Samsung E250

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PepsiMax
Sziasztok.Samsung E250-est lehet spécizni?PL. hogy ne szolgáltatós szoftver legyen rajta,meg flash menü is legyen,meg ilyenek 😊

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

bunny1
meg a pc studió sza*rik be folyton.ismeretlen hibát észlel aztá lefagy meg vmelyik képeket amiket telón csinálok nem tölti fel....:Smásnak se jó?

bunny1
én megtom nézni memkarin is.nemtom tied mér nem jó:S
de vkinek sikerült már beüzemelni a javas cuccot??

RS
Az lenne a kérdésem hogy ha én felteszek egy videót a memóriakártyára, akkor mért nem tudom megnézni? Csak akkor birom ha átmásolom a telefonra.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

akyyy
Nem tud valaki headsetet hozzá? autóvezetéshez😛 nem kihbangosító.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

sozs
Az E251-es tipikusan zenére lett kihegyezve, és ez hoz sok különbséget.

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

_Neo
köszönöm 😊
Hi!

Nekem E251-esem van, apámnak meg E250-ese. Az elõbbit sokan szidják, h "szar, mert tökugyanazmintazekettõötven", meg "csak rondább lett"...

Különbségek 😊
- Háttérben futó MP3 lejátszó (ID3 tag szerinti csoportosítással)
- Jad+Jar párossal telepíthetõ szinte bármijen java cucc
- Full (!) animált menü
- RDS-es FM rádió
- Belsõ memória 28 mb
- Jobb kameramenü (sajnos lassabban induló kameraszoftver)
- microsd bõvíthetõség akár 4gb-ig... (nekem 2gb van)
- Teljes képernyõs videolejátszás
- 4db téma
és még sorolhatnám

Tehát szerintem ez BEST BUY!!!
sozs
Az a baj, hogy nem fog minden jáva játék futni a telõn. Pl.: Symbian oprendszerü telókra írt jáva játék nem megy más oprendszerün. Ezért van az, hogy ha wapról letöltesz jáva játékot, az oldal megnézi a jávádat, mit támogat!

Sziasztok!! ÁÁÁÁ felidegesít ez a teló.. Hogy lehet ezen játékot elindítani? Sajnos nincs kábel hozzá. Egy SE K750-rõl küldtem játékot (pl: minigolf. jar , és minigolf.jad-ot is) de hogy lehet telepíteni? én ezt nagyon nem értem már. légyiszives mondjatok valami megoldást. köszi!!!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

sozs
Na de az nem téma, hanem a szoft tipikusan így van megírva. Sajnos azok a szoftok nem mindig mûködnek megfelelõen.

nandorb
jah van alapbol feher meg fekete

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

akyyy
mármint a menüszín.

akyyy
hát van az alap menü, tmobilos, meg gondolom van vodás és ennyi...

de a világon van még ezer meg ezert szolgáltató, aminek kurvajól nézhetnek ki a menüje. és azokat valahogy ráteszik a telora😊

sozs
Na ja, meg Trabantbó Porshe-t csinálni!<#vigyor>

nandorb
Jó volna ha vhogy ki lehetne cserélni az OP rendszerét és egy symbian 9.3-ast dugni belé

sozs
Ha találsz szólj. Ez nem olyan OP rendszerû teló!

akyyy
lehet valami témát vagy valamit beletenni? biztos vannak jók

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nandorb
8db. 0

_Neo
gyári telefonkódot meg tudná mondani valaki? elõre is thx
😄 tuti nem, mert másik telóban szuperül mûködik...
nandorb
akkor a meoria kartya-szar

De formázás után, mikor ismét teszek rá zenét ugyanez történik. Ördögi kör.
nandorb
mert eloszor a teloban kell formazni hogy o kialakitsa a folderokat meg miegymast.Es az utan dobalod ra a zeneket

