Radeon HD 3k Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HIS Radeon HD3850 256MB (GDDR3,PCI-E,TV+Dual DVI+HDMI) 2 év garancia
brutto 47 970 Ft

Sapphire Radeon HD2900 GT 256MB 2 év garancia
brutto 39 330 Ft

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Naná!! sajnos várnom kell vagy másfél hetet. <#rinya>

Látom 61e, egész jó ár! Írsz ha megkaptad?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

remélem nem vágnak át. úgyanis elõre kell utalni.

pixmania.com :-)

davidka003
Tudsz olvasni?
Nem hiszem!
Mi az alaplapra írtuk, hogy nem tudja a PCI-E 2.0-át.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Naná hogy tudja a pci 2.0-át. A 3870és a 3850 is.
Megnéztétek a technikai leírást?
Nem hiszem!

Egyébként plussz tápcsattal nyugodtan megy a pci-e 1.1-en!
Honnan rendeled?

nagyon köszi! Nem szívesen cserélnék deszkát is...
:-)) akkor már rendelem is!!

davidka003
Nem tudja a 2.0-át, de menni fog benne a 3870, csak egy tápcsatit kell a kártyába dugni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Evogordon
Jó hogy megéri!
Nemtudja a 2.0-át

Sziasztok! Két kérdésem van: Szerintetek érdemes lecserélni az 1900xtx-et egy 3870 esre? És az asus sriker extrem tudja a pce exp.2.0-át?

Solten
az

Saor Alba

Ez valami prototipus lehet, vagy valamilyen házilag barkácsolt valami.

Hát nem tudom, szerintem ez egy régi OEM R600 referencia kártya, és nem két GPU-s RV670. Arról van egy valag kép, és mindegyiksen sokkal rövidebb a nyákja és a hûtése is.
Másrsézt lehet sose derül ki, de az R680-ról az a pletyka volt, hogy EGY tokban lévõ 2db RV670, amihez meg ugye nem kellene ilyen nagy nyák, nagy hûtés, és fele ekkora se lenne. Na meg gyorsabb lenne, mint egy nyákon2db.

Solten
Két GPU-sRV 670...

Talán R680 a neve, és azt hazudja az oldal hogy más lesz a hûtés meg ilyenek...

Saor Alba

MaSzKa
jó választás lehet az biztos

szeintem olyan 20%-al lesz gyorsabb de meglátjuk
inkább pesszimista vagyok

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Éppen ezen vitáztunk, hogy szerintem jóvval gyorsabb lesz. Valahol féluton a HD2600 és a HD3850 között, alig lasabb a HD2900GT-nél. Szóval olyan 1,5x HD2600XT-re tippelnék. És mivel 55 nano még olcsóbb is lehet a 2600-nál.

MaSzKa
olvastam

ha ugyanabba az árba lesz akkor jó lesz
de nem lesz sokkal gyorsabb

Van egy cikk PH-n az "új" HD36xx kártyákról. Gyakorlatilag 55 nanos HD2600-os, nagyobb órajellel, és elvileg 2x annyi textúrázóval. (Ebben volt gyenge a 2600-os eddig. Meglátjuk mire lesz elég 2008 elején?)

MaSzKa
ezek még báta driverek voltak

Olvastam errõl NEM megbízható cikket. Amíg nem lesz tele ezzel egy csomó híroldal, addig kétégbe vonom. De lenne tippem, hogy a "gyors" driverrel egy csomó dolgot csak sokkal közelebb rajzol ki, és ezt nem lehet screenshottal megmutatni, mert csak mozgásban látszik 😊

MaSzKa
a crysis-be a 8800GT nem számol bizonyos árnyékokat ebbõl adódik az elõnye

Megnézném a 8800GT eredményeit, ha a Crysis.exe-t Anyámtyúkja.exe néven futtanák mennyi lenne. Van egy gyanúm, hogy sokkalmlasabban. 😉

Solten
Talán sikerül nekik, végleges a 7.11-es Catalyst.

Saor Alba

"Rendes" bolt nincs? 😊

Solten
Érdekes hogy szinte mindenhol megkapja a "bestbuy", "gold award", "money award" jelzõket, még sem bolondulnak érte annyira mint a GT-ért (<#lama><#lama><#lama>). Pedig sokkal jobb teljesítmény/érték mutatóval rendelkezik. Ez egyben áldás is. Máris kapni.

