Ghostbusters: The Video Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi mod sincs a custom-ra?
Mert nincs elég hely a C particion
Most kezdtem el a játékot...ha minden igaz a szellemeket különbözõ képen lehet megölni..ezért vannak a különbözõ sugárnyalábok is.
Most gondolkoztam ezen,mivel kinyírtak folyton az elején ezek a antik lámpába bújt szellemek.
Ha jól láttam némely tárgyak kilövésekor pénzt kapok,amiket beváltva tudom fejleszteni a cuccaimat.Nem olvastam vissza,lehet már írtatok errõl.Úgy látom sokan már a végén jártok,vagy már végigvittétek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eljutottam a Habcsók manushoz és hát nagyon megszívtam a második ACT 6-7 pályán 6 dik rakat ellen 1x-re éééés most azt sikerült megoldani. Most az a manus jön akarom mondani mászik felém és nézztem videót a Youtube-on de nem mûködik az amit láttam. Valaki tudna nekem fordítani hogy mi a szent */-*//* kell ott csinálni mert már a feladásnál tartok mert annyira idegesít.
A Filmet a mesét is nézztem 😄
ÜDv
Shirani
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Csak az effect-ek és a zenék hallatszanak.
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne helyrehozni,hogy újra a C-re tegye?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hogy kell kinyitni a kaput?
Racism is a weapon of mass destruction!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy kis segítség kellene. A könyvtárban az Azetlor nevû bosst nem tudom megölni, pedig végignéztem a youtube-n is, de így sem megy.
Jó lenne gy kis segítség, köszi.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ez az a szellem aki a könyvtárban egy maszkból és sok székbõl áll össze.
Normal nehézségen viszem, semmi gond, jönnek az angyalkák, aztán folyamatosan döglök meg. Ennyit a kiegyensúlyozottságról.
Még jó hogy nem adtam pénzt érte. Mocsok egy játék.
btw nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem már az elején is alkotott a gém..eleve nem a c-re telepítettem, és a POD kiterjesztésü file-jait oda is tette, ahova mondtam neki, de az exe-t meg pár más file-t a c-re pakolta..és persze mikor elakartam índítani, kereste a pod file-okat..oszt átmásoltam exe-stül mindenestül oda, ahova eredetileg is akartam telepíteni, és onnan megy a gém
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
már rájöttem!
kellemes kis game volt
Valaki mondja már meg hogy mit kell csinálnom az angyalos rész után ahol egy bazi nagy kapu van és mögötte van az a torony amibõl a fény jön!
Két oldalt van 2 ronda szobor!
Itt vagyok elakadva!
Valaki pls. segitsen!
mindig meghalok, meg a társam is. a legidegesítõbb, hogy szar helyen van a checkpoint, mert meg kell várnom, amíg betölt, aztán amíg verik a nyálukat a színészek. szóval meg kell várni ezt a pár percet, hogy utána 20-30 másodperc alatt meghaljak :S
jönnek az angyalok + sírkövek. simán kicsinálnak mindkettõnket. a másik 3 segg meg persze áll a kapu mögött és dumál, hogy mit kéne csinálni
<#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.