Nokia E51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
azóta voltam szervízben, egy olcsó mütyür alkatrészt (oldalkeret) lett rendelve hozzá és azon van az a gomb takaró is

púúúúú

Talán telefon szervizes bolt, az az pl. felém a használt telefonos boltok szervizt is csinálnak. Gondolom az ilyet meg tudják oldani talán.
n3whous3
beírom oda is akkor, de azért remélem valaki tud itt is válaszolni :)

púúúúú

Ezt ajánlom: #283
n3whous3
Hi, ma vettem egy ilyen telót. Az lenne a kérdésem, hogy a bekapcs gomb feletti részt hogyan lehet/lehet-e cserélni? Használtan vettem és természetesen a gumi rész elég szar állapotban van :C

púúúúú

Divizio88
kosszi de kozbe sikerult telepitenem...:P
memoria kartyam meg nincs.2gb-om lessz
a napokba ...remelem eleg lessz mindenre

HIP-HOP ARAD

Ha van memóriakártya a telefonodba, akkor USB -> PC: rámásolod a cuccot amit telepítenél, Telefon Fájlkezelõbe Memóriakártya kiválasztása és megkeresed a telepítõ fájlt és OK.
Divizio88
Segitsetek pls...
Nem tudok tenni a telomra dolgokat:(
A pc suite nem nem tudom telepiteni.
Egyszeruen nem indul el 0% maard mindig.
Valami mas adat transferes progi nincs ....
<#szomoru1>koszi elore is ....

HIP-HOP ARAD

Divizio88
koszi nagyon szepen...:D

HIP-HOP ARAD

http://www.nokiaprogramok.hu

Itt regisztrálsz és megkeresed a Nokia E51 fórumot, sokmindeni megtudhatsz.
Divizio88
Sziasztok...:D
Mondjatok nekem is par hasznos programot..:D
Ma vettem en is egy ilyen telot...
Jah es meg par szot arrol, hogy mit is jelent az
a kifejezes, hogy "symbian"....koszi elore is...

HIP-HOP ARAD

Csak érdeklõdök, hogy csináltad ?
Frosty01
megoldódott.

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
Hello!

A kérdésem a következõ lenne: hogyan tudok névjegyzéket, meg mindent az e51es nokiáról e52-es nokiára átmenteni? komplett az egészet, mintha csak oda teremtenék:) válaszokat privátban is megköszönöm minél hamarabb!

practitioner of the forbidden arts of death

e72*

szerintetek érdemes e51rõl e71re frissíteni?

igen, ad hangot

már 1 vonásnál sír a szája áramért, tehát nem hiszem, hogy baj lenne, ha feldugnád, én van mikor alap mínusz 2 csík után is felrakom, ha tudom, hogy másnap 6 órát zenét hallgatok majd rajta

Sziasztok.

Amikor merülõ félbe van a Nokia E51, ha be van kapcsolva a figyelmeztetõ hangok, ad elvileg hangjelzést?
Ahogy észrevettem eddig (most töltöm még csak harmadszor majd), csak egy pillanatnyi szöveget ír ki, legalábbis azt hiszem errõl, hogy merül (elolvasni se tudtam eddig gyors eltûnt).

Amúgy amikor már csak 1 vonás van a töltés jelzõnél akkor egybõl mehet már töltõre?
Hogy ajánlatos töltögetni?

Köszi elõre is a válaszokat.
Maco13
új accountot kell lérehozni, ahol meg tudod adni az msn-es és skype-os neved+jelszavad, hogy be tudjon léptetni.

Arra amugy figyelj, hogy ha nem vagy WLAN-ra csatlakozva, akkor kérdés nélkül felmegy GPRS-re...
NimBuzz v2.0 S60v3.sisx:

Sign in - ez lenne 1 belépés. Ide kéne MSN, Skype név jelszó? Hát nem megy.
Create new account - itt új létrehozása, de mit? Próbáltam létrehozni is itt, de nem engedett.

Hogy van ez ???
Maco13
Külön telepített MSN-t meg Skype-ot nem használtam, ez a NimBuzz egyszerre kezeli õket, amikor felrakod meg kell adni az azonosítóidat mindkettõhöz, és egy listában látod az összes msn-es és skypeos ismerõsödet.

Operát szintén csak ajánlani tudom, nekem is az van, és tud magyarul. Az is rákérdez hogy milyen kapcsolatot használjon, nem kapcsolódik magától GPRS-re, ha WIFI-vel vagy csatlakozva, tudod azt használni.
Olyasmit láttam fórumon írva, hogy Opera böngészõt jobb használni.

pl.http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1

Pl. melyiket ?
Talán van magyar is !
Wifi -vel használva mi a menete, itt is rákérdez !
Köszi az infót !

