Samsung E250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
az a kerdesem lenne h honan lehet hozza jatekot le szedni es azt del rakni?
bnõmnek van ilyen teloja és sehogy nem tudok felrakni semmiféle java alkalmazást.a forumon leírt kodot nem veszi be.vkinek vmi ötlet?
vki nem tud hozzá egy gyári szoftot ?? mert most vodafone-s van rajta és azt már unom.. 😊
*#52828378#
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Nekem is kezdte most, úgy oldd meg, hogy csúsztasd ki a telefont, dugd be a töltõ kábelét, és a kicsúsztatott részre merõlegesen tekerd fel a kábelt, kb 2-3 szor, tölteni fog😄
Lenne egy kérdésem. Nekem is E250-esem van még nincs egy éves. A telefonomat ha felrakom töltõre csak akkor tölt ha a kezembe van, vagy puha dologra teszem le....mihelyt az asztalra teszem, rögtön abbahagyja a töltést...ha mégis sikerült akkor kb 10 percig tölti aztán kicsuszik egy kicsit a töltõ és nem érintekezik rendesen.....nektek is csinál ilyet vagy csak az én telefonom ilyen...?
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

1. a micro SD kártyát betettem (a hozzá kapott átalakítóval) kártyaolvasóba és a számítógéphez csatlakoztattam
2. az "Other files" mappába bemásoltam a játékokat (JAR és JAD kiterjesztésû fájl is kell).(Ahány játékot szeretnél, mind másold ide nyugodtan).
3. a kártyát kivettem a kártyaolvasóból, miután azt leállítottam, majd betettem a telefonba
4. nekem nem mindig észlelte, hogy bekerült a kártya és van rajta új tartalom. Ilyenkor kikapcs, bekapcs és máris minden okés volt.
5. a "fájlkezelõ" használatával a memóriakártya "Other files" mappájából át kell másolni a játékokat a telefon belsõ memóriájába. Valamelyik fájlon válaszd az "Opciók"-at, majd "Másolás" -> "Telefon"
Ekkor ki tudod jelölni, melyek menjenek át.
A telefon memóriája jóval kisebb, mint a micro SD kártyáé, így azért túl sokat ne próbálj egyszerre.
6. lépj ki a fájlkezelõbõl és a menübõl teljesen
7. írd be, hogy
*#9998*4678255#
(*#9998*install#)
Ekkor elvileg megjelenik, hogy "Aktiválva"
8. ezután megint nyisd meg a fájlkezelõt és az "Egyéb fájlok" között (ahová az elõbb másoltad a játékokat a memóriakártyáról) válaszd ki, melyiket szeretnéd telepíteni.
A játék JAD fájlján kattints OK-t.
Ha minden jól megy, akkor megjelenik egy kis információ (név, verzió, szállító, méret, stb..) és mehet a telepítés.
Utána rögtön indítható is a játék.
9. telepítés után az "egyéb fájlok" mappából és a memóriakártyáról is törölhetõek az eredeti fájlok
Ha több játékot telepítesz egyszerre, akkor a 7-es pontban lévõ kódot nem kell mindig beírni, csak egyszer.
Ma akarom majd kipróbálni.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
játékokat feltenni rá de nem sikerül. Ezt a kódot nem veszi be #*536963#. Köszi
Hogyan lehet JAVA játékot telepíteni memória kártyáról? JAD és JAR a kártyán van.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Én eddig nem jöttem rá, hogy van-e benne mód lecserélni...
You\'ll never walk alone!
You\'ll never walk alone!

hogygyoan kell csinalni?
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
A Nokianal 12345 a biztonsagi kod a tobbinel nemtom csaK ezeket tudom