Koenigsegg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Königszedzs
Amúgy nagyon pofás darabkák 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Csak hogy kérdésem is legyen.. mikor tolnak a seggem alá egy ilyent? 😄 (csak hogy végre nekem is KoenigSeggem legyen)
Gondolom a Jézuskától vagy Miki apótól ne nagyon várjak.
Az rendben hogy van ember, aki idehaza ki merne menni egy ilyen csodával.. no de, akármilyen neves bulira is ezzel menni csajozni? Kiszállni sem mernék, nehogy agyonverjenek a kocsi kulcsokért, nem hogy leparkolni...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(kár hogy ien hue fény vol :S )
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
mikor megláttam a topic címét ilyen jó csajokra gondoltam. könig=király segg az meg ugye segg. <#hawaii>#hawaii>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Veszek egy ilyet, szereltetek rá vonóhorgot és lesz mivel húzni a betonkeverõt...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez meg egyszerûen isteni... 😄
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
habár ezt kocsi nélkül is el tudom még érni 😊
pffff 😄

Átlagfogyasztás (l / 100 km): 14.0
LOL, elmennek a fenébe 😄DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ne offoljuk szét szegény Matthew Prosac elsõ autós topikját!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Na mind1 hadjuk is. Igazából elfér, de egyetértek azzal hogy úgy is eltûnik a sülyesztõben... de elfér a többi 200 mellett.