Pl. ezt találtam legfrissebbként ami Nokia E51-re is jó:
NimBuzz v2.0 S60v3.sisx

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1

Ez jó ?
Amúgy nem tudnak ezek magyarul, mi!

Tehát azt írod, hogy azt a net kapcsolatot használja Skype, MSN amire épp csatlakozva vagy pl. WIFI. Ez akkor igaz a külön telepített Skype, MSN-re is ?

Köszi elõre is a választ !
Maco13
Hali!

Én a NimBuzz nevû progit használom, ami be tud jelentkeztetni egyszerre msn-re és skype-ra is.
Netre nem kérdez rá, amivel épp csatlakozva vagy azt használja, akár wlan, akár gprs/umts.

Sziasztok.

Felraktam a Nokia E51-re Skype, MSN-t.
Csak WIFI kapcsolatnál szeretném használni õket. Hogy kell?
Csatlakoz / Wifi varázsló és ha itt csatlakozok valahová és utána a Telepítéseknél megnyitom Skype, MSN-t, akkor Wifi fog menni?
Vagy ha így nem, akkor, hogy kell?
(nehogy véletlenül a rendes internettel használjam õket)

Köszi elõre is a válaszokat.
(bocsi, de még amatõr vagyok ezen a téren)
Talán Itt érdeklõdj, talán elõbb kapsz választ.
repvez
Hali
Segitség kéne a sport trackker nevü progival kapcsolatban.Most mentem vele egy hosszabb bicikli turát tökéletesen müködött és rögzitette az adatokat,de ha a google earth formátumba szeretném menteni a gépemre akkor a google earth hibával kilép . enélkül a fájl nélkül jol megy.
Egy éve ugyan igy csináltam mindent akkor minden gond nélkül sikerült visszanéznem a GE-ben az utvonalat.
Most 2 lehetöség van vagy a GE 5-ös verzioja nem szereti vagy a sport tacker rosszul csinálta a fájlt.
Mit tudjak csinálni hogy sikerüljön visszanéznem az utvonalat a számitogépen is.

E51-es telon van és kb egy éves talán 1.5ös sport tacker.esetleg hogyan lehet ugy felrakni a legujabb Sport trackert hogy az utvonalak adatai megmaradjanak a telefonba?
Köszi elöre is

5c0rp330n
az, hogy a kurvaisten basszon ketté, te mocskos féreg.

Kolpi
Csá!

Letöltöttem egy filmet a telefonra, de a film 9.db. 10 perces részbõl állt. Milyen progival lehet összerakni egybe?
Köszönöm a segítséget.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

5c0rp330n
miért akarod náluk venni? függetlennel sokkal jobban jársz.

Darukezelõ
Mekkora szarság már, hogy a Pannonnál csak számlás elõfizetéssel kapható. <#duma><#duhos2>

5c0rp330n
attól biztosan nem kéne csinálnia..

Rage47
Szignózni ugyanúgy lehet vele (hack amúgy mégjobb, és könnyebb...).
én is erre gondoltam de nem! híváslistában stb nincs bent a kontakt, nade az lehet hogy ha 2-3-4...sms van ugyanattól a személytõl akkor is ezt csinálja
Üdv:

#250-es bejegyzésemben írtam a telefonom burkolat contact hibájáról. A T-mobil szervizesei szerint ez ilyen. Nem nyugodtam bele, elég gáz, hogy egy 60k-s telefon 3 hét után nyekereg, nyikorog, csörög, csattog.

Bevittem a Nokia szervizbe, ott azonnali szervizbe küldést javasoltak, jelenleg is ott van a készülék. Várom, hogy mi lesz vele.

A lényeg: A Nokiában mondták, hogy a burkolat cseréje mellett, új szoftvert (v300.34.56) is tesznek a készülékre. Kérdeztem, hogy muszáj e, nekem bõven jó az elõzõ verzió. - Szoftverek szignózása szempontjából ugye nem mindegy. - A válasz szerint, ez a szervizeléssel jár, kötelezõen rakják rá sz új szoftvert. Ez tényleg így van? Ha kérem, ha nem?!

