Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vesztettek a Hollandok<#violent><#violent><#violent><#wow3><#wow3><#wow3>
most valahol a spanyolok visszakaptak abból amit 2002-ben "elvettek" tõlük

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Azért az ezüst se rossz..

Solten
Ide reformok kellenek, a nyomorek FIFA total leszerepelt es elb@szta a VB-t...

Na de most mar lesz@rom, szep volt Spanyolorszag, szep volt Hollandia! 😊

Saor Alba

Zenszkij
És SzocsA felkelt az álomból 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

desigo
nah Lengyel-Ukrán EB-ig nem érdekel a foci 😊
Ricsi megmondta a frankót, igazi sportember! <#worship>
[HUN]Crassus
ÁÁÁ GUNDEL beégett😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kazai21
+1

Mi equipo favorito: Real Madrid

Zenszkij
Hagyjuk már ezt a bírói szidást. Az a csapat, aki 115 percig nem rúg gólt, mit vár? Robbent ha kiállítja egy szót se szólhatnak. Megérdemelt spanyol gyõzelem, rossz játékvezetõ, de a hollandok gyengék voltak, nem Webb miatt ment el. Mészáros csapat volt a Holland, mészáros.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Szerintem ezért Tied lesz a tizedik holland sárga. Bár ilyen szövegekért azt hiszem itt 3 sárgát osztanak egybõl.
Ic3 m4n
zárható

Krinyo
bronz meccs jo volt, ez egy szar

2 + 2 év múlva a németek nyernek mindent!!!!
Csak nem képzeled hogy Torres szimulál? (Gundel nem tudja...<#buck> )

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mflex
Grat a Spanyoloknak, egy rakás pénzt nyertek nekem, ugyanakkor meg is érdemelték a sportszerûtlen narancsok ellen!! 😊

What about the forests?

mind a kettõnek volt sárgája nem??!
5w0rdf15h
jah + Eliat feltartotta a két spanyol, ami után ugye közvetlenül jött a gólt érõ akció...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

-moderálva-
[HUN]Crassus
Holland edzõ zsebre vágta az érmet..mekkora paraszt az is

Ha szerintetek olyan szar volt a VB, akkor mi a frászt görcsöltök ennyit az eredményen?
De komolyan, minden hollanddrukker elmondja, hogy mekkora szar volt az egész vébé, aztán véres szájjal vergõdik, hogy de így, de úgy. 😊

Szerintem tök jó volt a vébé, le a kalappal a szervezõk és a csapatok elõtt is, ez a meccs is tetszett, bírói hibáktól minden meccs hemzseg, k*rvára kéne a videóbíró, a spanyolok teljesen megérdemelten nyertek. Nagyjából minden ötödik percben van egy olyan esemény, amire azt mondhatja az ember utólag, hogy "ha ezt másképp ítéli meg a bíró, akkor...", felesleges ezeken lovagolni. Ha az elsõ percben egy esetet másképp ítél meg a bíró, akkor már az egész meccs másképp alakul.
Állítólag végtelen sok párhuzamos univerzum létezik a végtelensok különbözõ emberi döntéseknek, találjatok fel valami masinát, amivel átutazhattok egy olyanba, ahol máshogy fújt a bíró.
én nem errõl a meccsrõl beszélek, hanem az egész VBrõl ^^
WuFraZselic
az Robben volt, nem Sneijder. azért meglehet õket különböztetni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Solten
Es azt hogy lehet elnezni hogy Sneijder(?) rugasa iranyt valtoztatva egy spanyolon a kapu melle megy -> kirugas... Ez utan jott az iniesta-akcio... Bravo a szokasos jatekvezetoi szinvonalhoz.

Mind1, a spanyolok nyertek csak bosszanto hogy ilyen dont el egy fontos merkozest, igaz a 11-eseknek se orulok...

Nem egy meccset dontott mar el ezen a VB-n a biroi impotencia.

Saor Alba

Molnibalage
Hát igen, a spanyolok által nyújtott képtõl sem kell elájulni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

télikabátban mennek kezet fogni 😊

jaaaaaj hagyjuk már.... örüljetek inkább hogy De Jong nem lett kiállítva... meg Robben se

mert elrúgta a labdát sípszó után és az sárga és volt már neki egy!
és iniestának nem volt egy sárgája véletlenül???????
jazzy
Egyetértek.
DeerHunter01
mit szidod a bírót ?
örülj neki hogy a végén nem állította ki Robbent , meg csak egy sárgát adott annak a hollandnak aki mellbe rúgta a spanyol játékost.

