Naruto: Rise of a Ninja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 hónapja már megvan a játék.De nem tudom honnan szerezzem meg a többi karit mert nekem csak ennyi van.de állítólag a 2 stage a karikkal együtt van.
nekem ennyi kari van meg:
tudnátok segíteni?köszi!
NARUTO: Clash of Ninja 2
meg a többi narutot meg belachet
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
ha vki kérdi h találtam a válasz az h hangoló progit kerestem gitárhoz és ezt találtam xD
PSP & DS RULEZ!
Elõre is kössz a választ!!!<#worship>#worship>
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
inkább vegyél egy ikszbokszot és toljad azon <#hehe>#hehe>
jah és nemkérek több marhaságot(kössz)
Proci:AMD 64 Athlon x2 DUAL
Memó:2GB 800MHZ
VID KARI:Gigabyte GeForce 8600GT 256MB GDDR3 memóval
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"Complete the Forest of Death exam as Rock Lee." -> teljesítsd a vizsgát Rock Leeként.
Azaz rock lee-vel kell teljesítened. Szóval te gondoltad jól. Azt nem tom hogyan kell õt felnyitnod, mert még nem játszottam vele :p
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Van pl ilyen achievment benne, hogy "Rock Lee - Forest of Death Exam: Complete the Forest of Death exam as Rock Lee.", ezt nem is értem egyelõre, lehet más karakterrel is játszani, mint Naruto?