5c0rp330n
vszínûleg kétszer van bent ugyanazon a telefonszámon a kontakt, ilyenkor egyiket sem írja ki. meg kell keresni h melyik az és kitörölni.

srácok sziasztok, lenne egy kis problémám, nem vagyok nagy symbian fan évek óta nem is volt ilyen rendszer a kezeim közt de egy ismimnek lenne egy olyan problémája e51-el hogy fogadott sms-nél a telefon csak a számot írja ki a nevet nem pedig bent van kontaktok közt és mivel rengeteg üzenetet kap egy nap ez eléggé idegesítõ. Megoldás?
Köszönöm az infókat, tesztelem az új szoftvert.
Rage47
az alapján, amit meséltél alap, mivel a nokia sz*r anyagból készítette...
az új szoft.-ban van 1-2 újítás(prohardveren a fórumban találsz infókat), plusz állítólag kevesebbet fogyaszt a teló.
házilag is lehet simán frissíteni(én mindig így szoktam), csak kövesd az utasításokat, amiket az uptader kiír..., ja és ne felejtsd elmenteni az adataidat Nokia Pc Suite-tal
Az új szoft. mivel több mint az elõzõ? Érdemes frissíteni? Ha igen akkor házilag érdemes, vagy inkább bízza az ember a szervizre?

A nyekergés akkor elvileg alap? Lassan úgy nyikorog a telefon 3 hetesen, mint egy 10 éves Rubik-kocka. :)
Rage47
nekem is nyekereg a bal és jobb navigomb, de nem izgatott, SE-nél ez alap volt..:D

amúgy T-s készülékekhez a héten jött ki 300-as szoft.
Hello!

Én is "boldog" tulajdonosa vagyok egy e51-es készüléknek. A T-nél vettem kb. egy hónapja. Kibontás után pár perc múlva feltünt, hogy a jobb oldali nav. gomb rettenetesen nyikorog. Mint kiderült nem a gomb, hanem a kijelzõ nem illeszkedik rendesen. Mivel még cseregaros volt a teló visszavittem a Westend-be, és szó nélkül cserélték egy új készülékre, mondván selejtes a készülék.

Na eddig OK is a dolog.

Az új készülékkel minden OK volt, kb 3 hétig. Amikor is a bal oldali gomb, és a jobb oldali hangerõ gomboknál iszonyatos nyekergést produkélt a telefon. Pedig egy speciális E51-es készülékhez gyártott bõr tokban hordom, tehát nem is porosodhat, stb. Visszavittem újból a szervizbe a Westend-be. Mondták, hogy felesleges visszaküldeni a Nokia-nak, mert nem csinalnak vele semmit. Ez sajna ilyen. Annyit csináltak, hogy elõ-és hátlapot cseréltek, melynek hatására kicsit jobb lett a helyzet. Mondták, hogy ez nem tart sokáig, mert újra nyekeregni fog, mivel a telefon 95%a mûanyag, és a Nokia mostanaban szarik arra hogy jól legyenek összerakva a telók, tehát ez majdnem minden készüléknél elõfordul.

Hazavittem a telefont, és 2 óra múlva az új elõ -és hátlappal is elkezdett nyekeregni a telefon kétoldalt.

Eléggé elkeserítõ, mert egyébként egy fasza telefonról van szó, tényleg 10 pont. De emiatt rengeteget veszít az értékébõl.

Valakinek valami ötlete a nyekergés megszüntetésére? Nagyon megköszönném!

Üdv.:

P.
5c0rp330n
jóféle.

Rage47
Nekem nagyon nagy elõrelépés. Elõtte egy K800i-m volt, és még most is csodálkozok, miket tudok kihozni egy okostelefonból.:) Nagyon testreszabható a különféle progikkal...
Szerintem gyors is, és elég jól bövithetõ a memória. Netezés közben a "kis" képernyõ és a qwerty hiánya nem zavar, annyit nem netezek vele...
sziasztok... most adtam el az N95 telomat, az oka az volt, hogy elég lassú telefon,meg nem sokáig birja az Akku sem,meg valahogy nem jott be a kulsején kivul semmi. Gondoltam veszek egy E 51 et,igy pénz is marad,telefon is lesz... mi a véleményetek errol a telefonrol ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok!
Nekem is van egy nokia e51-esem. Az a gondom, hogy kikapcsolás után a másnapi visszakapcsoláskor nem az aznapi dátumot mutatja, hanem az elõzõ napit, ez nekem gond az ébresztõ beállításnál.
Kérlek benneteket, ha valaki tud segítsen.
Köszönöm
Helló!

Van egy Nokia E51-esem. Sehogy sem tudom kikapcsolni a be- és kikapcsolás adott hangot. Tud valaki erre megoldást?

Köszi elõre is!

Fazy
leoon
a rezgés erõsségét nem lehet valahogy növelni? mert ez így nagyon gyenge...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Rage47
ezen a 3 linken találtok programokat, leírásokat.
link1
link2
link3