Saor Alba

Solten
#6... <#oooo>

Saor Alba

Solten
Szólj a ph-s hverjaidnak hogy egyszer az életben most már ne beta driverekkel teszteljenek ha ennyit tököltek.

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa
két teszt lesz
hd 3850/70, 2900 gt, x1950 pro, 8600 gts, 8800 gt
8600ge, 2600xt, x1950gt.

ph-n

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
ilyen BETA driveres tesztekbõl már elegem lett de nagyon

Solten
Egész jó. Élsímításokkal 1280*1024-ban A COH (Dx10) játékban a HD 3870 lemaradása 0.1 fps a GT-hez képest.

Saor Alba

BaliBoy
Hát sztem némileg igazad lehet. Biztos nem véletlenül csinálták a 10.1-et. A kérdés az, hogy valójában ez mit fog jelenteni.
A Crysisnek pedig szvsz kiegészítõi lesznek, és nem külön új fejlesztésû részei. Ergó grafikailag nem lesz újítás bennük.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Én is olvastam ezt, de ha jól emlekszem, akkor pont ezt mondták a DX10-rõl is... viszont ha figyelmesen elolvasod az utolsó mondatot, akkor az mindent elárul! Azért én kiváncsi leszek majd a Crysis második részére mennyire, és mit használ ki!

ProGabe
Az AMD nem gyõzi hangsúlyozni, hogy új GPU-ja ismeri a DirectX API 10.1-es változatát is, mely összetett effektusok egyszerûbb programozása elõtt nyitja meg az utat. Feltûnõ azonban, mennyire visszafogottan nyilatkoznak a játékfejlesztõk a DX 10.1-gyel kapcsolatban, még maga a Microsoft is csak egy kisebb frissítésnek nevezte az új verziót, amelynek egyelõre nem lesz hatása a játékokra. A Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli szerint az új verzió nem hoz olyan újdonságot, amiért érdemes lenne vele foglalkozni, cége ezért a jövõben sem kívánja felhasználni. Az NVIDIA csak 2008-ra tervez olyan GPU-kat, melyek kompatibilisek lesznek a DX 10.1-gyel, ezek megjelenése a Windows Vista elsõ szervizcsomagjának kiadása után várható.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bardocz
akkor elnézést,nagyon kezdõ vagyok ilyen téren😊
Gabesz amd64
rosszul mondod 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

NeoMaN
A képen lévõ gépben nincs se CPU se ram ahogy látom.
😊))))))))

bardocz
a képen lévõ gépben aszem egy 4magos amd van ph-n találtam a képet meg olvastam a cikket,amúgy 3 ilyet öszeraksz anyiba kerül mint 8800 ultra(ugye jól mondom),és 2x anyi ram van benne😄
Igen, ez elég durva, fõleg egy olyan alaplapban amibe mondjuk két négymagos procit is lehet tenni... azért ma már 3-400e-bõl már tényleg elképesztõ gépet lehet összeteni! <#kuss>

bardocz

tessék elélvezni 😄
Solten
Jó, majd a 4k megjelenésekor átíratjuk... <#vigyor>

Saor Alba

Nézd, én soha nem jáccizom 1920*1200, vagy 1600*1200 felbontásban... akkor már olyan picik a betük, hogy én alig látom(igaz ez socproblem). Igaz van egy tök jó kis 24" tft monitorom, de most is csak 1280*768 felbontásban szoktam játszani, meg egyébként is használni. Erre a felbontásra és ha még bekapcsolok pár szûrõt tökéletes ez a kártya, és mivel nekem nincs kedvem egy év mulva csak azért új kártyát venni, mert jönnek majd a sm4.1 dolgok(mert majd jönni fognak).

MaSzKa
3hét is kiderül az is de az tutti, hogy olcsóbb csak az a kérdés mennyivel

Facek
Hát hogy rendes driverrel hogy fog futni, nem várom el tõle hogy jobb legyen nvidiánál de ha ár/teljesítmény arány jobb akkor biztos veszek eggyet az új szériábol.
MaSzKa
mármint mi?

a hd3870 olyan lett amilyennek vártuk, gondoltuk
lassab mint a 8800GT de idle-be kevesebbet fogyaszt, halkabb és eredetileg olcsóbb is