Mobilt nyugdíjasnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen a kép is és a gombok is elég nagyok 😄
De pl. digifényképezõ, bluetooth, webböngészõ, meg minden extra vacak egy nem techgeek idõs embernek tök fölösleges.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
iPhone 3G
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Sõt még vodánál is van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
S40(platform) viszont szerintem jöhet, még nagy felbontású is, pl van a Nokia 6131, az egykor azért volt különleges, mert 240x320 felbontású kijelzõ, viszont egyszerû rendszer, többször volt már a kezemben, bazi nagy betûkkel ír. Ja, és a gombjai is jó nagyok. De összecsukható, viszont állítólag az egyik legjobban sikerült mechanikája van, szóval nem fog szétesni.
Szerintem is mindenképp színes kijelzõst, a fehér háttér miatt. De létezik már olyan fekete-fehér, ami tényleg fekete-fehér, szóval fehér a háttérvilágítás.
Amúgy egyik nagymamámnak egy 5110 van, elvan vele, 1-2 éve vett 20000-ért magának egy 2xxx valamit, egyszerû színes kijelzõs telefon, viszont azt mondta nem tudja kezelni, úgyhogy visszarakatta a SIM kártyáját az 5110-be, és azt használja még mindig 😄
A másiknak meg egy 3310 van, már SMS-t is tud írni rajta 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nice legs. what time to open?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
apám ma cserélni akart velem telefont (enyém n70, övé e50), mert nagyobb a képernyõ, és jobban látja a feliratokat. (nem mint ha nála ez számítana még)
bár a gombok elég kicsik, és a symbian is elég bonyolult, bár nyugdijas már nem foglalkozik symb. progikkal, csak telefonál, meg nagyon nagyon profi nagypapa/mamaként smst is küldd.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor én utóljára láttam ennek az árát majdnem szívinfarktust kaptam😄
Akkor mitcsinálna szegény 75 éves nagypapám?😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak gondoltam hátha van vkinek tapasztalata is.😄
Mondjuk nem hiszem hogy ide túl sok öregember járna de biztos van itt olyan akinek van nagyszüleje és annak mobilja.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
még egy kezdetleges 256 szinû kijelzõ (pl:s55) is sokkal könnyebben olvasható mint egy "zõdszar"
HP+
Szóval az lenne a kérdésem hogy,mivel közeleg a karácsony és nagyapám szeretne egy mobilt venni úgy gondoltuk meglepjük eggyel.
Mivel édesapám céges simkártyájához még lehet rendelni egy társkártyát ezért elõfizetéssel szeretnénk a vodkafonnál.
De ugyebár mivel nem olyan jó már a szeme egy idõs embernek az lenne a kérdésem hogy ti milyen mobilt ajánlotok aminek elég nagy a kijelzõje és a gomboon a felirat?
Ja és persze könnyen kezelhetõ legyen.
Válaszotokat elõre is köszönöm.