Street Fighter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Tessék magunktól rájönni:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mcwolf
Mi Seth álneve?
(Ez a kérdés a gamer365 játékban)
THX

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

CHEAPBOY
Az alfa egy teljesen más mûfaj az SFen belül. Aki annak a rabja, lehet nem fogja komázni a IV-et. Szerencsére nekem mindegy melyik csak SF legyen:) S szerintem eddig ez az etalon, amíg nem jön az Alpha IV:)

CHEAPBOY
"Az Ultra és Super kombók meg kb. 5-6-ára jönnek be"

Ne nyomd túl agresszíven, higgadtabban, precízen lassan tanuld be, aztán idõvel hozzászoksz.

CHEAPBOY
Boxon (a hozzám tartozó gamertaggal) megvan az acsim hardest végigvivetelhez, (sõt a continue nélkül menj végig mediumon minimum is:P), láthatod, én kérem a lóvét!:D

CHEAPBOY
Hú nemigen pereg itt a topic...

Inferno
majd ha elõttem meg csinálod hardesten akkor fizetem egybõl:)

PS3/X360 user: Infernohun

Én megcsináltam Hardest-en, csak a megfelelõ ember és a megfelelõ mozgás!:)
Na akkor mi lesz azzal a tizessel?:)

PSN ID: Lord_Mortanius

A a hétvégén nyomtam egész nap :D nekem bejön szerintem van bõven mozdulat, ultra meg a super kombók nekem jönnek egybõl, szerintem rá kell erre is érezni meg be kell járatni a joyt az tutti hogy én se kezdenék játsazni egy új be nem járatot joyon mert tutti halál az újjaimnak :D ... nah és a lényeg a fókusz támadás arra nem jövök rá hogy kell fókuszból támadást benyomni gondolok itt azokra a videókra ahol benyomták a fókusztámadásos témát és abból egybõl ultra vagy szuper kombóval válaszolnak erre lennék kíváncsi hogy kell csinálni mert nekem nagyon nem akar össze jönni ???

PS3 ID:ggeerryy87

romeozor
én a cselendzsekkel bohóckodok egyelõre, arcade mód és a multi még várat magára míg godlike nem leszek crimson viperrel :)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Hát nekem sem ez lesz a kedvenc verekedõs játékom!
Nekem az nem tetszik, hogy egy olyan egyszerû kombinációt mint egy negyedkör elõre majd gomb nyomás, ha szerencsém van kb. harmadjára adja be. Az Ultra és Super kombók meg kb. 5-6-ára jönnek be. Közben ugye az ember ujja is szétmegy teljesen. Vannak olyan Super és Ultra kombók amiket valószínüleg soha nem fogok tudni megcsinálni, ilyen Zangief, Vega és Guile kombója.

Inferno
Számomra nagy csalódás a játék,én amióta az eszem tudom konzolos emberke vagyok,de a Street Fighter alpha 3 10x jobb...
1. Mondom neki ugrok a gamének Ryuval hisz úgyis tudok vele..hmm normalba, menni fog ez nem nehéz :D,Seth emberkéig minden oké volt, de az a köcsög annyira táp hogy (aaaaarrggh asdasd faxom bele..)30x próbáltam de ahh szval legkönyebb fokozaton kell végig nyomni.Aki ezt megcsinálja Hardest-en annak adok 10 ezer forintot :D !
2. Kurva keveset tudnak az emberek,alpha 3-hoz képest,eddig az össze haverom csalódott benne (SF fanok),hama megunhato ! 1 nap alatt beszereztem mindent (már vért izzadtam..):D

CHEAPBOY
Mit nem értesz a fókusz támadásokon?

CHEAPBOY
Szépen el lett rontva. A kép az elõbb megjelent, most meg nem... ehh...

CHEAPBOY
http://www.youtube.com/v/iwAFemIkYw4

CHEAPBOY

Hivatalos OST a játékhoz. Ide is berakom a remindert:)

Street Fighter IV OST

No meg egy minta.

http://www.youtube.com/watch?v=vxSY6CHiY0I&eurl=http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=14893&blog_post

Én is tegnap jöttem haza Székesfehérvárról este de a hugicám volt olyan rendes hogy megvette nekem így még tegnap kipróbálhattam :) nagyon komoly lett de nekem még nagyon nem mennek a dolgok vele combot szinte semmit nem tudok a focustámadásra vagy mire még nem nagyon jöttem rá hogy hogyan mûködik de rajta leszek a témán :P
Kitartás deep annál nagyon gyönyör lesz :D

deep
Szemét mázlista. Én talán holnap megkapom, aztán kapásból 5 nap külföld. Színét se fogom látni...
Inferno
holnap megyek érte,éés a mai naptól szabin vagyok :D aaah

Istencsászár
kapatnánk demot is:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Kapja szépen a tizeseket a cucc:)
deep
Nincs csusza.
A ps3at nem flashelik szóval én kénytelen vagyok várni 20.-áig :S de uncsimnak van box lehet hogy én is megyek majd hozzá kipróbálni mert õ is tutti már lekapta a netrõl :D de remélem hogy tényleg 20. lesz az a nap nem lesz semmi csúszás meg egyéb rinya ....

deep
20-a, egész pontosan.
Inferno
Megyek át hozzá játszani !!! ^^
De tényleg megjelenés az Feb.20-24 kb nem ?

deep
Az ilyen ismerõsökkel nem kell foglalkozni:D
Seth
"Mikor is jelenik meg ?"

