Téli ruhák, cipõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzen körül szerintem aki ezt a stílust szereti.
Ez jól hangzik! :))) Hosszas vásárlás lesz ha kimegyünk az tuti! :)
Én egyszer voltam ilyen hasonló nagyobb akciós napon kint és akkor nagyon sokat voltak, úgyhogy érdemes délelõtt menni, ha tudsz. :)
Én lehet hogy majd knézek, jó rég nem voltam, sok éve, szóval most lehet érdemes lenne. Amúgy ilyenkor korán kell menni hogy még maradjanak jó dolgok?
Akit érdekel itt az infó
Szerintem pl. márkás cipõket a bolti árakhoz képest viccesen olcsón lehet kapni.
Pandorfban még nem voltam, úgy hallottam érdemes kimenni, viszont én is sûrûn járok a Premierbe. Általában kabátokat, cipõket veszek kint, amik tényleg baromi drágák sima mezei plázákban. Mert 1-2 pólóért, nadrágért én nem megyek ki, de ezekért érdemes 1 kicsit utazgatni, fõleg ha fele annyiért meg tudom venni ott..
Én havonta legalább egyszer ellátogatok a kedvenc használtruha boltomba ahol aztán vicc árakon lehet minõségi márkás és jó állapotú ruhákhoz jutni.
Aki viszont ódzkodik a használttól annak az outleteket ajánlom (Pl.: Pandorf, vagy Baitarobágyi POC). Remélem segítettem :)
Én általában úgy pont ellenkezõ idõszakban szoktam vásárolni szezonális ruhákat, pl téli ruhákat tavasszal meg nyáron, nyári ruhákat télen, mert akkor nagyon nagyon jó akciókat ki lehet fogni. Ha meg sürgõsen szükségem lenne valamire, akkor is outletben szoktam megvenni, mert a normál üzleti ár töredékéért be tudom szerezni a cuccokat.
nézz körül bátran!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=1723785&am=1723785
Aláírás
a rózsaszínû a középsõ bábún nagyon komoly.
Aláírás
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Csak ugye nem tavaszi, hanem vastagabbra, téliesebbre.
Nem tudjátok, hogy Budapesten hol lehetne venni olyan kabátot, ami nem bõr, viszont derékig ér, a derekánál gumis, és télre kéne, szóval ne legyen vékony. :) Nem kell semmi extra, valami egyszínû kabát. Akár fekete, vagy valami sötétebb.
Köszi :D