Várak, kastélyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap tettem egy kört szülőhelyem egyik attrakciójánál,a motiváció az volt,hogy 30 éve voltam utoljára,másrészt helyi lakosoknak október végéig ingyen be lehet potyázni.
Szóval itt egy rögtönzött pillanatkép,akit érdekel.
Körséta a Diósgyőri Lovagvárban 2014.10.21./Hungary/ FullHD 1080p
http://cobranco.hu/
Edelény L’Huillier-Couburg-kastély
bõvebben
természetbarátoknak való hely 😊
Most jártam utána, sajnos elkezdték felújítani, luxusszálloda lesz belõle, így már nem lehet ebben a szép állapotában megfigyelni élõben. 😞
Késõn vettük észre, hogy létezik ilyen, pedig nincs is messze....
Google Earth?
Szóval lenne valakinek tippje hol találok olyan oldalt ahol alaprajzok is vannak a várakról?
dolgozom, haggy44
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Sajna még nem találtam meg a dvd-t 😞
off
nyaralóerõd, mert a nyaraló erõd olyan erõd, ami éppenséggel nyaral... (l. még horgásztó vs. horgász tó 😄)
on
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Necces lett volna, ha Svájcban van Hitler nyaralõ erõdje 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De jó csajok voltak ott 😛😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Árva vára
nagymágocsi kastély

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De jó topik!
Azért különleges, mert a várfalak között még mindig élnek emberek, bár az idegenforgalomra rendezkedtek be, így már nem olyan, mint eredetileg, de talán ez sem mindennapi manapság.
A település közigazgatási határa egyébként a vár kapujában van.
(/fav)