Naruto: Rise of a Ninja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!

2 hónapja már megvan a játék.De nem tudom honnan szerezzem meg a többi karit mert nekem csak ennyi van.de állítólag a 2 stage a karikkal együtt van.

nekem ennyi kari van meg: http://www.youtube.com/v/GDYugAigXqE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tudnátok segíteni?köszi!
sziasztok nemtudja vki hoyg gamecubera hol lehet letölteni a

NARUTO: Clash of Ninja 2
meg a többi narutot meg belachet
Bocsi! Nem az Uzumaki Chronicles-re gondoltam, hanem a Clash of the Ninja-ra!
Hello! Nem tudja valaki, hogy mikor jön ki PS2-re a Naruto Rise of a Ninja, és a Naruto Uzumaki Chronicles 2, vagy ha már kijött akkor nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni? Elõre is köszi!<#confused>
erik10
<#mf1><#banplz><#taps>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Olcsó PS2 game-k: [email protected].
emulátorok at innen lehet letölteni
ha vki kérdi h találtam a válasz az h hangoló progit kerestem gitárhoz és ezt találtam xD
butyokanime
Sajno azt csak neten lehet megcsinálni.Forest of death exam.Máshogy nem tudod.LIVE-ozni kell hozzá😞

PSP & DS RULEZ!

Hali, már majdnem teljesen végignyomtam a játékot csak egy dolgot nem sikerült: azt Írja hogy csináljak meg valami dark forest examot szinte mindegyik szereplõvel. Mi az hogy hogy kell strorymodban karaktert válltani? Még valami mivel a játék végére meghal a hokage hogy kell feltölteni a memory clippeket?
Elõre is kössz a választ!!!<#worship>

ShadowNinja
de igazad van inkább veszek egy xbox 360-at

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

ShadowNinja
és nem létezik valami PC-s átíratja mint annak idején a PES 6-nak???

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

ám bocs hogy ien értetlen vagyok csak még ien téren új vagyok
és emulátort honnan tok tölteni? mer a szoftverbázison nem találok
áhh köszi és azt nem lehetne megoldani hogy a naruto rise of a ninja menjen PC-n?
Fantos
PC-re nincs naruto játék esetleg gameboy advance emulatoral game boyos-at vagy DS emu is van

helo mindenki! valaki küldjön már linkeket ahonnan tok letölteni PC-re narutos játékokat de ne mugen!!! elõre is köszi
ilyen konfiggal esélyed sincs.és amúgyis 3 év múlva már õskövületnek fog számitani a géped...
inkább vegyél egy ikszbokszot és toljad azon <#hehe>
jah és nemkérek több marhaságot(kössz)

nekem jobb a gépem mint a NASA-jé úgy hogy nekem elindulna nem? várj leírom a CONFIGOM
Proci:AMD 64 Athlon x2 DUAL
Memó:2GB 800MHZ
VID KARI:Gigabyte GeForce 8600GT 256MB GDDR3 memóval

Xbox 360 emu? esetleg 3év múlva a NASA gépén

és emulátorral nem lehet használni???

õõ kábé SOHA

hy all vki nem tudja hogy mikor jelenik meg PC-re a NARUTO:RISE OF NINJA?????????????

Csááá pls mondja meg vki honnan lehet leszedni nekem 8 hogy demo vagy nem csak ne torrent legyen elõre is kösztök
testerlnx
Hát 144-ig jutottam a normálban. Meg a soundtrack-jét is nagyon bírom a normál sorozatnak, állandóan azt halgatom 😊 Shippuuden-t még nem láttam mert a normált szeretném lenyomni elötte, de elakadtam...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hixer
Amúgy mennyire nézed, szereted az animét? mármint a Naruto-t.. most már igaz a Shippuuden megy, de az eredeti is nézhetõ elejétõl végéig...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

testerlnx
Mivel csak most néztem meg a multi menüjét így rájöttem a megoldásra 😊 Ráírhatnák a bénák kedvéért, hogy ez egy onlányachívement...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ez egy action adventure platform elemekkel, és a harc benne fighting. Szal jó kis gama mix stílusokkal. Nagyon bejön, rendkívûl szép a grafika is, szal melegen ajánlom nem Naruto fanoknak is...

Hixer
ha jól tudom, ez egy ilyen fighting játék nem? olyan stílusú mint a Mortal Combat, szal van életerõcsík, és egymással szembe kezdtek. Nade akkor miaz, hogy nem tudsz karaktert választani? Gondolom a harc elõtt ki kell választani te kivel vagy és ki ellen nyomulsz. Vagy ha kerrier mód is van akkor valszeg végig kell nyomni naruto-val aztán felnyitsz vmi új karaktert...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Rise Against
na, tömörül a sok angolos.
"Complete the Forest of Death exam as Rock Lee." -> teljesítsd a vizsgát Rock Leeként.
Azaz rock lee-vel kell teljesítened. Szóval te gondoltad jól. Azt nem tom hogyan kell õt felnyitnod, mert még nem játszottam vele :p

Csero90
Úgy csináld mint Rock Lee, azt ésem tudom h õ hogyan csinálja de neked úgykell!

Enosh Chan
Fogalmam sincs, te vitted vegig 😄 Csak hat ha nincs mas valaszhato karakter..

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

testerlnx
Vazz, most már komplett idiótának érzem magam! Mi van? Mi az, hogy úgy ahogy Õ??

Enosh Chan
nem vele! ugy ahogy o! 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

testerlnx
Értem én 😊 De azt nem, hogy hol lehetne Rock Lee-vel lenni... Naruto-val vagyok végig sehol nem láttam, hogy lehetne választani máskaraktert 😞

Facek
Nincs 360-am de amúgy az a feladat hogy csináld meg a vizsgát úgy mint Rock Lee.
testerlnx
Mivel láttam, hogy még nincs téma hozzá gondoltam megérdemel egyet ez a remek játék! Amúgy most nyomom másodszor végig és idáig ez az elsõ 360-as game-em aminél késztetést érzek minnél több achievment pont elérésére...

Van pl ilyen achievment benne, hogy "Rock Lee - Forest of Death Exam: Complete the Forest of Death exam as Rock Lee.", ezt nem is értem egyelõre, lehet más karakterrel is játszani, mint Naruto?