Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
(Ez a kérdés a gamer365 játékban)
THX
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ne nyomd túl agresszíven, higgadtabban, precízen lassan tanuld be, aztán idõvel hozzászoksz.
Na akkor mi lesz azzal a tizessel?:)
PSN ID: Lord_Mortanius
PS3 ID:ggeerryy87
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Nekem az nem tetszik, hogy egy olyan egyszerû kombinációt mint egy negyedkör elõre majd gomb nyomás, ha szerencsém van kb. harmadjára adja be. Az Ultra és Super kombók meg kb. 5-6-ára jönnek be. Közben ugye az ember ujja is szétmegy teljesen. Vannak olyan Super és Ultra kombók amiket valószínüleg soha nem fogok tudni megcsinálni, ilyen Zangief, Vega és Guile kombója.
1. Mondom neki ugrok a gamének Ryuval hisz úgyis tudok vele..hmm normalba, menni fog ez nem nehéz :D,Seth emberkéig minden oké volt, de az a köcsög annyira táp hogy (aaaaarrggh asdasd faxom bele..)30x próbáltam de ahh szval legkönyebb fokozaton kell végig nyomni.Aki ezt megcsinálja Hardest-en annak adok 10 ezer forintot :D !
2. Kurva keveset tudnak az emberek,alpha 3-hoz képest,eddig az össze haverom csalódott benne (SF fanok),hama megunhato ! 1 nap alatt beszereztem mindent (már vért izzadtam..):D
PS3/X360 user: Infernohun
Hivatalos OST a játékhoz. Ide is berakom a remindert:)
Street Fighter IV OST
No meg egy minta.
Kitartás deep annál nagyon gyönyör lesz :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De tényleg megjelenés az Feb.20-24 kb nem ?
Egyik ismerõsömnek flashelt az X360 gépe.....és õ már azt mondja nyomja...wtf???
Mikor is jelenik meg ?
Louis Cyphere: ez az oldal meg nagyon állat XD ahogy néztem tipikus félkör-körös téma lesz :)
Street Fighter IV mozgások, tippek, információk
Haverok, Buli, Fight Club!
Szóval akkor lehet az határozza meg hogy az én esetemben melyik storon vagyok fent ?/ps3am van/
Meg is heszelek egy pár gameplayt
Haverok, Buli, Fight Club!
Az a bajom hogy rettentõ rövid a story mod, DOAnak pillanatok alatt vége lett, pár óra volt, az összes karit kiunlockoltam.
Dragon Ball valamivel ötletesebb storyval bírt, ambõl még tripla ennyit is kilehetett volna hozni, de lett belõle 3-4 óra, összes karakter unlockoltam
SC4 meg DT szerint 15 perc szóval hanyagoltam, mert annak semmi értelme hogy kiadok 10 ezret egy fájting gémért amit pár óra alatt kijátszok és utána számomra értelmetlenné válik.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES