Régészet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az tudtátok, hogy a szíriai Crack de Chevalier vár régészeti feltárását nekünk ajánlotta fel elöszõr a szír kormány? Csak mi voltunk olyan okosok, hogy vissza utasítottuk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igen valóban az. A családunknak a börzsönyben van a telkük és gyerek koromban rengeteget jártunk a bátyámmal kirándúlni az erdõbe és találtunk egy avar kori földvárat. Találtunk egy csomó érdekes leletet. Valószínû feltáratlan az egész.
én úgy tudom a fémkeresõzés még a saját telkeden is tilos -->link<--
HP+
Amatõr régészkedni szoktatok? Úgyértem fémkeresõkkel kutatni és hasonló dolgok?
Hátha még tudnák, hogy mennyire pepecselõ, monoton munka tud lenni a régészkedés. Mind terepen, mind a laborban. Arról már nem is szólva, hogy a média folyamatosan keveri a paleontológus és régész fogalmakat! De csak rajta!-😊))
az egyiptomi sírkamrákról készítettek egy lézeres készülékkel nagy felbontású 3D-s leképzést
bejárható az egész mint egy FPS játék
errõl tudtok valamit? már kereskedelmi forgalomban van, vagy csak régészek játszanak vele?
bejárható az egész mint egy FPS játék
errõl tudtok valamit? már kereskedelmi forgalomban van, vagy csak régészek játszanak vele?
Szerintem mindenkinek megfordult már a fejében hogy: Régész akarok lenni!😄
Érdekes téma, jó topik!
+fav
Érdekes téma, jó topik!
+fav
Sziasztok!
Mindig éreztem hogy hiányzik egy ilyen topik, és mivel az õslénytani téma már nagyon elkanyarodott eltûnt hidak megtalálásába, ezért gondoltam érdemesebb itt folytatni.
Mindig éreztem hogy hiányzik egy ilyen topik, és mivel az õslénytani téma már nagyon elkanyarodott eltûnt hidak megtalálásába, ezért gondoltam érdemesebb itt folytatni.
← ElőzőOldal 2 / 2