Battlefield: Bad Company
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az 50-es skálán ma 7-es vagyok... holnapra ez valószínûleg javulni is fog, mert ma sokat és jól játszottam....
a max pontra én se emléxem, de volt már egyszer kétszer h dupla annyi pontom volt mint a másodiknak..... persze ehez szerencse kell, jókor jó helyen jó fegyverrel...
dog tag-ek száma? nekem 250 körül van, eddig csak 3-at tudtam elszedni egy játékostól...
Xbox Live: Lunatic HUN
A sniperekben az a legjobb hogy észrevétlenül a hátuk mögé lehet jutni és beleállítani a kést a hátukba. <#hehe>#hehe> De amúgy tényleg izgik a sniper párbajok is. De a legjobb az volt amikor vagy 5-6 sniper campelt egy hegyoldalon egy kb 10 méteres részen belül. Egy tankal könnyen kiirtottam õket...
Nektek mennyi volt a max pontotok? Meg most hányas szintûek/rangúak vagytok?
PSN ID: csizmaziakiki
mert most max. csak lebegünk mint nyugdíjasok a termálvízben...
akit érdekel, msn: coldf kukac vipmail pont hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
én a "sniper párbajt" is szeretem, észreveszek egy ellenséges snipert, természetesen bemérem a fejét, és néha érzem, tudom, h pont most õ is engem mér be... aztán aki a gyorsabb... néha látni egy "villanást", akkor már tudom h vesztettem.... 😊 , bár ha gyengébb az ellenfél fegyvere, az életerõbõl marad úgy kb 10 egység... akkor még menthetõ a helyzet... de utána meg kereshetek egy medic-et... h tápoljon fel... szerencsére sokan már jönnek is és adják az egységcsomagot... "ingyen pontok"... de van aki baxik segíteni, ilyenkor elkezdek mellé lõni, ha nem veszi a lapot, akkor kicsit belelövök, ha ez se segít akkor fejlövés vagy leszúrom mint egy disznót... nem érdekel a mínusz pont... XD
A Motion Sensor-ral nekem nincs bajom, de én limitálnám az egy csapatra esõ mesterlövészek számát. Nagyon nem szeretem amikor egy 24 fõs csapatból 20-an mesterlövésszel vannak, aztán kialakul egy állóháború. 😞
Volt már olyan, hogy a csapatom nagy része mesterlövészekbõl állt és amikor kinnt izzadtunk 3-4-en a frontvonalon, aztán kellett volna a segítség mindenki b@szott rá, mert a mesterlövészeket teljesen lekötötte a camp-elés... <#idiota>#idiota>
nagyon szeretem amikor eltalálok vele egy kisebb jármûvet és az tesz a levegõben egy szaltót... XD
-kedvenc jármû
-mit változtatnál meg a BC2-ben
conquest , bár nagyon ritkán játszom evvel a moddal, de ott a Acta Non Verba, valami brutális, imádom, ott is lehetne játszani egy kis rövid gold-t....
only Recon.
Name Kills KD Ratio Shots Fired Shots Hit Accuracy Time Headshots
M95 130 5.909 568 224 39% 6hr, 38min, 34sec 71
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
assault- m16, an94, xm8
support- m60, mg36
spec- pp2000, uzi, ump
sniper- m95( néha vss)
demolition - usas12
ált. mindig a goldos játékmóddal játszok... a conquest, csak ha nagyon nincs jó szerver és csak unalomból és a pályák miatt...
már nagyon várom, kiváncsi vagyok rá, mennyire lesz más...
igaz még a BC is nagyon aktív nálam...
most a "One in a Million: Hit hostile helicopter with laser designator"-val szenvedek.... de már megvan a megoldás, nem online játék közben, hanem az offline játék, legutolsó pályáján kell vele próbálkozni, amikor le kell vadászni a helikoptert...
de a kedvencem eddig a Darwin's Parachute...😊
Te komolyan azt hitted, hogy regisztrálsz és rögtön kapsz beta key-t? 😄😄😄😄😄
Na a viccet félre téve, le van írva, (elméletileg el kellett, hogy olvasd), hogy beta key-t csak idõszakonként adnak ki és akkor sem mindenkinek, szal ha eljön a következõ "beta idõszak" akkor majd kiosztják a kulcsokat és reménykedj, hogy te is kapsz.