\"Erről van szó!\"

passatgt
kifütyülik webb-et😄

arsnl
+1

de ha Elianak befújja, akkor nincs gól, mert nem hiszem, hogy vki ekkora balfasz legyen hogy nemlátja, ez a spanyol válogatott a bírók nélkül nem jutott volna döntõbe az biztos
desigo
meg is tartják maguknak a kupát...
na mire gondolsz?
jazzy
Utólag? Nem utólag hibáztatom csak most írok a fórumra, végig hibáztattam.. Lehet nem egy meccset néztünk..
Molnibalage
Én átalában hollandiának szurkolok világversenyeken, de ez valami gusztustalan volt, amit elõadtak. Mondjuk a spanyolok sem maradtak el.

Ennyire kibaszottul alacsony színvonalú meccset - fõleg ha VB-rõl van szó - rikán láthat az ember. Ennyi nyafogó, reklamáló és színészripacsot a pályán mindkét oldalon.

Ezentúl asszem csak bronzmeccseket fogok nézni. Annak van értelme. Ezen majdnem eladuldtam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

WuFraZselic
Elia volt asszem, de igen. gól elõtt közvetlen 2 JOGOS pontrúgás járt volna a hollandoknak. ha az nincs, akkor Iniesta max a 11es pártbajt dönthette volna el

Sneijdert miért is kellett volna kiállítani?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ha választanom kéne h 1szer megnézni a döntõt vagy3szor egymás után a bronz meccset akkor egyértelmûen a 2.at választom!
spanyolok egyszerüen nem mernek gyorsan játszani, szánalmas nah.
hollandok is ezen a vb-n akkor kezdtek villogni ha gólt kaptak.
uru-német kellett volna a döntõnek, mind iramban,mind pedig jogosság szempontjából is 😊
Rövid véleményem hogy a spanyolok gyakorlatilag egy meccsen játszottak jól igazán,pont a németek ellen,ezen kívül egyszer sem.Ez elég volt a VB gyõzelemhez.
Az meg végképp vicc hogy ettõl van a világ elájulva hogy ezek a félpályán passzolgatnak és ezzel megy el a meccs nagy része.Nem mondom,hatásos,eredményes.Csak nem kéne kitalálni hogy milyen gyönyörû...
A játékvezetés meg méltó volt a döntõn az egész VB-n látottakhoz.Következetlen,hatástalan,összevissza adott lapok,egyértelmû esetek elnézése.Végül a gólba is megint rendesen benne volt,mert a spanyol labdaszerzést egyértelmû szabálytalanság elõzte meg.Nem baj,majd a szurkolók elvitatkoznak rajta ahogy a Fifa szerint kell...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
Hihetetlen hogy egy VB döntõt is az amatõr bíráskodás dönt el... fifa rendesen leszerepelt ismét a játékvezetõi brigádjával együtt.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

desigo
Bobbi Eden megúszta legalább a sok 1000 szopást xDDDDDD
kazai21
Jajj utólag könnyû hibáztatni a bírót ti is csináltatok jó pár dolgot pl: Sneijdert ki kellett volna állítani és amikor mellbe RÚGTÁK Xabit az is ért volna egy kiállítást szóval szerintem nem kell a felháborodás..:C

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
tény hoyg szar volt a vb, minden tekintetben színvonal aluli volt. Reméljük a következõ jobb lesz

a bíró nem adta meg a szögletet amibõl rúgták a gólt a spanyolok! vagy robben sem kapott szabadrúgást!
a bíró végig a spanyoloknak fújt!!!!
Del Bosque tud vmit 😄 az õ idejében a real ragyogott,most meg a spanyolok - bár a spanyolok nem ragyognak csak lõnek 1-1 gólt néhanapján.
mind1. <#vomit>
legrosszabb döntõ volt amit valaha láttam<#levele>
szerintem jövõre már nem is emlékszek rá, viszont az bronzmeccs, az favorit😊
[HUN]Crassus
megveszem azt a Polipot b+ kellenek a lottószámok!😄

DeerHunter01
ugyanezt akartam leírni

\"Erről van szó!\"

jazzy
És még közli Gundel, hogy a Robben kiállítás miatt fognak neki szólni. Valóban, az kiállítás lett volna.. másik oldalról meg 3-4 szöglet, 1-2 sárga.. stb..

Összességében talán jobbak voltak a Spanyolok, gratulálok nekik, szép gyõzelem, nem õk tehetnek róla, hogy elnyomták a Hollandokat. Szerintem.