Sziasztok!
Kingston 1 GB-s memóriakártyát szeretnék tenni a telómba, csak az a baj, hogy nem enged belépni a memóriakártyába. Ha rányomok, hogy választ, akkor megkérdezi, hogy formázás? Igen/Nem... Furfangos módon a memóriaállapoton keresztül meg tudom nézni, hogy mi van a memóriakártyán, sõt még le is tudom játszani, de a lejátszási listába nem tudom beletenni a számokat, mert ilyenkor úgy csinál, mintha nem is lenne benne memóriakártya. Mikor beteszem vagy kiveszem a memóriakártyát észreveszi, és kiírja, hogy éppen mi történt, és fent a kis memóriakártya is ott van. Másik telefonban semmi gond a memóriakártyával. Mi lehet a baja? Légyszi segítsetek.
Elõre is köszönöm
_Neo
ha esetleg valaki még szeretné ezt kipróbálni, csak szólok, hogy törlõdött minden a telefonról. naptárbejegyzések, képek, telefonszámok, és továbbra is kártyafüggõ a telefonom...
megkérdeztem a csapattársam hogy Õ hogy csinálta,és mondta h Neki csak részletek vannak kivágva a számból,és így sok elfér.

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Na és hogy kell?
amit írtam,h hogy tudnám beállítani több embernek különbözõ cshangot

nandorb
mit tudsz?

már tudom 😊

sziasztok!
hogy lehet beállítani több számot csengõhangnak,úgy h majdnem mindenkinek más legyen? mert én csak akkor tudom,ha a zenék a telefonon vannak és nem a memórikártyán,de a telefonon most meg csak 3 szám van és azt írja ki mikor át akarom másolni a telóba a számot,hogy memória megtelt. és így csak azt a 3 számot tudom beállítani :S
Elõre is köszi a segítséget!

nandorb
atconvertalod,a jatekot meg nem lehet szt. memoriakartyara rapakolni es ugy telepiteni.

De játékot szeretnék,a videót meg mp4 formátumban kell 160*120-as méretben átküldeni.
nandorb
letoltod a gepre 3gp. formatumban es rapokolod a telora

Vagyis memóriakártya olvasóval 😊
Én memóriakártyával szeretnék játékot tölteni a telefonomra.Azt már tudom,hogy bluetooth-al és usb-vel hogy lehet,de ebben segítene valaki?
Én meg abban tudok segíteni,ha érdekel valakit,hogy hogy lehet youtube-ról a telefonra videókat tölteni.
SimaSuna
fain 😊

apropó...

nekem a telefonnak ahova a fülest kell bedugni, lassan elhagyom a mûanyagot...a hátlapon hiányzik 1 darab mert ahogy akkut cseréltem szerencsétlenül ment a helyére és lepattant a sarkából 1 darab...
kezd lassulni a menü...mikor hívnak van h nem csörög...
ha beszélek akkor mintha a csatornából beszélnék...

van 1-2 hibája 😊
Juhiii

Mivel nekem is ilyen telefonom van és unatkoztam...jöhet bannernek? 😄

GO GUNNERS!

nandorb
amikor tele van a telo meoriaja akkor a bluetooth nal kerdezi mikor dobalod at hogy akarod-e a meoria-kartyara pakolni,nekem csak az idegesit hogy nembirok siman a memoria kartyara menteni video felvetelt

sozs
Egy kérdés, hát ha tud valaki választ rá. Miképpen lehet rávenni a telefont, hogy a képet, videót a memória kártyára pakolja, ne a teló memóba, és onnan ne nekem kelljen átpakolni a memória kártyára?

nandorb
asszem a *-gal

KAMIONOS KOGYO
csá
az üzenet íráskor kilehet kapcsolni a T9-et???
Ha ki,akkor hogy?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

oké,köszi

nandorb
Biztos jo a kod mert nalam nem muxik
nem hianyzik veletlenul vmi?

Juhiii
simán, mintha tárcsáznál

GO GUNNERS!

ezt hova kell beírni? 😊

Juhiii
kösz, ez tetszik!

GO GUNNERS!

*#8999*8378# (lehet már írták)
írjátok be és be tudtok egy-két dolgon állítani(pl. én feljebb húztam a hengerõt a headsethez)
Sziasztok! Én mutternak vettem karácsonyra ilyet de mindjárt a falhoz vágom mert nem jön le a hátlap!!!!!! Ez nem lehet igaz.ilyet még nem láttam!!!!!!!!<#falbav>