Ismerd fel a képről a buszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, de ennyi nem elég, kell még valami. (a képen lévõ busz 1999-es gyártású)
A pontos típust kérem! 😊

Ikarus 280.40 . A piros 7-esen olyanok járnak. Az #56-os meg lehet Irisbus Agora is, azon a pici képen nem látszik az embléma. 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Hát, az, h 400-as sorozatú, azért eléggé tág 😛
Namondjuk lehet h csak azétr, mert még anno suliban BKV-nál voltam gyakszin, éss buszokat "szereltünk" lehet csak azrét könnyû nekem, dee tlegnagy különbségek vannak, csak észre kell venni... 😄
Namondjuk lehet h csak azétr, mert még anno suliban BKV-nál voltam gyakszin, éss buszokat "szereltünk" lehet csak azrét könnyû nekem, dee tlegnagy különbségek vannak, csak észre kell venni... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ismerd fel képrõl.... ez mennyire eredeti ötlet ..... <#eljen>#eljen> <#kuss>#kuss> <#zavart2>#zavart2> <#idiota>#idiota>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
az ókorból 😄

Koppantál!<#nevetes1>#nevetes1>