Battlefield: Bad Company
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Evo:oks megvagy😊
xbox live: mathexx A versenyt néha milliméterek döntik el. Néha betűk:///AMG
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Valamikor lehetne valamiképp egy privát játékot tolni magyarok közt. PS3, és X360-asok eggyütt tudnak játszani? Vagy külön serverek?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Nekem nem laggol,mondjuk az UK-bol jatszok.X360 es Cujo HuN a nickem ha valakit esetleg erdekel
<#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
Egyébként lehet akkor csinálni külön szobát friendlist-rõl?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Anno a 2 is tele volt ilyenekkel...<#szomoru1>#szomoru1>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
de most nehogy elkuldjetek a halal faszara hogy akkor menjek codozni ha nem jon be a bf2... en csak leirtam a velemenyemet a szkriptelesre!
mikor bemegyek egy hazba ugy visszhangzik minden mintha egy barlangban lennek.. tiszta gaz.. es optikai kabellel nyomom DTS ben..
az a baj ami felidegesitett hogy az elso reszen ahol jott egy tank es a hazak koze jott be.. ott probaltam bujkalni de mindig megtalalt a tank.. masra nem lott csak ram.. de az emberek is csak engem talaltak be a tarsaim meg annyit ertek mint egy csapat napkozis.... szal kb azt se tudtam merre nezzek.
Ennek a játéknak is kell vagy 3-4 patch mire játszható lesz....
amúgy ki hány pontnál jár???<#alien>#alien> én kb 16800 körül
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
de a cod jobb egyértelmû de ez a game hozott egy kis újdonságot a nyárra.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Szerintem egészen jó.
Itt van két idézet a wikipédiáról:
"A katonák nem a hazájukért, vagy bármilyen magasztos eszméért (a náci rabiga elpusztításáért), harcolnak, hanem saját magukért. Ezeket az embereket semmibe vették, alig ötven dollár a zsoldjuk. Az amerikai és szovjet háborús filmekben a katonák fess és jóképû fickók voltak, itt azonban némi testi hibával megáldott, nem éppen vonzó külsejû fiúk vannak, akik már javakorabeliek és öltözetük is némileg elhanyagolt."
"A szereplõk és számtalan szituáció rendkívül humoros, úgyhogy ez a film több fontos dolgot egyesít magában."
Szerintem ez a játékra is igaz és én kifejezetten örülök neki, hogy nem egy szokásos háborús maszlagot kaptunk már megint....<#szomoru1>#szomoru1>
Ellenben a multi sokkal élvezetesebb számomra(COD4-el 192 órát nyomtam kb),bár animációban,grafikában elmarad a COD4 mögött,de maga a harc sokkal jobban hasonlít igazi harcokra....A sokkal jobban elõtérbe kerül a taktika,sokkal kisebb hangsúly van a közelharcokon,és fõként rengeteg variáció van a jármûvek és szétrombolható épületek miatt...A rápattintott DTS hang(ami új etalon sztem) meg gyakorlatilag bõven kárpótolja a grafikai hiányosságokat,ráadásul iszonyú jól lehet a segítségével tájékozódni....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
jelenleg ameddig eljutottam elegge unalmas. .szinte semm iujdonsag azon kivul hogy nem lehet elbujni rendesen a tank elol mert szarra lovi a hazat.. ezenkivul a helikopter halal gagyin allt a levegoben.. vagy 3 percig neztem ahogy lottek egymast egyfolytaban.. semmi nem tortent csak lottek egymast es lottek es a helikopter egy centit nem mozdult........
ezenkivul a tarsam szartsem csinalnak... nem segitenek nem olnek meg szinte semmit.. egymas mellett allnak az ellenseggel mikozben az ellenseg engem lelo par lovesbol...
az ellenfel szinte ki se latszik a bokrok, fak meg domb mogul.. azt se tudom hova kell loni de o lo mint az allat...............
akarhova megyek SENKIT nem lehet meglepni mert ahogy a teruletre lepek tudjak hogy ott vagyok....... ez nektek ubereli a codot???????????? NAHNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon messze van a codtol.