jön, hanem a Marduk, aminek az egyik holdja a nibiru.
Most akkor mi van?
És tényleg 2012 év végére ér ide?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Tehat nem hiszem el h dodonnai joslatnal tobb lenne barmely kovetkeztetesuk..
Azt sem tudom h miert jelent vilagvege joslatot h a mayak idoszamitasa lejar..?! Meg van ez fogalmazva valahol..? H ha"lejar a naptarunk akkor vege a vilagnak.."..pl..
\"one shot one kill..\"