Tegnap jelent meg TDK-n,Verbatim-on XD

PSN ID.: Beegabor

Inferno
AAAAAAAAAA:S:S:S
Egyik ismerõsömnek flashelt az X360 gépe.....és õ már azt mondja nyomja...wtf???
Mikor is jelenik meg ?

Én is valami ilyesmit hallottam ezért lesz nagyon zsííír !! :D
Louis Cyphere: ez az oldal meg nagyon állat XD ahogy néztem tipikus félkör-körös téma lesz :)

Lassan el kell kezdeni tanulmányozni ezt:
Street Fighter IV mozgások, tippek, információk

DoNorBi
Lehet h az,de ahogy hallottam globálisak a szerverek szóval mindenki elér mindenkit alapból én szerintem;)

Haverok, Buli, Fight Club!

Én is gondolkodtam hogy Killzone vagy Street Fighter.... de úgy döntöttem hogy inkább én is fightolok XD / majd nyomhatjuk egymás ellen legalább :) / fpsbõl most van annyi hogy nem igaz majd ha lejjebb viszik akkor megveszem a killzone-t meg addig szerzek be valami iszonyat rettenet tv-t is :D
Szóval akkor lehet az határozza meg hogy az én esetemben melyik storon vagyok fent ?/ps3am van/

DoNorBi
Bakker ezek az artwork-ök teljesen szétbasszák az agyam,lehet h leszarom a killzone-t és inkább a zucca harcosára költök.XD
Meg is heszelek egy pár gameplayt

Haverok, Buli, Fight Club!

deep
Elvileg nem lesz különbség, legalábbis nem hallottam róla. Az hogy ki kikkel játszik, szerintem a LIVE reg határozza meg. Persze ebben sem vagyok biztos. Elvileg bárki bárkivel tolhat online.
Nem tudod véletlenül hogy a ps3as és az xboxos verzió között lesz valami különbség ? meg igaz az hogy régiófüggetlen lesz ? már mint itt arra gondolok hogy neten az amcsik a japók meg az erópaiak együtt nyomhatják ?

deep
Lesz ne félj, elõ is rendelheted:)
De jó egyeseknek :D én meg itt szenvedek és várom a napokat hogy egyáltalán kipróbálhassam!! remélem egybõl lesz a boltokban mert ha nem én megõrülök XD

deep
Egy ismerõsöm kapott tesztpéldányt:) De már nyáron is nyomtam Lipcsében a games convention-ön.
Hol sikerült vele játszani ? :)

deep
Péntek este órákat játszottam vele, odabaszós lesz.
Már csak 12 nap!!!! :D alig várom hogy lehessen nyomni online XD

Istencsászár
azaz

Az a bajom hogy rettentõ rövid a story mod, DOAnak pillanatok alatt vége lett, pár óra volt, az összes karit kiunlockoltam.

Dragon Ball valamivel ötletesebb storyval bírt, ambõl még tripla ennyit is kilehetett volna hozni, de lett belõle 3-4 óra, összes karakter unlockoltam

SC4 meg DT szerint 15 perc szóval hanyagoltam, mert annak semmi értelme hogy kiadok 10 ezret egy fájting gémért amit pár óra alatt kijátszok és utána számomra értelmetlenné válik.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Shaolin monks volt az az MK rész. De az már úgy csak beat' em up. Nem klasszik VS fighting.
Istencsászár
Ezért lenne jó egy olyan verekedõs játék ahol 3dben mész a pályákon és úgy osztod az észt, olyan DMC féle stílusban, csak nem annyira agyatlan módon. xboxon volt egy ilyan Mortal Kombat, nemtudom mi volt az alcíme, de nagyon tetszett és co opba is jó volt, nomeg az örök kedvenc a Fighting Force, de az már az õskorban volt:) NESre is vannak ilyan jó kis bunyós gémeim, lehet mennei a pályán, nem pedig bevagy zárva egy 2*2es területre.

deep
Fingom nincs, remélem:) Szvsz nem sok értelme van ezeknek a story módoknak. Ütni kell így is úgy is.
Istencsászár
Ebbe lesz valami értelmes, hosszú! storymod?

deep

deep
Végleges dátumot kaptak a konzolos verziók. A szimultán érkzõ PS3-as és X360-as verzió február 20-tól cibálható le az európai polcokról.
deep
Nemtudni, biztos.
Istencsászár
Demo lesz?