Lézeres szemmütét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nekem semmi baj nem volt eddig(kopp-kopp)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Aztán lett kontaktlencse -0.75-rõl kezdtem,most 4 év után -1.75 mind2 szemem.Nekem azt mondta a szemészesm,hogy egy ideig még romlik majd,aztán megáll.Sõt én hallottam olyat is,hogy a lencse azért jobb,mert mindig viseled,tehát igazából hozzászokik a szemed.Nincs úgy eröltetve mint a szemüvegnél,mikor leveszed mert nem kell.
Viszont hozzászokik a szemed és ha leveszed,akkor már nem látsz rendesen távolra.
Ettõl függetlenül érdemes,aki nem szereti a szemüveget,vmit mindenképp kell vagy egyiket vagy másikat.Hosszútávon nem lesz jó a hunyorgás...
A lencsénél az elsõ 2 hét kivétel,berakás az nem kellemes,mire rájön az ember,hogy mennyire foghatja meg a szemét stb😊
Utána már tükör nélkül is kitudja venni magának mindenki😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Vajon mért van a rövidlátó szemészek 90%-án szemüveg, és nem kontaktlencse? 😄 Egyébként a szzemészek nagy részét ha megkérdezed mi a véleményük, azt mondják, tartózkodj a kontektlencsétõl.
Nyílvánvaló hogy rossz a szemnek, ha tartósan hozzáér valami...
Viszont nekem hihetetlenül szarul áll, olyan anti-szemüveg fejem van 😄 Ezért képtelen vagyok úgy emberek közé menni hosszú távon :p
Ha rosszabbodik, lehet bevállalnék egy ilyen mûtétet. Csak szemüveget ne kelljen tartósan a fejemre raknom, brrr...
egy volt osztálytársamnak szemtengelyferdülése volt, azzal operálták, de már 10 éve. Õ akkor azt mesélte, hogy nála benne is hagyták a tût az alsó szemhéjánál, mert amikor megmozdította a fejét, akkor látta ahogy felbillen😊)) ennek okát nem tudom, de mi röhögtünk rajta😊
The Matrix has you...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
csak régen is nyilt egy ugyanilyen nevü topik, kedvencekbe is benne van, ezért szólok. tudom hogy a keresõ nem müködik, de ha megfigyelnéd, tudnád, hogy x dátum után nem lel csak. az elõzõ lézeres topik meg elõtte nyilt, keress rá a lézeres szóra, látod hogy ott a másik, pont
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak utána azért kicsit szar lessz, olvastam vagy 6 hónapig 100% os UV szürö napszemüvegbe kell járni meg ilyenek
Szerintetek miért LÉZERes szemmûtét? Ilyenkor semmi tût nem nyomnak a szemedbe.
Amúgy is, a szem nem érez semmit, belenyomod a tolaldat, nem fog fájni, max mentálisan. Erzéstelenítõt ennek ellenére is adnak.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
én 2 es szemüveget hordok. tudom nem erös de a légiohoz muszály lenne megcsináltatni! bár olvastam egy légios fórumon hogy csak egy bizonyos dioptria számig gond a szemüveg és sztem az enyém még nincs benne 😊 szoval nyugodtabb lettem.de azért még gondolkodom a mütéten
Egyébiránt én is szemüveges vagyok, közelre nem látok, de még sose gondolkoztam el azon hogy akarnék e ilyen mûtétet, állítólag még javulhat a szemem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"