Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Általad linkelt készlet pl fröccsöntés nyoma miatt biztos nem fog olyan szépen mutatni, mint egy eredeti.
Oda is vágott az eladásoknak, globálisan csak 1% a piaci növekedésünk, pár ember az utcára fog kerülni (nem a nyíregyházi gyárból).
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Kicsit megkésve de lehet még aktuális a hírdetésed!?
Érdeklődnék a Lego készlet iránt ! Még Eladó? Vagy már elkelt?
Én személyesen is el tudnék érte menni Nyíregyházára ! Persze ha ott van a szett?
Komoly érdeklődő vagyok !
Előre is köszönöm szépen a megtisztelő válaszod!
Szép Estét!
Üdv:Zoli
A birtokomban van egy 2016-os évi Dolgozói Különkiadás LEGO amitől megválnék.
25.000Ft-ért plusz postaköltségért kínálom, ettől szerintem jóval többet ér.
Amit tudni kell róla:4002016 LEGO System 50 éve a pályán nevet viseli, 1141 darabos. 6 darab vasúti mozdonyt lehet összerakni belőle.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Angolul keress!
Þór vígi þessi rúnar
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Odateszed a dobozt a kamera elé, és a TV-n úgy látod magad, mintha a dobozon össze lenne építve 3D-ben :) Komolyabb (pl starwarsos) szetteknél 1-2 perces kis animáció/történet is van :)

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
#3117 válaszban, melyik oldal a "jobb" ?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2016.02.05. 21:12:16
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Pl: mezőgazdasági gép

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ajánlom még a malug-ot, hátha nem ismered.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.02.05. 19:50:20
Þór vígi þessi rúnar
Óriási kincsekre lehet ott lelni<#wink>#wink>
Most leltem csak erre a topic -ra, jó hogy van....óriási" legoőrült" a család minden tagja.
Sokszor összemosolygunk az asszonnyal amikor a gyerekeknek legót vásárolunk, hiszen tudjuk, hogy igazából magunknak vásároljuk<#nevetes1>#nevetes1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
pl
itten
vagy
itten
Hol kezdjem a kutatást?
Köszi a türelmes és segítőkész válaszokat
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
De nem erdekelnek az exkluziv dolgok. Technic-es es Architect-es vagyok!
Þór vígi þessi rúnar