Ki mire használja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
abban is igazad van, ki nem szarja le, kik írogatnak ide
az viszont jó lenne, ha valaki elárulná, hogyan kell a feliratot kirakni a smart movie-val
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ráadásul a feliratok szempontjából, hogy a lejátszó kiteszi vagy nem teszi, rohadtul nem is számít, h D vagy T, majd a helyesírásellenõrzõ kijavítja 😛 😉 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Bocs de az teljesen nevetséges, hogy "imáT mondok" - és hogy ebbõl következtetett. Hiszen a "Mit?" kérdõszóra általában úgy válaszolunk, hogy a fõnév után meglepõen T-t rakunk (D-t ugye sosem 😊, tehát a kettõnek semmi köze egymáshoz 😊 Tehát Mit? Imát! Ez így rendben is van, de attól még: imádság, imádkozás, ezeket mind d-vel írjuk helyesen. Legalábbis meglepne, ha nem így lenne.
állítólag el lehet olvasni... a honlapon olyan a képernyõkép...
Felirat is kezeli a telód?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Teljeses képernyõs Sztereo hanggal tökéletes.
(ne a te telefonod képernyõjéhez hasonlítsd...)
csak kicsi ez az 512 😞
Olcsóért nem tudsz 1, vagy 2gbs karit?
#132: nokiaprogramok.hu, regelés, letölések, és ott java alkalmazások S60ban, letöltés, telepítés, örvendés hogy van msnezés.
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Akarsz valamit?
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1 üzenet kvesebb mint 1 kb.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de nekem nem ez van. nem jól olvastad 😊
A filmeket a SmartMovieConverterrel átkonvertálom a telóra és már mehet is a metrón filmnézés.
MP3-ra nem az igazi, de idõt eltölteni megteszi.
SMS, MMS, email bármikor, bárhonnan.
Kb. havi 120-150 fotó - a N3650-nek nagyságrendekkel jobb a kamerája, persze tudom, h a szemcsés és foltos 640x480 semmire sem jó, de ha ez van kéznél, ugye...
A kedvenc azért mégiscsak a Nokia 3650 marad.
és a led a végén nagyon jó zseblámpa, qrvajó a fénye, már mentett meg éjjel.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
filmet nezek
konyvet olvasok
neha zenet is hallgatok
naptar (emlekeztetok, ebresztes, talalkozok, stb)
neha jatszom
taviranyitonak is hasznalom alkalmankent (mar amelyikben van infra)
fenykepezes/videozas
szamologep
dokumentumok buheralasa muszajbol
net (ha van wifi a kozelben)
ertelemszeruen ezeket altalaban akkor, ha nincs a kozelben valamilyen celszerszam az adott feladatra
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.