win xp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

cenobite

gamertag: kenobita

MaSzKa
zárható

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

PíszLávJuniti
akkor csak valamit elcseszel kiírásnál

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szabi84
akkor másikat tölts le, nem mindegyikrõl bootol!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

na de egyikm sem letöltöttem vagy 3 fajtát (xp pro, home edition)
PíszLávJuniti
A képfájlosról kéne bootolnia. Próbálj meg esetleg másik release-t

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

precision

ha így sem bootol akkor nem bootolható xp -t szereztél be

zárható a topik, van már ilyen

Bazinga!

másik lemerõl boot-ol csak amit én irok arrol nem
meg merem kockáztatni hogy van már ilyen topik(help, windows xp, stb.)
Szabi84
állítsd be biosba hogy bootoljon lemezrõl

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

üdv!olyan gondom lenne,hogy letöltöttem a win xp sp2-t kiirtam nero-val lemezre de ha ujrainditom a gépet nem boot-ol róla.Már többször is probáltam,kiirtam képfile-ként(iso)ugy sem.Mi lehet a baj?Elõre is köszi.
Feri!