PlayStation 3, mint jelszófejtő
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magamból nem indulok, a pécét nem játékra tartom. Majd ha hülye leszek, a tucat klón szarokkal nyomulni, kergetni az aktuális patcheket meg drivereket. 😊)) A pécés játékipar agyhalott zombi vagy 5-6 éve.
De te ezt úgysem értheted, hiszen nem játszol a gépeddel. 😊)
De te ezt úgysem értheted, hiszen nem játszol a gépeddel. 😊)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
nem tudom mi igaz belõle, de valami olyasmit hallottam már, hogy belefér a 3,5 ös vinyó is... ha ez igaz akkor talán még 1TB os vinyó is belemehet..
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
És mekkora/hány vinyót lehet belerakni az 1 db-on kívül ami 40 vagy 80 giga???
Miért is,
Játszani tudok rajta, van film, kép, zene lejátszási lehetõség, telepithetsz rá linuxot , amivel egy kolléga cd is írt már, lehet netezni , Ps3 nem egy egyszerü konzol csak , egy media Center
Játszani tudok rajta, van film, kép, zene lejátszási lehetõség, telepithetsz rá linuxot , amivel egy kolléga cd is írt már, lehet netezni , Ps3 nem egy egyszerü konzol csak , egy media Center
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Szeritnem a 95öt szépen írd át 20ra és ne magadból indúlj ki.
A sokoldalúbb PC otthoni usereinek 95%-a játékra tartja és fejleszti félévente a gépét. 😊 És táplálja a "miért fagy a nfs" és "miért rángat 8600GTX-en az aktuális konzolos FPS átirat" topicokat. 😊
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
igaz de a PS azért lett fejlesztve hogy játszani lehessen rajta!
elsõsorban😄
elsõsorban😄
Éppenséggel a Folding@Home kapacitásának felét PS3-ak teszik ki.
A jövõ héten egy ilyen cikk is meg fog itt jelenni :
A SETI a géppartkját lecseréltem PS 3 ra <#banplz>#banplz>
A SETI a géppartkját lecseréltem PS 3 ra <#banplz>#banplz>
Hmm, réges régi hír: Saddam PS2-eseket vásárol, több ezres nagyságrendben 😊 A játékkonzolok jók, mert mélyen áron alul adják õket a játékgyártók, és általában high-tech-et nyomnak bele hogy évekig kitartson.
na igen.. van benne számítási potenciál..
← ElőzőOldal 2 / 2