Én ~2 hónapot vártam. 😉
pl.
taxi wildcards - 5 percig kell utaztatni egy személyt... mostanában probálok hosszabban, lassabban menni , de mindig megunják... meghallják, h bemértek, egybõl kiszáll...stb...
meg kell hívnom egy személyt a játékba...
ma dálután elérhetõ leszek a Live-on, akinek van kedve beszerezni ezeket a dolgokat, vagy csak játszani akar, keressen meg, thx
Itt kell belépned és regisztrálnod meglévõ BF játékodat, VIGYÁZZ, azzal az EA regeddel kell belépned amihez Xbox LIVE vagy PSN ID van hozzárendelve!
Régi BF játékot már 1000Ft-tól kapsz (1942) vagy kérd kölcsön havertól (vagy esetleg jelentkezz a Heroes bétájára). 😉
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Link
már azt hittem megjött az eszük, és "odaadták" azokat a fegyvereket amik már megszerezhetetlenek... játsz a demóval, rendeld elõ a játékat...stb...
az elején természetesen végigpörgettem a single részt, röviden és tömören: szánalmas
a társaim SEMMIT se csinálnak, az ellen pedig CSAK rám lõ, de kapásból mint old shatterhand, nincs az h odalopakodok és megmutatom a késem pengéjét, már a pálya másik végébõl észrevesz, pedig még csak egy pixelt látott belõllem... némelyik pályán a "life 2" volt a kedvenc fegyverem... ugráltam mint egy hülyegyerek és szurkáltam magamba a cuccot, a tankok pedig utánam jöttek mint a libák... de a kedvencem, csapatszállítóba beugrunk én és a max. kõ papír ollózni tudó társaim, közben jön a heli és én a mezõn körözök, h kikerüljem a rakétákat, több kevesebb sikerrel.. vagy amikor a társaimért mentem a hegyre, lefelé a csapatszállítóval olyan nyílegyenesen mentem le a hegyrõl, mindenen át... hamar meg is lett az erdõpusztításért a pont... 😊
de ahogy más megjegyezte a single, nem más mint egy tutorial, vagyis hogyan kezeljük a játékot...
durván 3 hete szívom már a többiek vérét, sikerült kiszabadulnom a Live-re... az már egészen más, imádom...
szerintem nagyon szuper lett a multi, de tényleg sokszor csak a szerencse (ill kikapott csapattársak) dönt... de elkellene már egy map pack , persze , persze, óriásiak a pályák, de azért már kéne valami...
amit viszont nem jegyeztetek meg, de nekem nagyon szemet szúrt, h a sniper kollégák, igen, igen, kempelõs köcs*g vagyok én is!! (többnyire - pálya függõ) XD , nem használják azt a kis "pontos labdát" (Dévényi Tibibácsi után szabadon...), pedig az a többieknek elég nagy segítség... csak ott "ülnek" a bokorban és csodálkoznak ha késbe futnak.... így fordulhat elõ h felfutok egy padlásra és simán begyüjtök 2-3 dögcédulát... persze engem se kell félteni, én is osztogatom a saját cuccomat elég rendesen... 😉
szóval nekem nagyon bejött a game, még mindig ajánlott megvenni, mert nagyon jó még a szerver...
kiváncsian várom a 2 részt... bár így elsõre az nem más mint egy "map pack"...szerintem....
probálok minél hamarabb kikerülni Live-re, ágyutölteléknek 😉
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A legtöbb kárt természetesen a rakétavetõ és a tank okozza, de ottvan még az Artillery (tüzérség) ill. a Mortar Strike (aknavetõ). De jó kezekben a helikopter is pusztító tud lenni. 😉
kösz de ha már nyáárra ígértek 1943-at akkor addig még elelõjátékozok az AIX-szal <#mf2>#mf2>
a rombolásra úgy voltam kíváncsi hogy milye/mekkora robbanás mekkora lukat csinál az ojjektumon : gránáz,c4,tank,RPG,stb ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